Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

teatrale36
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon nov 19, 2018 2:44 pm

I niko još iz Kluba da se oglasi po pitanju užasnih rezultata, užasne atmosfere u i oko kluba. O nekoj prijateljskoj utakmici u ovoj pauzi nema govora nikavog, e moj Željo na sta si spao da te totalni amateri vode.....

19tm87
Kontakt:

pon nov 19, 2018 2:55 pm

teatrale36 je napisao/la:
I niko još iz Kluba da se oglasi po pitanju užasnih rezultata, užasne atmosfere u i oko kluba. O nekoj prijateljskoj utakmici u ovoj pauzi nema govora nikavog, e moj Željo na sta si spao da te totalni amateri vode.....
u najavi 0 il 6 bodova u ova dva kola

Dzezvar
Kontakt:

pon nov 19, 2018 3:14 pm

teatrale36 je napisao/la:
I sta onda i da se oglase?
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

LeBlue
Kontakt:

pon nov 19, 2018 3:21 pm

Mozda ne bi bilo lose poslati Hajdarevica na posudbu kad bio mogao u neki tim kao GOSK. Mislim da bi mu dobro doslo.

PlaviVlak
Kontakt:

pon nov 19, 2018 3:27 pm

Mislim da smo trebali odigrati neku prijateljsku za vrijeme ove pauze i uvijek bi trebali, ali kako naši pojedini igrači izgledaju nakon 70 minuta igre i kakva im je eksplozivnost inače vjerovatno se pokušava ekipa odmoriti, dodatno spremiti da bude spremna za Krupu. Mada uvijek sam zagovornik prijateljskih tekmi u ovim situacijama.
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

AdmirA
Kontakt:

pon nov 19, 2018 3:32 pm

Ma ja više ništa ne znam. :kafa:

Kospa
Kontakt:

pon nov 19, 2018 4:23 pm

Brkoo je napisao/la:
pon nov 19, 2018 2:21 pm
Kospa je napisao/la:
pon nov 19, 2018 1:45 pm
bogi je napisao/la:
pon nov 19, 2018 12:17 pm
Prijedlog: Oformiti skupstinu ljudi zaduzenu za sport, gdje ce oni predlagati i izlagati pred Beslijom, Odovicem i svim clanovima kako strucnog staba tako i upravnog odbora, javno i transparentno ukazivati na greske istih ljudi bez trazenja glave u cilju stvaranja sve jaceg i mocnijeg Zeljeznicara.
Skupstina moze oformiti neko tijelo tipa komitet za unaprijedjenje, koje bi moglo izmedju ostalog raditi to sto kazes, nije losa ideja
Najlakse je oformiti nesto, oformili smo i Zeljo B, pa sta smo time dobili? Ko ce biti u tom komitetu za unaprijedjenje? Da li mi uopste imamo ljude koji su profesionalci i koji imaju moderna shvatanja fudbala? Nama je sef strucnog staba jos uvijek Odovic. Zamislite samo tu scenu, da dovedemo nekog ko ima znanje i kvalitet i da on nesto objasnjava Odovicu, treneru koji ima kvalitet za Slaviju, Olimpic i slicne klubove..
Ukoliko sam shvatio smisao Bogijeve ideje, nekada nam je potrebna perspektiva sa strane, nepristrasna,
koja moze pruziti drugacije misljenje i konstruktivnu strucnu kritiku unutar kolektiva. Nista lose nema u tome, svima nekada kada smo pod pritiskom ili u nedoumici dobro dodje misljenje sa strane.
E sada, koliko je kvalitetan sastav skupstine toliko ce biti moguce izabrati kvalitetne ljude a tu dolazimo do drugog problema koji imamo a to je nedostatak kvalitetnog kadra

Ono sto je krenulo kao dobra ideja i bukvalno se pretvorilo u neki pokret za Zelju, gradnjom istoka, planom evropske Grbavice, sada je pod uticajem trenutnog stanja oko kluba totalno iscezlo.

Nece ljudi da se prihvataju obaveza jer je losa atmosfera, u stvari oni koji mogu realno nesto ponuditi nece, ovih oportunista i zohara koji jedva cekaju da se ubace imas koliko hoces ali od njih nikakve koristi

Kao sto rekoh meni je ideja odlicna, da je situacija normalna taj isti Amar bi ako vec nece da bude trener, bio prvi clan te grupe jer ima znanja i iskustva i mogao bi sta reci sa hoce.
... Godine života svoga tebi dao sam...

svraka
Kontakt:

pon nov 19, 2018 4:47 pm

Treniraju li nasi?
Forza 1921!

Oda majstore!

struja
Kontakt:

pon nov 19, 2018 4:51 pm

Treniraju

Dzezvar
Kontakt:

pon nov 19, 2018 5:11 pm

struja je napisao/la:
Treniraju
Oooo hadzija selam alejkum
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

vopla
Kontakt:

pon nov 19, 2018 5:57 pm

mozda malo bjezi od teme, ali kome nije mrsko nek poslusa dio od 2:10 do 2:16
https://youtu.be/Eu8tcw2Fxhw

Mozda nekome nije nista specijalno, al i ovaj umjetnik i puno ljudi koje sam sretao iz Srbije,Hrvatske grad Sarajevo poistovjecuju sa nasim klubom.
I svi otprilike na Zelja gledaju kao na te sarajevske kultne mitove tipa (Bijelo Dugme,Indexi,Olimpijada)
To je dokaz koja je velicina nas klub.

