Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Zvaka72
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 19, 2024 10:57 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
sri jun 19, 2024 5:28 pm
Znaci po ovome ostajemo
Golmani : Duskaj, Muftic? Mulalic?
Odbrana: Cavnic,Galic,Radinović , Sabic
Vezni: Al Jaber, Foco, Radovac, Hiros, Boljevic
Napad : Zubanovic, Babulak
E Bgm tankosava
Ja bih još dvojicu prekrizio sa tvog spiska jer su u izlogu.
Plava porodica me ubi u pojam.

Ludvig Leple
Kontakt:

čet jun 20, 2024 12:15 am

cikoradovic je napisao/la:
sri jun 19, 2024 2:39 pm
Gagi tm 87 je napisao/la:
sri jun 19, 2024 2:29 pm
Cikoradovic odlazi li iko od ovih gore sto sam pomenuo da bih volio da ostanu ?
Mekić, Dujmović, Mijić, Bilal, Drina, Ovčina, Karić, Biber, Drljo, Amoah, Krpić, Štilić, Haračić, Cocalić.
Ljubi te brat.
Sve kako bi i ja otjerao.
Mali čupavi šizofreničar sada neka ide mami svojoj tersati i naređivati. Jbo vas on. Mali da je valjao ne bi se ni vraćao u ovu pišljivu ligu.
Joj samo da ne gledam Drlju više...

NEZALAGANJE
Kontakt:

čet jun 20, 2024 12:26 am

Ludvig Leple je napisao/la:
čet jun 20, 2024 12:15 am
sri jun 19, 2024 2:39 pm
sri jun 19, 2024 2:29 pm
Cikoradovic odlazi li iko od ovih gore sto sam pomenuo da bih volio da ostanu ?
Mekić, Dujmović, Mijić, Bilal, Drina, Ovčina, Karić, Biber, Drljo, Amoah, Krpić, Štilić, Haračić, Cocalić.
Ljubi te brat.
Sve kako bi i ja otjerao.
Mali čupavi šizofreničar sada neka ide mami svojoj tersati i naređivati. Jbo vas on. Mali da je valjao ne bi se ni vraćao u ovu pišljivu ligu.
Joj samo da ne gledam Drlju više...
Ma 100% je Coric upravu, ako je ovaj spisak tacan. Tako to radi pravi trener!! Odmah rastjeras ove "starosjedioce" i "legende" koje su nas i dovele tu gdje jesmo!! Pa nije neki, bubam, Turanjanin kriv sto smo se mi borili za opstanak vec upravo ovi likovi Krpic, Stilic, Cocalic, Mekic.... Dakle, oni koji su trebali biti nosioci i koji su pokazali koliko NE MOGU!! Nijedan ne moze i ne smije ostati, jer su stetocine!! Nema izuzetaka!
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

ublehas
Kontakt:

čet jun 20, 2024 7:21 am

Iz moje perspektive, neki od ovih igrača su zaslužili da ostanu, a neki ne. Naravno moja i trenerova perspektiva nisu iste, i ne trebaju da budu. Uvijek sam stava da trener zna više od mene. I što se tiče fudbala i što se tiče odnosa igrača prema treningu, prema klubu...pogotovo ovo drugo.
Ono što me konkretno brine je to što, ako je ovaj spisak tačan, to je ogroman broj promjena i to sigurno ne može kratkoročno biti dobro za rezultate. Pod kratkoročno mislim u ovoj sezoni. Toga moramo biti svjesni i ne tjerati trenera nakon par kikseva. Kakve god igrače da dovedemo, sumnjam da se možemo boriti za evropu. Daj Bože da griješim.
Naravno meni je to ok. Pogotovo ako će doprinijeti stabilnosti kluba u budućnosti.

ghamaz
Kontakt:

