cikoradovic je napisao/la: ↑pon apr 01, 2024 1:04 pm7 dana je dosta da se kontaktiraju ljudi koji su sposobni i koji znaju šta i kako treba raditi da se osigura opstanak.
Nedu treba odjebati u skokovima od kluba, lafo on veliki Željovac, ne znam ko ga shvata za ozbiljno ali sam siguran da nam može napraviti ozbiljne probleme, uostalom kao i njegov idol brkata spodoba.Jacksparrow je napisao/la: ↑pon apr 01, 2024 3:54 pmSto Turkovic nahvali Osima ono momacki. Kaze ne branim ja nikoga, al zna se ko je osvajao trofeje a ko nije. U svakom slucaju najavio da ce Osim odrzati presicu i da cemo imati uvid u sve i da on nije onakav kakvog ga vecina smatra. Jbg izgleda veliki broj navijaca Zeljeznicara nije normalano. Daj nam Zeca nek odigra deset utakmica pa da mu dugujemo pet godina.
Opet ću reći, nigdje nisam nikoga spomenuo konkretno, ipak vjerujem da ima još ljudi kojima Željo nešto znači. Po meni ispadanje nije rješenje, klub se neće nikada pročistiti, to je činjenica, osim u slučaju da nas neko kupi i radi sam, ne slušajući šta hahari pričaju.
Rekao sam da ima ljudi, ja znam neke, radili su sa mnogim predsjednicima, samo ljudi neće doći tek tako. Fino ih kontaktiraj, popričaj i siguran sam da se može naći bar 7-10 ljudi da rade do ljeta a onda stati na loptu i pokrenuti neke druge procese.
Eto ti si spomenuo imena, ja nisam htio da pišem o imenima. Iskreno, od tih, samo Gredić, Badžak i Brković (mada mislim da on nema namjeru da se radi u klubu opet). Imaš sa strane još Vukotića koji je jako dobar sa Gredićem, Drinjaković, Dobrača, ima još nekih imena (manje poznatih, ako možemo tako reći) a siguran sam da bi i spomenuti mogli pronaći jake ljude koji su spremni raditi.BC1921 je napisao/la: ↑pon apr 01, 2024 3:50 pmZubanovic, Brkovic, Gredic, Selimovic, Badzak, Zujo, Jelic i comp? Sto su se ponudili i na polusezoni da pomognu?
Pa vjerovatno bi izborili opstanak s njima bez problema, isto tako samo bi taj opstanak bio bez problema, u svemu ostalom bi napravili probleme i to ogromne.
Ma znam, salim se malo. Vidi, ja se slazem da ne treba mijenjati sada, kasno je za to. Pokusati kako god znamo i umijemo izvuci sezonu, pa na ljeto onda mijenjati ako bude imalo smisla. To sam i ranije pisao.milanribar je napisao/la: ↑pon apr 01, 2024 12:27 pmTakva je procedura po poslovniku o radu, ne može prije, 7 dana od slanja poziva za sjednicu.storm_raider je napisao/la: ↑pon apr 01, 2024 11:58 amPa vjerovatno i bi nakon 1. maja nego culi da ne valja skupstinu organizovati izmedju dva Bajrama.
Ne znam šta se očekuje i da sklonimo ovaj upravni to nas neće probudit iz krize, ja prvi neću glasat za njihovu smjenu ako ne vidimo ljude koji će uskočiti na njihovo mjesto. Sad postavljat ljude na silu koji možda neće il nemaju kapaciteta za to samo ćemo gore napravit.
Ovo moraju izvaditi prije svega, kako znaju stručni štab i igrači. Primanja su im redovna, uslove sve imaju, podršku neviđenu, nek se skupe i ne traže alibije više...
Jacksparrow je napisao/la: ↑pon apr 01, 2024 3:54 pmSto Turkovic nahvali Osima ono momacki. Kaze ne branim ja nikoga, al zna se ko je osvajao trofeje a ko nije. U svakom slucaju najavio da ce Osim odrzati presicu i da cemo imati uvid u sve i da on nije onakav kakvog ga vecina smatra. Jbg izgleda veliki broj navijaca Zeljeznicara nije normalano. Daj nam Zeca nek odigra deset utakmica pa da mu dugujemo pet godina.