Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Online

Re: FK Željezničar

pet sep 13, 2024 3:15 pm

Uskurcio se Dzafic pravo njemu i Bekricu treba tarabu udarit pod hitno.

Njihov cilj je da otjeraju Rahimica i Denisa (zna on sta je uradio Denisu) i da opet vrati Bekrica.

Ne bih se iznenadio da nam NASI NASTELE da izgubimo u Gabeli kako bi imali razloga da jos jace udare na Elvira i Denisa. Vec su etiketirani od pojedinaca i samo cekaju losije rezultate da jos jace udare.

Nadam se da Elvir i Denis znaju koliku podrsku uzivaju kod navijaca i da ce istrajati u ovoj borbi zajedno s nama.

Ovi ljudi ne rade u INTERESU kluba vec rade za neke druge interese i treba ih odstranit
Alea iacta est!

fcz
Kontakt:
Status: Offline

pet sep 13, 2024 3:18 pm

Uvijek mi je taj Badzak izgledao kao sirovina koja ne preza ni od cega.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

ANamelessGhoul
Kontakt:

pet sep 13, 2024 3:20 pm

Dzezvar je napisao/la:
pet sep 13, 2024 11:33 am
milanribar je napisao/la:
pet sep 13, 2024 11:01 am
Dzezvar je napisao/la:
pet sep 13, 2024 10:51 am

Sta je konkretno bilo....napisi nam...
Svaki mu je post takav, od početka sezone a i ranije...
I od ranije...
Ja, i ?
Inace sve nam je med i mlijeko pa kad je neko realan ne valja. Realnost je da smo amateri u svakom polju. Nit sam kakav insajder nit ista, samo ogorceni ljubitelj Zelje kojem je muka od onog sta nam se desavalo. I sad nakon dva mjeseca neke normale opet idu sranja i mjerenje kurceva. Zbog toga sam zagovornik privatizacije i da konacno udjemo u 21. stoljece

Dzezvar
Kontakt:

pet sep 13, 2024 3:27 pm

ANamelessGhoul je napisao/la:
pet sep 13, 2024 3:20 pm
Dzezvar je napisao/la:
pet sep 13, 2024 11:33 am
pet sep 13, 2024 11:01 am

Svaki mu je post takav, od početka sezone a i ranije...
I od ranije...
Ja, i ?
Inace sve nam je med i mlijeko pa kad je neko realan ne valja. Realnost je da smo amateri u svakom polju. Nit sam kakav insajder nit ista, samo ogorceni ljubitelj Zelje kojem je muka od onog sta nam se desavalo. I sad nakon dva mjeseca neke normale opet idu sranja i mjerenje kurceva. Zbog toga sam zagovornik privatizacije i da konacno udjemo u 21. stoljece
Ti si majstore samo nadrkan,nikako realan...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet sep 13, 2024 3:29 pm

Dzezvar je napisao/la:
pet sep 13, 2024 3:01 pm
DJAFIC je bio taj koji je bio protiv Rahimica a za Bekrica zato sto su njih dvojica jarani...pisalo se o tome puno prije samo niste htjeli da citate.
Mamic je biznismen iz Zagreba.
ja tebe fakat ne kontam, ti isto kao da si od jucer ovdje... a dobro znas sta si sam prosao zbog zelje, pisanja na forumu itd...
nisi sam prolazio kroz sve to, ima jos raje, al eto znas o cemu pisem....

Pozivas na neki "vid protesta", vodis se time "rekli smo sta ce biti".... mozes li mi svega ti reci, sta si ocekivao da se desi nakon sto se "upozoravalo"?

