U upravi sve Željovci,
super.
Još samo da počnemo redovno, porez plaćati, jer oni prije su bili marsovci i nisu porez plaćali pa smo dogurali tu gdje jesmo, pratimo rezultate Goška i Tuzla city-ja.
Mogu li se saznati imena tih dogovorena pojacanja i ko ih je dogovaraocikoradovic je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 11:39 pmTunović i Badžak palac gore. Ostatak ne poznajem da bi mogao komentarisati, mogu reći samo što sam pročitao ili čuo. Matardžija mi je ok, isto i Kovačević. O ostalim ne mogu reći ništa osim to što sam pročitao. Ako nam pomognu da uspostavimo bolju konekciju sa budžetima, federalnim, kantonalnim, opštinskim, uredu, ostalo je upitno, s obzirom da su svi uposlenici u državnim preduzećima. Ali ne treba im suditi dok ne vidimo šta će uraditi, ništa se ne može sakriti, sve se čuje prije ili kasnije.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 10:12 pmCikoradovic kakvo je tvoje misljenje o novom upravnom odboru,imamo li se cemu nadat u novoj sezoni?
Pogledajmo Tunovića, ušao je kao anonimus svima, pa je začepio usta, unio značajnu količinu novca, rješavao poslove i zaslužio mjesto predsjednika. Nadam se da će i ovi tako da nas demantuju.
Mislim da nije konačan sastav UO, moguće da će nam se priključiti još dva čovjeka u doglednom vremenu.
Hajmo sada, trener, SD i dogovorena pojačanja.
Površan si i ako si došao tu da mu marketing praviš, odmažeš mu. Nisi dorastao zadatku. Imas toliko proturiječnosti. Mogao je bolje molere angažovat, al šta očekivat od čovjeka koji 70 puta kaže "znači", u par minuta., a neko ga prodaje kao sposobnog asistenta, managera ili profesora. Baš mi nije jasno odakle takvi ničete, bez grama logike.BC1921 je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 11:43 pmQooler je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 11:25 pmDzaba krečiš, tj pokušavaš da okrečiš.BC1921 je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 11:05 pm
Lutas gore od Kruzika. Nije Lagumdzijin potrcko vec Niksicev i s njim ima jos par firmi. Ne pisite stvari koje ne znate.
Decko sa nikom Kruzik je pisao da je bio u Bosnalijeku bla bla bla... Da je kao nesto izvlacio i prao pare preko EP a lik uzeo pare na skroz drugi nacin... Spominje mu zenu, a zena se bavi skroz drugim poslom, ali eto on je nasao clanak na sda portalu i to je to. To sto je Kruzik sdaovac je njegov problem i nema potrebe da pise stvari koje nisu istina.
Nemas ti i on meni sta otvarati oci, jer da bi nekome otvarao oci mora nesto znati a ti i on znate stvari sa Avdinig portala.
Eto onako usput, naj... mame i sdpovcima i sdaovcima i nipovcima i ovim iz pederskenstranke, da ne bude da imam veze sa politikom...
Nije ga Nikšić postavio nigdje, jer tad Niksić bio nebitan. Oni su se uvezali tek nakod pada slučajnog prolaznika. Zna se ko je vedrio i oblačio tada, ko je postavljao i kome je bio potrčko. Počeo si da ga znaš lično, prosipat neki marketing, garantovat za njega, a pojma nemaš ili mi se više čini da ne želiš imati. Ja se samo pitam, jel ljudi kao ti misle da su svi okolo glupi,a ti maher?
Prosipaš se više nego branioci šetača Lutve, počni njega branit, lakše ti je to krečit, a možeš i djelit pojedine argumente. Evo za početak da ni jedan nema optužnicu, a pored toga imaju mnogo toga zajedničkog. Samo ti nastavi.
Ja ti kazem da lutas i ti opet. Za koga ja garantujem??? Ja sam ti reko da je veci Zeljovac i od tebe i od Kruzika zajedno i nema potrebe da pises lazi. I ne vidim gdje ja njega branim, osim da sam rekao da ti i Kruzik lupetate gluposti i pisete stvari na osnovu clanaka a nemate pojma. Ne pisem skim je bio dobar nego ciji je potrcko sad i skim sada dijeli firme. Da znam ga licno nekih 30 godina, tako da ja znam sta kuda i kako a dok vi pricate stvsri koje vam je napisao Avdo... Dozivi se i ne lupetaj gluposti.
