Ima li kakvog pomaka da bi skupstina mogla sta uraditi po pitanju eventualnog investitora/partnera/privatnika?Minjore je napisao/la: ↑ned jan 07, 2024 2:27 pmMa ni blizufanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jan 07, 2024 1:38 pmSpor.tske objavile da danas predstavljanje Cvijanovica, znaci to je to , na hajr
Cega ba drug , u klubu je jedna velika skupina amatera, dizaca ruku reda radi, i dobro neko napisa , cilj je sto vise srozati klub , a onda pomocni dati posto ,zastoflux je napisao/la: ↑ned jan 07, 2024 2:51 pmIma li kakvog pomaka da bi skupstina mogla sta uraditi po pitanju eventualnog investitora/partnera/privatnika?Minjore je napisao/la: ↑ned jan 07, 2024 2:27 pmMa ni blizufanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jan 07, 2024 1:38 pmSpor.tske objavile da danas predstavljanje Cvijanovica, znaci to je to , na hajr
Ako u klubu ima kapaciteta da se zaštitimo sutra kad se desi da odu, super.
Mislis ne vode klub, oni vode svoje privatne namjere.south side je napisao/la: ↑ned jan 07, 2024 3:18 pmPa kave ublehe vode klub s kim god su poceli neke pregovore sve je propalo.
hare je topcvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑ned jan 07, 2024 5:16 pmSto prije se pomirimo da će nas na proljeće voditi Hare lakše će nam biti
Tesko da ga mozes vise srozati nego u momentu u kojem je bio na zimu 2021...fanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jan 07, 2024 3:02 pmCega ba drug , u klubu je jedna velika skupina amatera, dizaca ruku reda radi, i dobro neko napisa , cilj je sto vise srozati klub , a onda pomocni dati posto ,zasto
Možeš li konkretno napisati za svakog ponaosob samo jednu stavku šta radi.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned jan 07, 2024 4:28 pmFakat pretjerujete s kritikom Uprave.Nisu idelani, milion je propusta, ali 100% znam da se ljudi trenutno pokidase.
Satrase se jadni...salle86 je napisao/la: ↑ned jan 07, 2024 5:43 pmMožeš li konkretno napisati za svakog ponaosob samo jednu stavku šta radi.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned jan 07, 2024 4:28 pmFakat pretjerujete s kritikom Uprave.Nisu idelani, milion je propusta, ali 100% znam da se ljudi trenutno pokidase.
Mani se šuplje kako pokidaše. Šta su konkretno uradilo eto do sad a da se može smatrati dobrim
zar ocekujes nesto od mase koja je stajala u redu da ih torabi lijeci
Cim ti meni napises ko su ljudi koji ce ih zamjeniti? Kratko i jasno.Ja sam odmah za tjeranje ovih.salle86 je napisao/la: ↑ned jan 07, 2024 5:43 pmMožeš li konkretno napisati za svakog ponaosob samo jednu stavku šta radi.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned jan 07, 2024 4:28 pmFakat pretjerujete s kritikom Uprave.Nisu idelani, milion je propusta, ali 100% znam da se ljudi trenutno pokidase.
Mani se šuplje kako pokidaše. Šta su konkretno uradilo eto do sad a da se može smatrati dobrim