Ti dobro znas, da je mozda nas 80% na ovom forumu u najtezim vremenima izabrao pravu stranu, ali je nas 10% na svim mjestima ulazilo u konflikte sa brojnim ljudima, sto uzivo tako i online... i dok JUG nije odabrao stranu, dzaba je sva nasa borba bila...

poenta svega je, mi mozemo ovdje pisati bilo sta, derati se, vristati sa balkona, posvadjati se sa XY jarana (sa nekim ni dan nanas ne pricam od 2018. godine), ali nista se nece promjeniti dok JUG ne udari tarabu i dok JUG ne odluci sta hoce od kluba... to je jasno ko dan...

kada JUG odluci da se prodamo, prodat cemo se...
kada JUG stane iza nekog, on ce ostati...

to je cinjenica, svidjalo se nama ili ne....

mozda sam ti ovo trebao i PP poslati, al eto cisto da i ostali ljudi barem razmisle o tome, da mi mozemo kur.cu svirati i pisati, zna se ko vodi glavnu rijec....

ovih par likova sto su bili za morza, i dalje sto misle da je to bila dobra opcija, sa tim ljudima nemas sta pricati, to su DEBILI... opet JUG je dao sud o tome...
oni sto su bili za morza, pa skontali da je to bilo pogresno, ok... svi ljudi grijese, ali jednostavno to ti pokaze kako se razmislja i dzabe se raspravljati o tome...
morz je bio verzij 1.0, u budnosti ce biti verzija 2.0 i 3.0 u vidu nekog drugog, ali poenta je ista... dzaba mi pricamo...

ok je iznijeti misljenje i reci ja mislim to i to, i znati da si bio na pravoj strani, to i treba... ne treba dozvoliti misevima da kolo vode u zemlji nekoj, ako to moze klub kostati... treba odmah upozoriti na njih, ako imas informacije i svaka cast na tome... ali ocekivati da ve forum ili neka druga platforma nesto uraditi osim pisanja, je zaista neshvatljivo... i to da ocekuje neko od 17 godina, pa mogu razumiti, ali ti ? zaista mi bude nevjerovatno....

je.bo im ja mater svima, ko god zeli nesto izvuci od kluba, dabogda im se vratilo gdje ih najvise boli.....
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

g 1
Kontakt:

pet sep 13, 2024 3:33 pm

Hajde manijaci, povedite. Sad il nikad. Hocemo li sutiti i gledati ili cemo nesto poduzeti? Treba ispred stadiona se okupiti i poslati doticnim snaznu poruku. Ako nista ne uradimo, ebo nas onda, ne zasluzujemo nista, dajemo im prostor da rade sta hoce od kluba. Zato je lako bilo psovati vlastitim igracima, jer su oni krivi sto ih je neko doveo u klub i sto oni igraju. Tako ce nam i biti, kad se sve vrati kao prosle godine. Psuj sve i svasta drlji 2.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Online

pet sep 13, 2024 3:35 pm

Zna li se stav juga na jucerasnjem sastanku ?
Alea iacta est!

Eldar
Kontakt:

pet sep 13, 2024 3:36 pm

Dzezvar je napisao/la:
pet sep 13, 2024 2:57 pm
"Nisam imao namjeru pisati al nažalost moram jer vidim da dosta ljudi nije upućeno a večeras je jako bitan sastanak pa nek se zna.

UO je sastavljen od članova kojih ima dosta u političkom svijetu i koji su jako imućni i još par privatnika koji su također jako uspješni.
Svi znamo da su se kreirale podjele unutar UO jedna strana je ta politička. Prvi problem se javio sa imenovanjem novog SD Rahimića gdje su pojedinci željeli da ostane Samir Bekrić i koji i dan danas miniraju rad SD i šefa struke i jedva čekaju da mu se zahvale.

