Dzezvar je napisao/la: ↑pet sep 13, 2024 3:01 pm
DJAFIC je bio taj koji je bio protiv Rahimica a za Bekrica zato sto su njih dvojica jarani...pisalo se o tome puno prije samo niste htjeli da citate.
Mamic je biznismen iz Zagreba.
ja tebe fakat ne kontam, ti isto kao da si od jucer ovdje... a dobro znas sta si sam prosao zbog zelje, pisanja na forumu itd...
nisi sam prolazio kroz sve to, ima jos raje, al eto znas o cemu pisem....
Pozivas na neki "vid protesta", vodis se time "rekli smo sta ce biti".... mozes li mi svega ti reci, sta si ocekivao da se desi nakon sto se "upozoravalo"?
Ti dobro znas, da je mozda nas 80% na ovom forumu u najtezim vremenima izabrao pravu stranu, ali je nas 10% na svim mjestima ulazilo u konflikte sa brojnim ljudima, sto uzivo tako i online... i dok JUG nije odabrao stranu, dzaba je sva nasa borba bila...
poenta svega je, mi mozemo ovdje pisati bilo sta, derati se, vristati sa balkona, posvadjati se sa XY jarana (sa nekim ni dan nanas ne pricam od 2018. godine), ali nista se nece promjeniti dok JUG ne udari tarabu i dok JUG ne odluci sta hoce od kluba... to je jasno ko dan...
kada JUG odluci da se prodamo, prodat cemo se...
kada JUG stane iza nekog, on ce ostati...
to je cinjenica, svidjalo se nama ili ne....
mozda sam ti ovo trebao i PP poslati, al eto cisto da i ostali ljudi barem razmisle o tome, da mi mozemo kur.cu svirati i pisati, zna se ko vodi glavnu rijec....
ovih par likova sto su bili za morza, i dalje sto misle da je to bila dobra opcija, sa tim ljudima nemas sta pricati, to su DEBILI... opet JUG je dao sud o tome...
oni sto su bili za morza, pa skontali da je to bilo pogresno, ok... svi ljudi grijese, ali jednostavno to ti pokaze kako se razmislja i dzabe se raspravljati o tome...
morz je bio verzij 1.0, u budnosti ce biti verzija 2.0 i 3.0 u vidu nekog drugog, ali poenta je ista... dzaba mi pricamo...
ok je iznijeti misljenje i reci ja mislim to i to, i znati da si bio na pravoj strani, to i treba... ne treba dozvoliti misevima da kolo vode u zemlji nekoj, ako to moze klub kostati... treba odmah upozoriti na njih, ako imas informacije i svaka cast na tome... ali ocekivati da ve forum ili neka druga platforma nesto uraditi osim pisanja, je zaista neshvatljivo... i to da ocekuje neko od 17 godina, pa mogu razumiti, ali ti ? zaista mi bude nevjerovatno....
je.bo im ja mater svima, ko god zeli nesto izvuci od kluba, dabogda im se vratilo gdje ih najvise boli.....
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.