SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sub sep 07, 2024 9:56 am
Dzezvar je napisao/la: ↑pet sep 06, 2024 7:43 pm
Mora se ponavljati izgleda da se tokamku utuvi u glavu.
Prije su igraci stajali u redu i cekali da ih neko iz Zelje zovne da zaigra za Zelju...
Danas igrac nece da dodje ni za platu od 15 000.....zavlacite i na kraju ode u zrinjski...tolilo o tome kolkko smo veliki .....manite se te demagogije zivota vam....ja pratim Zelju malo vise od vas tako da mi ne mozete palamuditi...
Gledaj ti bolan sklopa argumenta. Logicno da su stajali uredu kad si osvajao titule. Sad ih ne osvajas sto bi dolazili kad nece dobit odskocnu dasku u karijeri. I sve je to trenutna relevantnost.
Sklop tvog argumenta je "ja pratim vise Zelju mogu pisat sta hoćes". Mozes ***** moj. Covjece ako imas vise od 25 godina i ovako postavljas argumente mentalno si na nivou od 15 godina.

dobar si nema sta....
Hajd sad malo svoje te djecije argumente presaberi....
Najvecem klubu u drzavi ne silje sudije protiv njega.
Najvecem klubu kao sto rekoh igraci stoje u redovima i jedva cekaju da zaigraju za isti.
Najveci klub dominira u svojoj maticnoj ligi(citaj Dinamo)
Najveci klub prodaje svoje igrace za milionske iznose(opet citaj Dinamo)
Najveci klub ima uspjeha na europskoj sceni i ne zasovoljava se prolaskom 2 pretkola bilo koje takmicenja
Najveci klub ima razvijen omladinski pogon i proizvodi igrace koje poslije unovci
Najvecem klubu se ne desava da mu ti isti balavci iz omladinskog pogona bjeze glavom bez obzira
Najveci klub svoje legende drzi ko malo vode na dlanu i ne zaboravlja njihov ucinak u razvoju kluba
Najveci klub moze biti u minusu ali se nikako me smije desiti da mi opstanak bude ugrozen...
Najveci klub se nikada ne bori za opstanak u kukuruz ligi............
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....
Ex : Faca sa ulica