Rekoh ja neki dan...
Uvijek je odgovoran onaj koji je preuzeo obaveze. To za Petrovica bi se isplatilo, kao sto su se isplatili mnogo veci dugovi. Nakon sto su ljudi otjerani i preuzete obaveze prema Petrovicu nisu isplacene, ne mozes kriviti one koji su otjerani na gnusan nacin. Oni su dokazali da bi ga isplatili mnogim ranijim akcijama i milionima upumpanim u Klub. Zavrsimo tu pricu ovdje za sva vremena.Z_1921 je napisao/la: ↑pon okt 30, 2023 2:50 pmJa ja nije kriv onaj sto ga je otjerao dan prije pocetka sezone i nije isplatio kad je trebaoMiroslavKruzik je napisao/la: ↑pon okt 30, 2023 2:40 pmKome je smetalo? Meni apsolutno ne, Petrovića ne krivim uopšte. Krivci za Petrovića se znaju, oni koji su u klub došli, preuzeli zadatke i obaveze, ponašali se bahato da su čovjeku tri puta odbijali isplatiti dug iako su upozoravani putem advokata, pa glavni kontao da nagrdi Petrovića time što se nije htio s njim rukovati jer je tužio ŽeljuZ_1921 je napisao/la: A smetalo vam je kad je Petrovic trazio parekoja ironija
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Ma ja ,jest,u pravu si. Gora ja budala što idolopokloniku objašnjavamZ_1921 je napisao/la:Ja ja nije kriv onaj sto ga je otjerao dan prije pocetka sezone i nije isplatio kad je trebaoMiroslavKruzik je napisao/la: ↑pon okt 30, 2023 2:40 pmKome je smetalo? Meni apsolutno ne, Petrovića ne krivim uopšte. Krivci za Petrovića se znaju, oni koji su u klub došli, preuzeli zadatke i obaveze, ponašali se bahato da su čovjeku tri puta odbijali isplatiti dug iako su upozoravani putem advokata, pa glavni kontao da nagrdi Petrovića time što se nije htio s njim rukovati jer je tužio ŽeljuZ_1921 je napisao/la: A smetalo vam je kad je Petrovic trazio parekoja ironija
Trajni ban, bez povratka...SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pon okt 30, 2023 2:44 pmPravi smo mahalski klub. Dokaz toga su ove neke informacije sto izlaze iz kluba prethodnih dana. Stvarno smo cirkus jebeni. Pokazu li se neistinite informacije, samo banove podijeliti pojedinima.
Prvo su odgovorni oni koji mu nisu odmah isplatili što ga je sljedovalo, ali posebni idioti su oni koji nisu znali popuniti uplatnicu i njihova krivica jeste veća. No to ipak ne amnestira ove prve.storm_raider je napisao/la: ↑pon okt 30, 2023 3:11 pmUvijek je odgovoran onaj koji je preuzeo obaveze. To za Petrovica bi se isplatilo, kao sto su se isplatili mnogo veci dugovi. Nakon sto su ljudi otjerani i preuzete obaveze prema Petrovicu nisu isplacene, ne mozes kriviti one koji su otjerani na gnusan nacin. Oni su dokazali da bi ga isplatili mnogim ranijim akcijama i milionima upumpanim u Klub. Zavrsimo tu pricu ovdje za sva vremena.Z_1921 je napisao/la: ↑pon okt 30, 2023 2:50 pmJa ja nije kriv onaj sto ga je otjerao dan prije pocetka sezone i nije isplatio kad je trebaoMiroslavKruzik je napisao/la: ↑pon okt 30, 2023 2:40 pmKome je smetalo? Meni apsolutno ne, Petrovića ne krivim uopšte. Krivci za Petrovića se znaju, oni koji su u klub došli, preuzeli zadatke i obaveze, ponašali se bahato da su čovjeku tri puta odbijali isplatiti dug iako su upozoravani putem advokata, pa glavni kontao da nagrdi Petrovića time što se nije htio s njim rukovati jer je tužio Željukoja ironija
Pa platili bi da nisu otjerani, mnoge druge uplate su prolongirali jer je bilo prioritetnijih troskova, pa su kasnije platili. Nisu sigurno planirali za 6 mjeseci da odu na onakav nacin. Ne amnestiram nikoga, tada je jednostavno bilo prioritetnijih troskova.kvalitet je napisao/la: ↑pon okt 30, 2023 4:25 pmPrvo su odgovorni oni koji mu nisu odmah isplatili što ga je sljedovalo, ali posebni idioti su oni koji nisu znali popuniti uplatnicu i njihova krivica jeste veća. No to ipak ne amnestira ove prve.storm_raider je napisao/la: ↑pon okt 30, 2023 3:11 pmUvijek je odgovoran onaj koji je preuzeo obaveze. To za Petrovica bi se isplatilo, kao sto su se isplatili mnogo veci dugovi. Nakon sto su ljudi otjerani i preuzete obaveze prema Petrovicu nisu isplacene, ne mozes kriviti one koji su otjerani na gnusan nacin. Oni su dokazali da bi ga isplatili mnogim ranijim akcijama i milionima upumpanim u Klub. Zavrsimo tu pricu ovdje za sva vremena.
