Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Sheldon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri sep 06, 2023 11:45 pm

exbabilon je napisao/la:
sri sep 06, 2023 11:04 am
Eno i u Zrinjskom Hrvanovic iz Stupcanice dodje i igra za istu platu ko Bilbija, da se ne poremeti atmosfera. Hajte molim vas, jesmo kokuzi, ali kad su nama prve izmjene na sredini Turanjanin i Biber, nema tu hajra.
Pa zato sto si kokuz, izmjene su ti navedeni igraci. Sta si zelio reci!?
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

čet sep 07, 2023 12:19 am

Sreća pa se ništa nepitate. Uživajte u crnjacenju

exbabilon
Kontakt:

čet sep 07, 2023 12:53 am

Sheldon je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
Eno i u Zrinjskom Hrvanovic iz Stupcanice dodje i igra za istu platu ko Bilbija, da se ne poremeti atmosfera. Hajte molim vas, jesmo kokuzi, ali kad su nama prve izmjene na sredini Turanjanin i Biber, nema tu hajra.
Da mozda nismo bas toliki kokuzi pa da nam klupa Igmana i turururu budu pojacanja ovog prelaznog roka, u kojem smo zaradili za nase uslove ogromne paretine. Ekipa nakon Evrope i para tanja od ekipe prije Evrope i para. Neko posao nije odradio kako treba.

@rodrigo87
Svoj ti posao, nema te sta bit sramota za mene. Moja racunica je da nas je igranje Evrope trebalo uciniti jacim i osnaziti finansijski da budemo pandam barem ovim kluboima koji ne igraju Evropu. Umjesto toga, mi ponovo moramo uciniti podvig da bi bili u top 4. Morali smo imati bolju pocetnu poziciju od ostalih.

rodrigo87
Kontakt:

čet sep 07, 2023 1:01 am

exbabilon je napisao/la:
Sheldon je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
Da mozda nismo bas toliki kokuzi pa da nam klupa Igmana i turururu budu pojacanja ovog prelaznog roka, u kojem smo zaradili za nase uslove ogromne paretine. Ekipa nakon Evrope i para tanja od ekipe prije Evrope i para. Neko posao nije odradio kako treba.

@rodrigo87
Svoj ti posao, nema te sta bit sramota za mene. Moja racunica je da nas je igranje Evrope trebalo uciniti jacim i osnaziti finansijski da budemo pandam barem ovim kluboima koji ne igraju Evropu. Umjesto toga, mi ponovo moramo uciniti podvig da bi bili u top 4. Morali smo imati bolju pocetnu poziciju od ostalih.
I jeste nas ucinilo malkice jacim finansijskim, taman jos 5 miliona da vratimo pa mozemo razmisljati tako kako ti sada razmisljas. Pozdrav i pomiri se sa time, lakse ce ti biti.

storm_raider
Kontakt:

čet sep 07, 2023 1:23 am

Dosta ljudi misli da ako se igra Europa da te pare odmah legnu. Obicno legnu tamo nekada oko prve sedmice decembra.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ublehas
Kontakt:

čet sep 07, 2023 7:51 am

cvrle_jedanesterac je napisao/la:
sri sep 06, 2023 9:08 pm
Ovom prilikom bi zamolio upravu da obustavi sva plaćanja. Udovoljite pucanstvu i dovedite po dva igrača na svakoj poziciji. Dajte im imaginarne plate po želji igrača pa nek sljedeca uprava vraća. Boli vas k...c
Što je najtužnije poslije 20ak godina poslovanja na ovaj način i svega što nam je to donijelo, čovjek bi pomislio da smo nešto naučili... :?

kvalitet
Kontakt:

čet sep 07, 2023 8:51 am

Ne znam što napadate @exbabilon, stoje njegove kritike. Mi napravili rezultatski iskorak prošle sezone, preskočili stepenicu više u Evropi, legle fine pare u klub, očekujemo za nekoliko mjeseci pare od UEFA-e, a na terenu jesmo znatno slabiji nego prošle sezone. U ovakvim okolnostima, navijači su očekivali neku konstantu ili mali napredak, ali sigurno ne da budemo lošiji. Neko je odgovoran za to. Ja mislim da je to Bekrić. I ništa nećemo postići ako budemo žmirili na ove stvari.