Ne želeći da ulazim u vašu sad već ličnu raspravu, samo hoću da te ispravim da nije sve napisao Avdo, to je lako provjerljivo, a i ono što je napisao, nije slagao ništa.BC1921 je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 11:43 pmJa ti kazem da lutas i ti opet. Za koga ja garantujem??? Ja sam ti reko da je veci Zeljovac i od tebe i od Kruzika zajedno i nema potrebe da pises lazi. I ne vidim gdje ja njega branim, osim da sam rekao da ti i Kruzik lupetate gluposti i pisete stvari na osnovu clanaka a nemate pojma. Ne pisem skim je bio dobar nego ciji je potrcko sad i skim sada dijeli firme. Da znam ga licno nekih 30 godina, tako da ja znam sta kuda i kako a dok vi pricate stvsri koje vam je napisao Avdo... Dozivi se i ne lupetaj gluposti.Qooler je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 11:25 pmDzaba krečiš, tj pokušavaš da okrečiš.BC1921 je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 11:05 pm
Lutas gore od Kruzika. Nije Lagumdzijin potrcko vec Niksicev i s njim ima jos par firmi. Ne pisite stvari koje ne znate.
Decko sa nikom Kruzik je pisao da je bio u Bosnalijeku bla bla bla... Da je kao nesto izvlacio i prao pare preko EP a lik uzeo pare na skroz drugi nacin... Spominje mu zenu, a zena se bavi skroz drugim poslom, ali eto on je nasao clanak na sda portalu i to je to. To sto je Kruzik sdaovac je njegov problem i nema potrebe da pise stvari koje nisu istina.
Nemas ti i on meni sta otvarati oci, jer da bi nekome otvarao oci mora nesto znati a ti i on znate stvari sa Avdinig portala.
Eto onako usput, naj... mame i sdpovcima i sdaovcima i nipovcima i ovim iz pederskenstranke, da ne bude da imam veze sa politikom...
Nije ga Nikšić postavio nigdje, jer tad Niksić bio nebitan. Oni su se uvezali tek nakod pada slučajnog prolaznika. Zna se ko je vedrio i oblačio tada, ko je postavljao i kome je bio potrčko. Počeo si da ga znaš lično, prosipat neki marketing, garantovat za njega, a pojma nemaš ili mi se više čini da ne želiš imati. Ja se samo pitam, jel ljudi kao ti misle da su svi okolo glupi,a ti maher?
Prosipaš se više nego branioci šetača Lutve, počni njega branit, lakše ti je to krečit, a možeš i djelit pojedine argumente. Evo za početak da ni jedan nema optužnicu, a pored toga imaju mnogo toga zajedničkog. Samo ti nastavi.
Realno mislim da se preseravamo imamo to što imamo jer rijetki su se htjeli prihvatiti ovih funkcija možemo Jasku zahvaliti što je ove ljude okupio da mu pomognu, jer prošli put je bio sam i služio kao bankomat i ništa više.kvalitet je napisao/la: ↑čet maj 30, 2024 12:57 amNe želeći da ulazim u vašu sad već ličnu raspravu, samo hoću da te ispravim da nije sve napisao Avdo, to je lako provjerljivo, a i ono što je napisao, nije slagao ništa.BC1921 je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 11:43 pmJa ti kazem da lutas i ti opet. Za koga ja garantujem??? Ja sam ti reko da je veci Zeljovac i od tebe i od Kruzika zajedno i nema potrebe da pises lazi. I ne vidim gdje ja njega branim, osim da sam rekao da ti i Kruzik lupetate gluposti i pisete stvari na osnovu clanaka a nemate pojma. Ne pisem skim je bio dobar nego ciji je potrcko sad i skim sada dijeli firme. Da znam ga licno nekih 30 godina, tako da ja znam sta kuda i kako a dok vi pricate stvsri koje vam je napisao Avdo... Dozivi se i ne lupetaj gluposti.Qooler je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 11:25 pm
Dzaba krečiš, tj pokušavaš da okrečiš.