Moja zelja je bio Amerikanac koji je imao i vise nego casne namjene da od Zelje napravi BH brend.
To nam je manje/vise bio jedini izlaz (ako mislis na Diglisica a ne Mirvica jer se i on spominjao).south side je napisao/la: ↑pon okt 30, 2023 6:15 pmMoja zelja je bio Amerikanac koji je imao i vise nego casne namjene da od Zelje napravi BH brend.
Ali nekome nije odg da se za sve on pita, tako da su covjeka zavlacili do zadnjeg dana. Na kraju im covjek poslao poruku da ga vise ne spominju.
Pa normalno da ce postaviti.Mi smo jedini klub koji imamo imovinu na svoje ime.Sta treba sve to rasprodati i onda da svi pocnu srati po nama.south side je napisao/la: ↑pon okt 30, 2023 5:39 pmAko je ovo ta stabilizacija koju nam je uprava prezentovala, daleko ćemo dogurati. Pogotovo sa uslovima koje su postavili za investitore, pa na takve uslove ni budala nece pristati. Njima hvala sto su uletli kad je bilo najteže ali brate ne mogu ovi dalje od ovoga maknuti jer nemaju kapacitet a niti su sposobni. Sve dok ne dodze neka nova garnitura sposobnih ljudi, koja ce se uhvatiti u kostac sa problemima, spustiti kriterije za investitora mi cemo gledati ovo vracanje dugova i stabilizaciju
A ne bi bilo prvi put da nas napravi budalama neko kome vjerujemo/smo vjerovali* mi smo profesionalci u tome.Dzezvar je napisao/la: ↑pon okt 30, 2023 6:38 pmPa normalno da ce postaviti.Mi smo jedini klub koji imamo imovinu na svoje ime.Sta treba sve to rasprodati i onda da svi pocnu srati po nama.south side je napisao/la: ↑pon okt 30, 2023 5:39 pmAko je ovo ta stabilizacija koju nam je uprava prezentovala, daleko ćemo dogurati. Pogotovo sa uslovima koje su postavili za investitore, pa na takve uslove ni budala nece pristati. Njima hvala sto su uletli kad je bilo najteže ali brate ne mogu ovi dalje od ovoga maknuti jer nemaju kapacitet a niti su sposobni. Sve dok ne dodze neka nova garnitura sposobnih ljudi, koja ce se uhvatiti u kostac sa problemima, spustiti kriterije za investitora mi cemo gledati ovo vracanje dugova i stabilizaciju
Druze, problem su lesinari u strukturama u i oko kluba pocevs od skupstine pa dalje, kojim ne odg da se za sve pita jedan covjek jer nema onda njih tu nigdje u talovima a neki zive od Zelje...Dzezvar je napisao/la: ↑pon okt 30, 2023 6:38 pmPa normalno da ce postaviti.Mi smo jedini klub koji imamo imovinu na svoje ime.Sta treba sve to rasprodati i onda da svi pocnu srati po nama.south side je napisao/la: ↑pon okt 30, 2023 5:39 pmAko je ovo ta stabilizacija koju nam je uprava prezentovala, daleko ćemo dogurati. Pogotovo sa uslovima koje su postavili za investitore, pa na takve uslove ni budala nece pristati. Njima hvala sto su uletli kad je bilo najteže ali brate ne mogu ovi dalje od ovoga maknuti jer nemaju kapacitet a niti su sposobni. Sve dok ne dodze neka nova garnitura sposobnih ljudi, koja ce se uhvatiti u kostac sa problemima, spustiti kriterije za investitora mi cemo gledati ovo vracanje dugova i stabilizaciju