Samo što mene lično ne brine toliko igrački kadar ili ova sezona generalno, iako priželjkujem opet bar Evropu. Ja želim da znam koji je dugoročni plan za Želju, šta možemo očekivati za 5-10 godina, kako da ozbiljan novac unesemo u klub. Jer sve ovo je preživljavanje. Slavio sam Evropu, pogotovo prolazak prvog pretkola, ali negdje u mojim zamislima Željo je klub koji se bori za titulu i grupne faze, a ne za Evropu i prolazak jednog pretkola. I to nije sanjarenje, nego znam da imamo potencijal za to - klub s najviše navijača, članova, klub iz glavnog grada, s historijom, stadionom na najboljoj mogućoj lokaciji…
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

exbabilon
Kontakt:

čet sep 07, 2023 9:13 am

storm_raider je napisao/la:
čet sep 07, 2023 1:23 am
Dosta ljudi misli da ako se igra Europa da te pare odmah legnu. Obicno legnu tamo nekada oko prve sedmice decembra.
Ne mijenja to toliko na stvari. Ti za te pare znas da ce ti doci jer nema opcije da UEFA izradi.

ublehas
Kontakt:

čet sep 07, 2023 9:27 am

kvalitet je napisao/la:
čet sep 07, 2023 8:51 am
Ne znam što napadate @exbabilon, stoje njegove kritike. Mi napravili rezultatski iskorak prošle sezone, preskočili stepenicu više u Evropi, legle fine pare u klub, očekujemo za nekoliko mjeseci pare od UEFA-e, a na terenu jesmo znatno slabiji nego prošle sezone. U ovakvim okolnostima, navijači su očekivali neku konstantu ili mali napredak, ali sigurno ne da budemo lošiji. Neko je odgovoran za to. Ja mislim da je to Bekrić. I ništa nećemo postići ako budemo žmirili na ove stvari.

Samo što mene lično ne brine toliko igrački kadar ili ova sezona generalno, iako priželjkujem opet bar Evropu. Ja želim da znam koji je dugoročni plan za Želju, šta možemo očekivati za 5-10 godina, kako da ozbiljan novac unesemo u klub. Jer sve ovo je preživljavanje. Slavio sam Evropu, pogotovo prolazak prvog pretkola, ali negdje u mojim zamislima Željo je klub koji se bori za titulu i grupne faze, a ne za Evropu i prolazak jednog pretkola. I to nije sanjarenje, nego znam da imamo potencijal za to - klub s najviše navijača, članova, klub iz glavnog grada, s historijom, stadionom na najboljoj mogućoj lokaciji…
I klub sa najvećim dugom u državi...Niko ne kaže da ne treba težiti bolje. Niko ne kaže da smo se zadovoljili sredinom tabele zauvjek. Niko ne kaže da je ok da mnogi klubovi u ligi imaju platežnu moć veću nego mi...
Samo neki od nas pokušavaju ukazati na pogubnost politike daj za igrače više para nego što možeš. To nas je i dovelo do situacije da više para izdvajamo za vraćanje dugova nego za plate igračima. To nas je dovelo do situacije da nam je stavljena hipoteka na pomoćni teren. To nas je dovelo do situacije da nam malo malo neko prjeti blokadom računa. Mi samo pokušavamo reći da je prioritet da se stabilizujemo, pa onda da pravimo korake naprijed, da nam se ne bi desilo da odemo nepovratno nazad. I koliko god mislili da je to ne moguće, nemojte biti sigurni. Pogledajete KK Bosnu, Čelik, Slobodu...S tim što imamo vrijednu imovinu, pa bi mnogi jedva dočekali da nas gurnu pod zemlju da bi se okoristili.
I koliko znam, konstantno se radi na pokušajima da se ozbiljnije pare unesu u klub, samo što to ne ide baš tako lako.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet sep 07, 2023 10:32 am

Dokle se je doslo sa naplatom potrazivanja od Konye koliko znam pare od Hadziahmetovica nam nisu nikad prebacene, a to nije mali iznos koji nas sljeduje?
Alea iacta est!

gavran
Kontakt:

čet sep 07, 2023 10:48 am

Mislim da je vrijeme za kolektivno samoubistvo,nema nam druge,jbg
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

ISB87
Kontakt:

čet sep 07, 2023 10:59 am

do polusezone skupit sto vise bodova mozemo, onda traziti pojacanja. a do tad ce i ovi nadoci.

