Bude li sta na belegiju....za gavrana znam..
Prosle godine jednom , ove godine malo rjedje
Dobar si...
Ako si upoznat s imenima - zvuce li kao "pojacanja" ili pojacanja?cikoradovic je napisao/la: ↑sri jun 19, 2024 12:54 pmBio je sinoć sastanak UO. Tri ekipe imamo sa kojim ćemo igrati, plus Zrinjski. Radi se na pojačanjima, bio je sinoć prisutan i sportski direktor. Riješio je par potpisa, radi na još par, dobio je odobrenje UO. U utorak (25.) počinjemo, idemo na Zlatibor. Pored onih što su htjeli ići, otpisano je još par igrača. Jug ne može ići dok budu utakmice Mostaraca.
Za mene niko nije pojačanje dok se ne pokaže na terenu, dobre partije su pružali u prošlim klubovima, kako će se snaći u Želji, pred punim tribinama, u atmosferi kakva je na Grbavici, to tek moramo da vidimo. Dosta igrača će nas napustiti (12-13) siguran sam da ćemo morati pronaći ozbiljne zamjene ukoliko ne želimo da nam se ponovi prošla sezona.
Mekić, Dujmović, Mijić, Bilal, Drina, Ovčina, Karić, Biber, Drljo, Amoah, Krpić, Štilić, Haračić, Cocalić.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑sri jun 19, 2024 2:29 pmCikoradovic odlazi li iko od ovih gore sto sam pomenuo da bih volio da ostanu ?