Pa jel potpisao?ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pet dec 29, 2023 2:55 pmZuban pojacanje jel ?
Pa jel potpisao?ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pet dec 29, 2023 2:55 pmZuban pojacanje jel ?
Naravno da smo krivi....
Kaze se yebaofanaticZeljin je napisao/la: ↑pet dec 29, 2023 2:46 pmE ebo im Faris mater , onako preventivno .
Nesudjeni kolektor
Kako ne shvatate vas par da ste dosadni? Idiote negdje, hodajte, odmorite od foruma do prozivke pa se vratite ili mozda najbolje, nemojte se ni vracati. Yebale vas sportske i ostali botovi, kad trazite samo sta cete pisati i kukati ovdje.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet dec 29, 2023 3:32 pmMa potpisao ili ne , mi smo odron , prozivka za 10 dana mi sve sto smo dobili od kada je pauza je smijesno saopstenje.
KlasiĆni nedostatak sexa....rodrigo87 je napisao/la: ↑pet dec 29, 2023 3:52 pmKako ne shvatate vas par da ste dosadni? Idiote negdje, hodajte, odmorite od foruma do prozivke pa se vratite ili mozda najbolje, nemojte se ni vracati. Yebale vas hehe i ostali botovi, kad trazite samo sta cete pisati i kukati ovdje.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet dec 29, 2023 3:32 pmMa potpisao ili ne , mi smo odron , prozivka za 10 dana mi sve sto smo dobili od kada je pauza je smijesno saopstenje.
Hajde baaaaa kralju sjasi vise sa mojih postova dosadan si ko proljevrodrigo87 je napisao/la: ↑pet dec 29, 2023 3:52 pmKako ne shvatate vas par da ste dosadni? Idiote negdje, hodajte, odmorite od foruma do prozivke pa se vratite ili mozda najbolje, nemojte se ni vracati. Yebale vas hehe i ostali botovi, kad trazite samo sta cete pisati i kukati ovdje.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet dec 29, 2023 3:32 pmMa potpisao ili ne , mi smo odron , prozivka za 10 dana mi sve sto smo dobili od kada je pauza je smijesno saopstenje.
Pojedinci koji znaju sta se desava nebi trebali nista pisati.Mahalanja je i previse.
Pa proglaseni smo prije neloliko godina od znacaja za opstinu pa smo qrcinu dobili...Sky1 je napisao/la: ↑pet dec 29, 2023 5:48 pmEvo pozitive malo, velika je stvar promjena koja se desila u Opcini NS nismo ni svjesni šta nam to znači, da me neko krivo ne shvati ili ne daj Bože prozove botom, ako imalo bolje razmislite shvatit ćete.
https://n1info.ba/sport-klub/nogomet/sj ... ljeznicar/
Baš tako.Dzezvar je napisao/la: ↑pet dec 29, 2023 6:21 pmPa proglaseni smo prije neloliko godina od znacaja za opstinu pa smo qrcinu dobili...Sky1 je napisao/la: ↑pet dec 29, 2023 5:48 pmEvo pozitive malo, velika je stvar promjena koja se desila u Opcini NS nismo ni svjesni šta nam to znači, da me neko krivo ne shvati ili ne daj Bože prozove botom, ako imalo bolje razmislite shvatit ćete.
Upravo. Da se i sada nije lobiralo na sve strane, dobili bi opet k.... U ostalom, kada je Miske bio i Koldzo je davao. Ne zato sto je htjeo, nego zato sto su se stalno slali projekti i vrsili "zakonski pritisci". Kada imas argumente i kada radis, pa jos pritisnes, dace svaki nacelnik. Kada cekas da ti sami danu dobiješ k....Dzezvar je napisao/la: ↑pet dec 29, 2023 6:21 pmPa proglaseni smo prije neloliko godina od znacaja za opstinu pa smo qrcinu dobili...Sky1 je napisao/la: ↑pet dec 29, 2023 5:48 pmEvo pozitive malo, velika je stvar promjena koja se desila u Opcini NS nismo ni svjesni šta nam to znači, da me neko krivo ne shvati ili ne daj Bože prozove botom, ako imalo bolje razmislite shvatit ćete.
Pa i tada je Istok poceo da se gradi i pored svih mogucih zabrana.ublehas je napisao/la: ↑pet dec 29, 2023 6:41 pmUpravo. Da se i sada nije lobiralo na sve strane, dobili bi opet k.... U ostalom, kada je Miske bio i Koldzo je davao. Ne zato sto je htjeo, nego zato sto su se stalno slali projekti i vrsili "zakonski pritisci". Kada imas argumente i kada radis, pa jos pritisnes, dace svaki nacelnik. Kada cekas da ti sami danu dobiješ k....Dzezvar je napisao/la: ↑pet dec 29, 2023 6:21 pmPa proglaseni smo prije neloliko godina od znacaja za opstinu pa smo qrcinu dobili...Sky1 je napisao/la: ↑pet dec 29, 2023 5:48 pmEvo pozitive malo, velika je stvar promjena koja se desila u Opcini NS nismo ni svjesni šta nam to znači, da me neko krivo ne shvati ili ne daj Bože prozove botom, ako imalo bolje razmislite shvatit ćete.