Problem se javio i oko Vargasa (Spona Mamići/Nikšić) oko visine njegove plate, pojedinci vjerovatno žele ličnu promociju gdje bi kao oni finansirali istog, kada je došao čovjek na potpis bez znanja Rahimića i Ćorića javio se problem. 18k eura plata i plaćanje komisije 40k eura gdje je jedan član uprave rekao da će finansirati samo 20%. Klub na čelu sa Tunovićem i NO je to odbio jer to bi bilo pogubno za Klub na šta se Badžak uvrijedio i napao Tunovića jer ga je zaboga uvrijedio pred uglednim biznismenima iz Zagreba. (rekao bih bjeguncima iz Hercegovine). Jedan dio uprave koji predvodi Badžak tako uvrijeđen je opstruirao dolazak Santosa, razlog toga je ego i sujeta što nije završen trasfer Vargasa.
btw. Isti biznismeni su pokušali tu priču sa Borcem i Zrinjskim gdje su glat odbijeni čak su dobili zabrana ulaska na stadion Bijeli brijeg toliko o njima. Također jako zanimljivo je spomenuti da su Mamiću ukinute 3 trafostanice za solarne panele koje radi u Hercegovini. Takve probleme očigledno rješava politika.

Jako zanimljivo je spomenuti i prvi mandat Badžaka gdje je garantovao za cirkusanta iz Londona, izgubljena licenca i gdje je također obećao plačati Zeca kojeg Klub idalje plaća tačnije 26mjeseci.

Ne znam zašto nam ovo treba kada su se svi uslovi stvorili da budemo ozbiljan Klub i da uradimo neke ozbiljne stvari."

Preneseno sa ORG-a...

ps.Kada prenosite,prenesite kako treba cijeli post.Ane da se pravite satro informisani.
Znaci, ovdje je sve veoma slikovito objasnjeno. Jedna strana je zeljela ugroziti finansijsku stabilnost kluba tim ugovorom koji bi nas kostao preko 1 milion maraka godisnje.. Ako odbijemo tih 20%, to je 800 000 opterecenja za klub jednim ugovorom ili jednim igracem... Druga strana je branila interese kluba. Svaka im cast na tome i hvala im. Nadam se samo da smo jednom naucili iz gresaka, i da cemo znati, svi kolektivno, koju stranu podrzati.

Norsborg
Kontakt:

pet sep 13, 2024 3:41 pm

Treba Dzaficu i Bekricu dati do znanja da ce i oni letiti ako odu Coric i general. Taman pomislis evo krenulo nas i nadje se nekoliko interesdzija koje bas briga za Zeljom da sve razje.u.
Znao sam nesto od svega ovog ali nisam htjeo pisati da se nebi dizala prasina. Sad me naprosto strah za nas opstanak. Vidim da je pojedince briga samo za njihove guzice.

svraka
Kontakt:

pet sep 13, 2024 3:49 pm

Previse mahalate i pisete neistine.
Ne prenosite postove sa zatvorenog foruma pogotovo kad nije sve istina. :palacgore:
Forza 1921!

Oda majstore!

MATORI
Kontakt:

pet sep 13, 2024 3:51 pm

pet sep 13, 2024 3:08 pm
Dzezvar je napisao/la:
pet sep 13, 2024 3:01 pm
DJAFIC je bio taj koji je bio protiv Rahimica a za Bekrica zato sto su njih dvojica jarani...pisalo se o tome puno prije samo niste htjeli da citate.
Mamic je biznismen iz Zagreba.
Istina je da je ovdje upozoravano na tog Džafića, bio je u Željeznicama nema baš čistu historiju ali ostali su članovi UO izgledali uredu pa je raja prešla preko toga nekako...
Ima jos minimalno 1 opasan (po pitanju talova) koga ja znam...a koga ne bih upustio u svoj plastenik da ga imam...
....ukucati na netu ...afera SA Tower

Kospicar
Kontakt:

pet sep 13, 2024 3:55 pm

Dzezvar je napisao/la:
"Nisam imao namjeru pisati al nažalost moram jer vidim da dosta ljudi nije upućeno a večeras je jako bitan sastanak pa nek se zna.

UO je sastavljen od članova kojih ima dosta u političkom svijetu i koji su jako imućni i još par privatnika koji su također jako uspješni.
Svi znamo da su se kreirale podjele unutar UO jedna strana je ta politička. Prvi problem se javio sa imenovanjem novog SD Rahimića gdje su pojedinci željeli da ostane Samir Bekrić i koji i dan danas miniraju rad SD i šefa struke i jedva čekaju da mu se zahvale.

