https://nps.ba/repertoarsalle86 je napisao/la: ↑čet jan 18, 2024 6:06 pmJeldeZ_1921 je napisao/la: ↑čet jan 18, 2024 5:51 pmIdi onda u pozoriste i cuvaj zdravljesalle86 je napisao/la: ↑čet jan 18, 2024 1:48 pmA šta ćemo sa onima kojima je njihovo zdravlje preče od svega, koji su se svega nagledali i zasitili. I vide da ne mogu ništa promjeniti, pa biraju radije da ne idu da gledaju sve to još i uživo?
Ni oni nisu pravi navijači?
Koliko god neko bježao od odgovornosti, ovde se jedina promjena može desiti kad krene sa juga, sve do tad je pišanje uz vjetar.![]()
Jesi to sam smislio ili ti je neko pomogao
Ja stvarno ne znam šta ko radi u UO. Ono što znam je da predsjednik UO bira ostatak UO. Bar je tako statutom predviđeno. Zašto je Jusuf nekog izabrao, ni to ne znam. Siguran sam da misli da mu mogu pomoći na neki način. Isti taj Jusf je jedan od najzaslužniji što nam nije uzet stadio, i što smo dobili dosta više novca od opštine i grada nego prije dvije tri godine.salle86 je napisao/la: ↑čet jan 18, 2024 10:29 pm@ublehas
Druže kad me već vučeš za jezik
Šta konkretno MJO može kao član UO doprinijeti klubu. Samo to eto.
Ne ulazim uopšte u to ko je kakav čovjek, jel navijač ili nije i slično. Znači neko je digao ruku za tu osobu i tu je sad u prilici da se glas pika u najvažnijim odlukama za klub.
To evo mogu i ja biti, ti, peti deseti.
Makar se razumijem u ovaj sport a i tu sam na Grbavici od kad znam za sebe.
A i ostali članovi bi se mogli ovako protabiriti.
De bolan da se prestanemo međusobno makar lagati i pravdati sve živo.
Pola ljudi u klubu su tu da dižu ruke samo za nekog nalogodavca. Bog me ubijediti ne može da nije tako.
I nema toga Boga koji bi me natjerao da radim protiv interesa kluba. Misliš da nema takvih među nama? De ba
A i tu ima i druga strana price.Koliko znam Edis nije bio za smjenu Basica,i bio je za to da on ostane do kraja godine.U medjuvremenu bi se radilo na razgovorima sa arapima gdje bi se sve dogovoreno sprovelo kroz ugovore (ne sporazume).Na sljedecm sastanku UO je izglasana ostavka Basicu jer su neki od clanova UO promijenili stav.Edis je tada rekao da dok je on tu se nece klupske pare davati kao odsteta Basicu,te da oni koji su izglasali istu nadju novce za to.Sutradan su se Tanovic i C.o pojavili sa 21 000 eura koje su im dali arapi,te je Basic i otpusten.Vidjevsi da nema podrsku ostatka UO Edis podnosi ostavku.Sheldon je napisao/la: ↑čet jan 18, 2024 11:22 pmGrupa ljudi je odredila strategiju kluba. Ta strategija je davala rezultate odredjeno vrijeme, a onda dozivljava strmoglavi pad. Dio te grupe napusta klub, a dio ostaje da proba spasiti sto se spasiti da. Puno kritike za trenutne, a malo za donedavne.
