Zar si još u dilemi
otkuda toliko gnjeva?
Kad razum zanijemi,
samo bedastoća pjeva.
Bez strpljivosti nema spasenja,
bez podrške nema ozdravljenja.
Odraz stanja koliko se lose radi u omladinskim selekcijama.
Ja sam još uvijek tog mišljenja da ga treba istrpiti, ali Bekrića ne. Kod nas izgleda osim Zrinjskog još uvijek niko nije naučio da treba minimalno 6 mjeseci da se ekipa prilagodi na trenera i njegovu viziju. Ne zaboravi da je i Jakirović pred otkazom u Zrinjskom bio, pa su ipak odlučili da postupe zrelo i pruže mu podršku. Mi smo u sezoni gdje se ne borimo nizašta i svjesni smo da dalje od 5. mjesta ne možemo, a i to je možda ambiciozno za ovu neizbalansiranu ekipu. Ne vidim razlog zašto ga ne bi podržali, nemamo taj luksuz da tek tako mjenjamo trenere. Očigledno je da nismo još sazreli i da ćemo se još dugo patiti i tumbati trenere svakih pola godine. Dok ne uđe neko sa parama i ne preuzme sve, nema od nas ništa. Dođe čovjek, postavi svoje ljude, uloži pare i odjebe mahalu, navijače, "legende" kluba. Tad ćemo prodisati i postati normalan klub.
Ovaj forum je nebrojeno puta dokazao da je imun na sve uticaje, a projekti koje je realizovao govore sami za sebe. Tek si se uclanio i pises "a ko ovdje gleda dobrobit Zelje na ovom forumu...". Svi, vjerovao ili ne. Primiri malo sa takvom retorikom, probaj prvo da upoznas ljude.jugjesamojedan21 je napisao/la: ↑sub okt 28, 2023 1:06 pmA ko ovdje gleda dobrobit Želje na ovom forumu, iskren budi?plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub okt 28, 2023 12:33 pmjucer pridružena osoba hahaha ... Funny.. jesi jedva dočekao iskreno ti i ovi ti haveri sto jedva cekaju propast, i trebamo se ugasiti radi tebe i slicnih ti, samo mi zao raje sto iskreno voli Želju i gleda njegovu dobrobit a ne licne interese, sendvice i par marakajugjesamojedan21 je napisao/la: ↑sub okt 28, 2023 12:29 pmA kakav napredak smo imali kod Bašića?
Kojeg je mladog igrača promovisao?
P.S da vam ga ogadim, jer je očigledno što se više pljuje Bekrić, nego Bašić..
Dobri su jarani, samo da se zna
![]()
Ubjeđuju da se Bašić mora istrpiti, ako je to za dobro Želje, pa neka ga dok ne udjemo 2 ligu Federacije.