Problem se javio i oko Vargasa (Spona Mamići/Nikšić) oko visine njegove plate, pojedinci vjerovatno žele ličnu promociju gdje bi kao oni finansirali istog, kada je došao čovjek na potpis bez znanja Rahimića i Ćorića javio se problem. 18k eura plata i plaćanje komisije 40k eura gdje je jedan član uprave rekao da će finansirati samo 20%. Klub na čelu sa Tunovićem i NO je to odbio jer to bi bilo pogubno za Klub na šta se Badžak uvrijedio i napao Tunovića jer ga je zaboga uvrijedio pred uglednim biznismenima iz Zagreba. (rekao bih bjeguncima iz Hercegovine). Jedan dio uprave koji predvodi Badžak tako uvrijeđen je opstruirao dolazak Santosa, razlog toga je ego i sujeta što nije završen trasfer Vargasa.
btw. Isti biznismeni su pokušali tu priču sa Borcem i Zrinjskim gdje su glat odbijeni čak su dobili zabrana ulaska na stadion Bijeli brijeg toliko o njima. Također jako zanimljivo je spomenuti da su Mamiću ukinute 3 trafostanice za solarne panele koje radi u Hercegovini. Takve probleme očigledno rješava politika.

Jako zanimljivo je spomenuti i prvi mandat Badžaka gdje je garantovao za cirkusanta iz Londona, izgubljena licenca i gdje je također obećao plačati Zeca kojeg Klub idalje plaća tačnije 26mjeseci.

Ne znam zašto nam ovo treba kada su se svi uslovi stvorili da budemo ozbiljan Klub i da uradimo neke ozbiljne stvari."

Preneseno sa ORG-a...

ps.Kada prenosite,prenesite kako treba cijeli post.Ane da se pravite satro informisani.

Dzezvar, smatram da nisi balavac i da nije u redu da prenosis postove za zatvorenog foruma na javni forum.
Nadam se da je ovo zadnji put da ovo radis, mnogi ozbiljni forumasi su prestali pisati na orgu bas iz ovih razloga.

Sto se tice Kluba, idemo dalje, skupstina je 26.09. I tu ce ljudi iz struktura voditi dijalog sa skupstinarima.

Ovaj forum i ostali javni forumi daju sebi previse za pravo da pisu stvari koje su neprovjerene i netacne, a ne pod svojim imenom vec nekim nickom.

VTZ :zeljeznicar1:
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Dzezvar
Kontakt:

pet sep 13, 2024 4:07 pm

Kospicar je napisao/la:
pet sep 13, 2024 3:55 pm
Dzezvar je napisao/la:

Preneseno sa ORG-a...

Dzezvar, smatram da nisi balavac i da nije u redu da prenosis postove za zatvorenog foruma na javni forum.
Nadam se da je ovo zadnji put da ovo radis, mnogi ozbiljni forumasi su prestali pisati na orgu bas iz ovih razloga.

Sto se tice Kluba, idemo dalje, skupstina je 26.09. I tu ce ljudi iz struktura voditi dijalog sa skupstinarima.

Ovaj forum i ostali javni forumi daju sebi previse za pravo da pisu stvari koje su neprovjerene i netacne, a ne pod svojim imenom vec nekim nickom.

VTZ :zeljeznicar1:
I ja tebe smatram ozbiljnim,ali ovaj post kruzi medju rajom.citav dan....tako sam ga i ja dobio...a nemam pristup orgu...toliko o zatvorenom forumu.I nemas razloga za ovako qrcevit stav.Nadam se da ti je ovo zadnji put da me upozoravas.Zivio.