Sent from my SLA-L22 using Tapatalk

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon nov 19, 2018 6:00 pm

Tapatalk normalno radi
Željezničar ante portas !

struja
Kontakt:

pon nov 19, 2018 6:53 pm

DANAN je napisao/la:
pon nov 19, 2018 5:11 pm
struja je napisao/la:
Treniraju
Oooo hadzija selam alejkum
Alejkumuselam

Ndare

pon nov 19, 2018 7:44 pm

Na ove postove o trenerima da se samo nadovezem i da ne treba biti posebno mudar pa na danasnji vakat sve treba da prati ogrpmna lova pa i strucni stab. Prvog covjeka nedodirlnivog i sa autoritetom. Pomocnike sa ogromnim taktickim znanjima upraznjavanja i primjene zamisli na igrace u segmentima taktike defanzivne i ofanzivne po principu brzo snazno jednostavno sto iziskuje danasnji fudbal.Extra pod mus dobar kondicioni FUDBALSKI strucnjak koji ce igracima dati fudbalsku izdrzljivost motoriku i snagu u zavisnosti po ponaosob igracu jer niti jedan nema istu muskulaturnu motoricku i fizicku pa tako ih i prilagodjavati i pripremati jer time se postize maximum i izbjegavaju povrede i padovi zbog nedostatka kisika u mozgu sto dovodi do srljanja i gresaka na nivou pocetnika. Ishrana suplementi i najosnovnije i meni najbitnije mjesto priprema za bazicne i za takticke nivoe. Sve je to bitno uz odabir igraca za podjednak teret prvenstva da se ne desi jedan spic da cijelu sezonu gura da izmisljaju se bekovi stoperi i da vezni red ostane na dva 19godisnjaka. Svi prethodno nabrojani strucni stabovi nisu bili ni blizu kvalitetno kompletirani i svaki stab je imao minumum dva nedostatka od pobrojanih.Ah da i da ne zaboravim medicinsku ekipu jer tu isto shkripi
Zadnja izmjena: Ndare, dana/u pon nov 19, 2018 7:56 pm, ukupno mijenjano 1 put.
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

AdmirA
Kontakt:

pon nov 19, 2018 7:55 pm

Opet ovima sa gg zafalilo klikova. Naslov bombastičan, tekst drugo. Pleme vam, gadite mi se.

Željo, molim te izdrži ovo. Ljudi nismo svjesni koliko danas imamo dušmana. Držimo se zajedno.

MiroslavKruzik

pon nov 19, 2018 9:24 pm

Niste svjesni koliko je ovaj forum koliko toliko zdrav i sa stavovima i spinovima. Kad covjek ode posjeti van ovog bilo sta tipa gg ili onaj na x ,tek vidi da su vec krenuli u rusenje i spinovanje. Utakmica je daleko, oni se pripremaju za gostovanje gdje najavljuju jos zesci pritisak i ucjenu gdje nece birati sredstva kako oni kazu za skidanje glava Uprave a bitan im je samo jedan covjek,ciljano i placenicki kampanja se nastavlja na gostovanju.

NISTE SVJESNI STA PLANIRAJU I STA SU IM ZACRTALI, A AKO JE OVO POLA ISTINA STO SE KUNU, UPRAVU TREBA UPOZORITI DA SE ANGAZUJE POLICIJA I NA GOSTOVANJU.

Ovo vise nije pitanje ljubavi juga vec planski zacrtano rusenje imena kluba i svega sto je sagrađeno za ovih par godina a sve u interesu licnih hirova. Braco,zbijmo redove kao nikada do sada, znate vi mnogi sigurno bolje sta se najavljuje za gostovanje,ne dozvolimo im to.

svraka
Kontakt:

pon nov 19, 2018 9:31 pm

Bosanac1993 je napisao/la:
Niste svjesni koliko je ovaj forum koliko toliko zdrav i sa stavovima i spinovima. Kad covjek ode posjeti van ovog bilo sta tipa gg ili onaj na x ,tek vidi da su vec krenuli u rusenje i spinovanje. Utakmica je daleko, oni se pripremaju za gostovanje gdje najavljuju jos zesci pritisak i ucjenu gdje nece birati sredstva kako oni kazu za skidanje glava Uprave a bitan im je samo jedan covjek,ciljano i placenicki kampanja se nastavlja na gostovanju.

NISTE SVJESNI STA PLANIRAJU I STA SU IM ZACRTALI, A AKO JE OVO POLA ISTINA STO SE KUNU, UPRAVU TREBA UPOZORITI DA SE ANGAZUJE POLICIJA I NA GOSTOVANJU.

Ovo vise nije pitanje ljubavi juga vec planski zacrtano rusenje imena kluba i svega sto je sagrađeno za ovih par godina a sve u interesu licnih hirova. Braco,zbijmo redove kao nikada do sada, znate vi mnogi sigurno bolje sta se najavljuje za gostovanje,ne dozvolimo im to.
Sta planiraju ne citam te forume.
Forza 1921!

Oda majstore!

sahmat

pon nov 19, 2018 9:39 pm

mamba21 je napisao/la:
pon nov 19, 2018 9:31 pm
Bosanac1993 je napisao/la:

Sta planiraju ne citam te forume.
Hoće li stoka uletjeti na teren?
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

shzna
Kontakt:

Stoka?
1987

cikazubo
Kontakt:

pon nov 19, 2018 9:42 pm

shzna je napisao/la:
Stoka?
Moze li umjesto stoka stetocine ?
Hvala im na kaznama, na suspenziji i sto ne mogu gledati svog Zelju zadnji put ove godine na lijepoj Grbavici, na ovome sto tjeraju najbolju poslijeratnu upravu i sansu da docekam stadion do 100tog..

Bice jug ono sto je nekad bio aBd !
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u pon nov 19, 2018 9:43 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], pestabudimpesta i 39 gostiju.

Prijava