čet jun 20, 2024 7:36 am

ublehas je napisao/la:
čet jun 20, 2024 7:21 am
Iz moje perspektive, neki od ovih igrača su zaslužili da ostanu, a neki ne. Naravno moja i trenerova perspektiva nisu iste, i ne trebaju da budu. Uvijek sam stava da trener zna više od mene. I što se tiče fudbala i što se tiče odnosa igrača prema treningu, prema klubu...pogotovo ovo drugo.
Ono što me konkretno brine je to što, ako je ovaj spisak tačan, to je ogroman broj promjena i to sigurno ne može kratkoročno biti dobro za rezultate. Pod kratkoročno mislim u ovoj sezoni. Toga moramo biti svjesni i ne tjerati trenera nakon par kikseva. Kakve god igrače da dovedemo, sumnjam da se možemo boriti za evropu. Daj Bože da griješim.
Naravno meni je to ok. Pogotovo ako će doprinijeti stabilnosti kluba u budućnosti.
I nisu to neke jake promjene. Od svih tih nabrojanih faktički samo Krpić i Amoah su bili standardni u prvih 11. Mišljenja sam da i ovi novi što dođu većina ih neće imati jak uticaj na početnu postavu. Najbitnije zadržati Cavnića za odbranu, Hiroša i Boljevića za naprijed. Galić i Radinović vjerovatno ostaju bekovi, Radovac i Al Jaber u vezi.

ublehas
Kontakt:

čet jun 20, 2024 7:59 am

Karić je bio standardan do povrede/incidenta, poslije Štila i Mekić. Coca je bio standardan. Muftić...Čak su i VOčina i Drina znali početi u zadnje vrijeme. Da ne kažem da su svi ovi igrači ulazili sa klupe ako već nisu počeli.
Ja bi volio da si ti u pravu i da bezbolno prođu ove eventualne promjene.

Refa1921
Kontakt:

čet jun 20, 2024 8:26 am

Meni niti jednog nije žao, niti jedan nije profesionalac u punom smislu te riječi. J.ebo igrača kojeg ne smiješ ostaviti na klupi da ti kasnije ne bi kakvu igranku napravio ili pričao loše o tome ˝Ma šta će Bašić pojma nema i slično˝. A i isti ovi igrači su nas doveli bili u situaciju da ispadnemo. Hvala i doviđenja.

Minotaur
Kontakt:

čet jun 20, 2024 9:39 am

Ovoga Đorića što se spominje sam silom prilika i naše borbe za opstanak gledao par puta i baš sam se zapitao kako takav igrač je u ovim godinama u Igmanu. Sviđa mi se to što baš želi da igra lopte, voli da se zavuče u svoju zadnju liniju i pomogne štoperima u organizaciji igre, nešto s čim se mi mučimo i što kritikujemo već duže vrijeme. Ne znam da li je igrač za prvih 11, ali kao backup sigurno sasvim ok igrač.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet jun 20, 2024 9:43 am

Svi nabrojani igraci su davno svoje rekli sto se tice igre i zalaganja.

Dosta je vise, ovu luzersku ekpiu moramo promjeniti.

Vratite film zadnja 2 mjeseca pa se sjetite kalkulacija sta nam TREBA ZA OPSTANAK.

1996/97 se nisam brinuo za opstanak kada nas je Zmaj od Bosne ponizavao, a sa ovim "zvjezdama" smo strahovali do zadnjih kola.

Vjerujem treneru, Upravi i SD-u i uvjeren sam da ce sastaviti respektabilnu ekipu, nase je da kupimo godisnje i da pokazemo nasu ljubav dolaskom na utakmice.

Dovoljno je vremena da se sve poslozi tako da samo naprijed skart se mora ocistit
Alea iacta est!

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

čet jun 20, 2024 10:39 am

Ko ce doci za golmana s obzirom da su Filip i Mulalic otisli, a da se spekulise odlazak i Mufte?

IlProfessore
Kontakt:

čet jun 20, 2024 11:27 am

Nije problem otjerati ni cijelu ekipu, slažem se da haman niko od nabrojanih i ne treba ostati u Klubu, međutim belaj je adaptacija, kvalitet novih igrača, uigravanje, upoznavanje ekipe, a liga nam počinje bukvalno za mjesec i po i ispada praktično pola lige. Pratim npr Konyu, identična stvar kao i kod nas. Spasili se u zadnjem kolu (mi eto nismo u zadnjem baš) i otjeraše haman cijeli tim. Šta dalje, ne znaju ni oni, ni njihovi forumaši haha.
Na hajr i na dobro, ali manje bi me bilo strah da smo ostavili makar par nabrojanih, čisto jer su koliko-toliko kvalitetni i oko kojih bi se mogao graditi kostur makar za jesenji dio, a ujedno bi vidjeli i da nisu nezamjenjivi i nedodirljivi i da mogu otići preko noći.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet jun 20, 2024 11:30 am