Koliko je samo providan i pokušava braniti neodbranjivo, pravdajuci ko i kvalitet njihov kriminal time sto su pisali portali stranacki, tj rezimski a isti tak avdo do juce radio na 60 min gdje je urnisao po sda, danas po trojci...skrećete gospodo sa tuzilastva koja su pokretala istrage a politike lagumdzije, danas niksica, bakira, konakovica i svih drugih pokrivale direktorske poltrone kao sto je Grabovica i svi pobrojani.Qooler je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 11:25 pmDzaba krečiš, tj pokušavaš da okrečiš.BC1921 je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 11:05 pmQooler je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 9:36 pm
Imaš google, ne smaraj čovjeka. Kužik je 100% upravu. Nije ni njegovo ni bilo koga od nas da ti ovde otvaramo oči koje tako jako želiš držati zatvorenim. A to što je kao on željovac, nagledali smo se takvih koji umalo ugasiše Želju. Takav tip osobe bi prodao i mater. Uostalom nije džabe Lagumdžijin asistent i potrčko, zna se kakav nivo uvlakača i poslušnika samo egistira oko onog narcisa.
Haj ne kakiMiroslavKruzik je napisao/la: ↑čet maj 30, 2024 2:05 amKoliko je samo providan i pokušava braniti neodbranjivo, pravdajuci ko i kvalitet njihov kriminal time sto su pisali portali stranacki, tj rezimski a isti tak avdo do juce radio na 60 min gdje je urnisao po sda, danas po trojci...skrećete gospodo sa tuzilastva koja su pokretala istrage a politike lagumdzije, danas niksica, bakira, konakovica i svih drugih pokrivale direktorske poltrone kao sto je Grabovica i svi pobrojani.Qooler je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 11:25 pmDzaba krečiš, tj pokušavaš da okrečiš.BC1921 je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 11:05 pm
Da je Amar birao Upravu, manje bi krimosa uveo u Upravni Odbor nego što je sinoć ušlo političkih direktorskih uhljeba.
Ponavljam, bili smo i ostali politička prčija!
Obzirom da su fudbalski klubovima odobrili zamrzavanje obaveza, mislim da nismo placali nista starog poreza, nego samo tekući (sto isto nismo morali). Za stari se ceka da se odobri novi reprogram na 5 ili 10 godina (stari nam je ukinut jer se nije placalo u onom periodu oko corone) pa da plaćamo na rate zajedno sa tekućim.
Dug je 1.722.480,78 KM, od čega je glavnica 1.684.615,83 KM.
Qooler je napisao/la: ↑čet maj 30, 2024 12:28 amPovršan si i ako si došao tu da mu marketing praviš, odmažeš mu. Nisi dorastao zadatku. Imas toliko proturiječnosti. Mogao je bolje molere angažovat, al šta očekivat od čovjeka koji 70 puta kaže "znači", u par minuta., a neko ga prodaje kao sposobnog asistenta, managera ili profesora. Baš mi nije jasno odakle takvi ničete, bez grama logike.BC1921 je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 11:43 pmQooler je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 11:25 pm
Dzaba krečiš, tj pokušavaš da okrečiš.
Ja ti kazem da lutas i ti opet. Za koga ja garantujem??? Ja sam ti reko da je veci Zeljovac i od tebe i od Kruzika zajedno i nema potrebe da pises lazi. I ne vidim gdje ja njega branim, osim da sam rekao da ti i Kruzik lupetate gluposti i pisete stvari na osnovu clanaka a nemate pojma. Ne pisem skim je bio dobar nego ciji je potrcko sad i skim sada dijeli firme. Da znam ga licno nekih 30 godina, tako da ja znam sta kuda i kako a dok vi pricate stvsri koje vam je napisao Avdo... Dozivi se i ne lupetaj gluposti.
Normalno da mi je smetao evo meni prvom i rečeno mu je šta je problem bio, zato je i odstupio. Uopšte nije problem bio njegovo stranačko opredjeljenje to je njegova privatna stvar. Osnovni problem je što je član upravnog odbora bio duži period, vlasnik je dobre IT kompanije a kao takav nije vidio problem u tome što njegova firma nije sponzor kluba pa čak ni kao dio plavog štita koji je namjenjen za male obrte i poduzetnike.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri maj 29, 2024 10:05 pmGdje su oni što im je smetao Kerim Balić?
Smeta li vam novi Upravni Odbor, pun novih "Balića", ili je samo do političke boje, pa šutite?!
FK Željezničar taoc politika!
A zbog cega?Jeli imas neku informaciju da bi ih trebalo nabiti nogom?