Dzezvar
Kontakt:

pet sep 13, 2024 4:12 pm

svraka je napisao/la:
Ne prenosite postove sa zatvorenog foruma pogotovo kad nije sve istina. :palacgore:
Ne prenosim sa zatvorenog foruma jer ovaj post kruzi citav dan medju rajom.Toliko o zatvorenom forumu.

svraka
Kontakt:

pet sep 13, 2024 4:17 pm

Dzezvar je napisao/la:
svraka je napisao/la:
Ne prenosim sa zatvorenog foruma jer ovaj post kruzi citav dan medju rajom.Toliko o zatvorenom forumu.
Neka kruzi, ne mora se na forum stavljati.
Forza 1921!

Oda majstore!

Dzezvar
Kontakt:

pet sep 13, 2024 4:20 pm

svraka je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
svraka je napisao/la:
I koja je razlika izmedju toga sto post kruzi po viber grupama i postavljanja na javni forum hajde mi objasni.
Pa lik ti haman preprica citav post prije mene i ti se mene nakacio.
Sjasi ba i ti svako onaj koji misli da je ovo pogresno.
Znam.ja jako dobro sta mogu a sta ne mogu objaviti...

Mulalic Edis
Kontakt:

pet sep 13, 2024 4:40 pm

U upravljackim strukturama kluba imaju samo dva covjeka koji trebaju ovom Zelji, a to su Tunovic i Cubela. Tu je i Badzak koji je izgubio konce i vise lici na dvorsku ludu, nego na nekog ozbiljnog biznismena. Ove ostale stranacke uhljebe, Mamiceve kenjce i interesdzije ne treba ni spominjati. Oni su i napravili ovo sve sto se desava trenutno. **** vam Vargas mrtve. Zamisli ti bezobrazluka, dovodis igraca mimo sefa i sportskog direktora, a stopiras tog koga hoce. Nikad kvalitetnija dva covjeka nisu bila u klubu sto se tice sportskog dijela. Atmosfera u ekipi top, odlican start sezone, krcat stadion i ti radi licnih interesa pravis podjele. Onaj najavljuje nekakvu titulu. Ulozi majstore 10 miliona i reci "daj sad titulu", a ne onako talasat i pravit pritisak. Uglavnom, puna podrska Rahimicu, Coricu, Tunovicu i Cubeli. Ovi ostali nisu uospte vrijedni pomena. Amar, Gredic, Bekric i ta klapa nikad vise nece doci u klub. Na hair.
Grande Miske 💪

fanaticZeljin
Kontakt:

pet sep 13, 2024 4:48 pm

I pravu je Dzezvar . Sta ako je napisano ako se prenosi na sve strane , nek se zna kakav je lesinar Bekric , nek se zna i za Santosa , lafo papiri nisu ok
Srcu draga, boja PLAVA !

svraka
Kontakt:

pet sep 13, 2024 4:57 pm

Dzezvar je napisao/la:
svraka je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:

I koja je razlika izmedju toga sto post kruzi po viber grupama i postavljanja na javni forum hajde mi objasni.
Velika je razlika. Znas i ti sam sigurno to. Ja sam ti rekao da ima dosta mahalastine u postu i takodjer u tvojim postovima. U ovom trenutknu i nije bas lijepo obiavljivati stvari koje nisu sto posto tacno. Sto ne pisete stvari od sinoc ili cekate da se preprica na stotine strane pa da skupite svega pomalo.
Forza 1921!

Oda majstore!

Eldar
Kontakt:

pet sep 13, 2024 5:00 pm

svraka je napisao/la:
pet sep 13, 2024 4:57 pm
Dzezvar je napisao/la:
svraka je napisao/la:

Velika je razlika. Znas i ti sam sigurno to. Ja sam ti rekao da ima dosta mahalastine u postu i takodjer u tvojim postovima. U ovom trenutknu i nije bas lijepo obiavljivati stvari koje nisu sto posto tacno. Sto ne pisete stvari od sinoc ili cekate da se preprica na stotine strane pa da skupite svega pomalo.
Pa hajde docaraj nam to od sinoc

Trenutno korisnika/ca: cipiripi, Google [Bot], Miso Ensar i 25 gostiju.

Prijava