IlProfessore je napisao/la:
čet jun 20, 2024 11:27 am
Nije problem otjerati ni cijelu ekipu, slažem se da haman niko od nabrojanih i ne treba ostati u Klubu, međutim belaj je adaptacija, kvalitet novih igrača, uigravanje, upoznavanje ekipe, a liga nam počinje bukvalno za mjesec i po i ispada praktično pola lige. Pratim npr Konyu, identična stvar kao i kod nas. Spasili se u zadnjem kolu (mi eto nismo u zadnjem baš) i otjeraše haman cijeli tim. Šta dalje, ne znaju ni oni, ni njihovi forumaši haha.
Na hajr i na dobro, ali manje bi me bilo strah da smo ostavili makar par nabrojanih, čisto jer su koliko-toliko kvalitetni i oko kojih bi se mogao graditi kostur makar za jesenji dio, a ujedno bi vidjeli i da nisu nezamjenjivi i nedodirljivi i da mogu otići preko noći.
Moj je prijedlog da prvo nama plate sto su duzni :D

Valter
Kontakt:

čet jun 20, 2024 12:42 pm

Ne bih problematizirao odlazak bilo kojeg igrača, problematizirao bih ostanak Galića.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

ISB87
Kontakt:

čet jun 20, 2024 12:52 pm

ma jasta nego otjerat, onaj antifudbal se ne smije zaboraviti.

muftic-ako se proda super,
galic, cavnic, radinovic
al jaber radovac
boljevic hiros
?

opet finih igraca imamo za prve postave, mozda novi golman ako se mufta proda, treba nam stoper za prve postave, ofanzivni vezni i napadac. znaci 3-4 igraca koja su pojacanja i koja trebaju imati vecu platu. ostalo popuniti mladjim igracima koji se mogu pokazati i pojacat im ugovor sl sezone ako budu pogodak.
MIRZA RASCIC

cikoradovic
Kontakt:

čet jun 20, 2024 1:14 pm

PlavaDobrinja1921 je napisao/la:
čet jun 20, 2024 10:39 am
Ko ce doci za golmana s obzirom da su Filip i Mulalic otisli, a da se spekulise odlazak i Mufte?
Ibrahim Šehić će biti kontaktiran uskoro.

Gagi tm 87
Kontakt:

čet jun 20, 2024 1:21 pm

Cikoradovic koliko igraca je dogovoreno je li 4 sto si pisao prije nekoliko dana,ili je ovih dana jos neko dogovoren?

cikoradovic
Kontakt:

čet jun 20, 2024 1:26 pm

Cikoradovic koliko igraca je dogovoreno je li 4 sto si pisao prije nekoliko dana,ili je ovih dana jos neko dogovoren?
5 igrača je sada, 3 u odbrani i 2 u sredini.

Sky1
Kontakt:

Nema se šta žaliti za ovima što idu, osim, možda Amoaha. Poslije devastacije kluba od strane Amawa, ovo je prva sezona da imamo kostur ekipe i da smo sigurni kojih 4-5 igrača treba zadržati, a to cu Cavnic, Radovac, Jaber, Boljević i Hiroš, šansu zaslužuje Galić i Radinović, pridodati omladince i dovesti par ciljanoh pojačanja, to bi po meni bilo jako dobro.
Zadnja izmjena: Sky1, dana/u čet jun 20, 2024 1:28 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

Sky1
Kontakt:

čet jun 20, 2024 1:27 pm

5 igrača je sada, 3 u odbrani i 2 u sredini.
Djorić i Vukoja u sredini?😀

Sky1
Kontakt:

čet jun 20, 2024 1:28 pm

Treba onda i Višću kontaktirat 😀

Trenutno korisnika/ca: CrazySouth1987 i 33 gosta.

Prijava