Znači “otjeran” (ne bukvalno) je čovjek koji je jedini imao normalno razmišljanje, tu mislim na ovu “saradnju” s Arapima, prvo ugovor, pa sve ostalo. Pa hebote ovdje nas je na forumu više nas o tome govorilo, da se moramo osigurati ugovorima jer Arapima nije vjerovati na riječ, da moramo bolje naplatiti angažman Hakima itd. Ne mogu da vjerujem da je Tanović bio toliko naivan glede te saradnje, baš je ispalo kao potez očajnika.Dzezvar je napisao/la: ↑pet jan 19, 2024 8:01 amA i tu ima i druga strana price.Koliko znam Edis nije bio za smjenu Basica,i bio je za to da on ostane do kraja godine.U medjuvremenu bi se radilo na razgovorima sa arapima gdje bi se sve dogovoreno sprovelo kroz ugovore (ne sporazume).Na sljedecm sastanku UO je izglasana ostavka Basicu jer su neki od clanova UO promijenili stav.Edis je tada rekao da dok je on tu se nece klupske pare davati kao odsteta Basicu,te da oni koji su izglasali istu nadju novce za to.Sutradan su se Tanovic i C.o pojavili sa 21 000 eura koje su im dali arapi,te je Basic i otpusten.Vidjevsi da nema podrsku ostatka UO Edis podnosi ostavku.Sheldon je napisao/la: ↑čet jan 18, 2024 11:22 pmGrupa ljudi je odredila strategiju kluba. Ta strategija je davala rezultate odredjeno vrijeme, a onda dozivljava strmoglavi pad. Dio te grupe napusta klub, a dio ostaje da proba spasiti sto se spasiti da. Puno kritike za trenutne, a malo za donedavne.
Ma jasno ko dan, uspješni ljudi se uvezuju.Jacksparrow je napisao/la: ↑pet jan 19, 2024 9:53 amVelez ubjedljivo radi najbolje od svih, ostali su svi na staklenim nogama. Mi smo bar deset puta jaci mogli biti i organizacijski i finansijski.
Pa Kevelj je 100 puta mutniji od Mirvića npr. Mogao bih roman ispisati o njegovim sumnjivim rabotama, vezama s politikom ili bolje rečeno politikama, njegovoj firmi, tenderisanju, pokušajima kupovine diplome…Jacksparrow je napisao/la: ↑pet jan 19, 2024 9:53 amVelez ubjedljivo radi najbolje od svih, ostali su svi na staklenim nogama. Mi smo bar deset puta jaci mogli biti i organizacijski i finansijski.
Mnogi nisu bili na strani sadašnjeg predsjednika Veleža, kad su vidjeli da radi kako treba i da je na ozbiljnom putu, vratili su se. Pekušić sa kojim je potpisana saradnja jučer je jedan od njih.Jacksparrow je napisao/la: ↑pet jan 19, 2024 9:53 amVelez ubjedljivo radi najbolje od svih, ostali su svi na staklenim nogama. Mi smo bar deset puta jaci mogli biti i organizacijski i finansijski.
Galić može dat ruke da se mijenja s Ovčinom na desnoj strani, Dubačkić ne znam jel dovoljno igrao da kažemo da je krampa imao je dobrih izdanja, Turanjanin kažu da je među najspremnijim na početku ovih priprema a ni njega nismo dovoljno vidjeli na poziciji koju igra, Biber je misterija doveden kao naš bivši omladinac dobio šansu ništa nismo vidjeli osim što doda prvom do sebe i krije se od lopte, prednost je što nije skup jedino...505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pet jan 19, 2024 2:31 pmSta Dubackic,Galic, Turanjanin i Biber jos uvijek rade u klubu?
Krpic isto, pun mi je k njegove histerije, daj kakvog mladjeg napadaca
Što Galića stavljaš ovde?505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pet jan 19, 2024 2:31 pmSta Dubackic,Galic, Turanjanin i Biber jos uvijek rade u klubu?
Otkud mi onda u zoni ispadanjamilanribar je napisao/la: ↑pet jan 19, 2024 2:37 pmGalić može dat ruke da se mijenja s Ovčinom na desnoj strani, Dubačkić ne znam jel dovoljno igrao da kažemo da je krampa imao je dobrih izdanja, Turanjanin kažu da je među najspremnijim na početku ovih priprema a ni njega nismo dovoljno vidjeli na poziciji koju igra, Biber je misterija doveden kao naš bivši omladinac dobio šansu ništa nismo vidjeli osim što doda prvom do sebe i krije se od lopte, prednost je što nije skup jedino...505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pet jan 19, 2024 2:31 pmSta Dubackic,Galic, Turanjanin i Biber jos uvijek rade u klubu?