malo se trebamo spustiti. ja se nadam vracanju dugovanja i pocetku gradnje juga ove sezone.
MIRZA RASCIC

Diverzant
Kontakt:

čet sep 07, 2023 11:05 am

ISB87 je napisao/la:
do polusezone skupit sto vise bodova mozemo, onda traziti pojacanja. a do tad ce i ovi nadoci.

malo se trebamo spustiti. ja se nadam vracanju dugovanja i pocetku gradnje juga ove sezone.
A ko da nadođe, ovi igraci sto ih spominjemo konstantno ne mogu nadoći da ih svaki dan kilom germe hrane
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Sheldon
Kontakt:

čet sep 07, 2023 11:14 am

exbabilon je napisao/la:
Sheldon je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:

@rodrigo87
Ogromne paretine koje si zaradio bit ce dostupne krajem godine. Podsjetit cu te na dvije stvari. Prva je da smo pred licencu posudili novac od Senada jer u klubu nije vise bilo ni novcica. Ovo ti navodim da shvatis situaciju kakva je bila prije samo par mjeseci. Druga stvar, ako se sjecas poslije Standarda je isto bila grozna polusezona, uzasno smo se pojacali. Tek smo na zimu kad su pare legle, krenuli sa ozbiljnim igracima.

Ekipa prije Europe je jaca od ove iz razloga sto je Samir Bekric madjionicar i uspio je dovesti Santosa i Hodzica kad su nas dani djelili od gasenja, iako su imali ponude mnogih ekipa iz lige. Oni su izabrali nas, Bekric je radio sa njima i na kraju su postali koliko toliko ozbiljni fudbaleri. Ista situacija je i sa Amoahom. Samo magija se ne moze uraditi bas svaki prijelazni rok. Sad vec ljudi znaju da u klub bi trebale doci neke pare i u skladu sa tim predstave svoje zahtjeve prilikom pregovora.

Jos jedna stvar. Europa nisu ciste pare, ima tu dosta troskova, od putovanja pa do premija igracima. Uzmite i to u obzir.
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

Eldar
Kontakt:

čet sep 07, 2023 11:35 am

Jel istina da je klub digao kredit, da se pokriju ovi troskovi, plate, premije? Dok ne legnu pare od europe

ISB87
Kontakt:

čet sep 07, 2023 11:49 am

Diverzant je napisao/la:
čet sep 07, 2023 11:05 am
ISB87 je napisao/la:

A ko da nadođe, ovi igraci sto ih spominjemo konstantno ne mogu nadoći da ih svaki dan kilom germe hrane
ma mogu jasta, kako su evropu i borca odigrali. bit ce to dobro, malo dok se ovcina i cosic uigraju. dobro ce doc ova pauza, treba ih motivirati. fali nam stila, malo kreativnosti.
MIRZA RASCIC

kemo
Kontakt:

čet sep 07, 2023 11:59 am

Eldar je napisao/la:
čet sep 07, 2023 11:35 am
Jel istina da je klub digao kredit, da se pokriju ovi troskovi, plate, premije? Dok ne legnu pare od europe
Nije

ISB87
Kontakt:

čet sep 07, 2023 1:04 pm

kakav je ovaj ikic od kona, daj ga nama. ionako nam fali krila :D
MIRZA RASCIC

Maestro_1921
Kontakt:

čet sep 07, 2023 1:40 pm

AsharaK je napisao/la:
sri sep 06, 2023 7:21 pm
Maestro_1921 je napisao/la:
sri sep 06, 2023 4:51 pm
Još par dana prelaznog roka ostalo, samo što nije gotov. Dok nama očajnički treba pojačanje, bar jedno, gdje je naš sportski direktor? Pari guzove na Makarskoj rivijeri, malo da se osoli, šta fali... Haj razumijem da igračima treba malo odmora, da dođu sebi, istrošeni su. Al Bekrija jarane, mogao si sačekati malo da se prelazni rok završi, pokušati angažovati nekog igrača, pa onda idi par dana na more, ko ti brani, pauza je svakako. Sam je on govorio da za njega nema odmora, da mora raditi 24h, i onda ode na more dok još traje prelazni rok. Očigledno je to, to što se tiče ovog prelaznog roka.
Mi dovodimo ionako slobodne igrace, za nas prelazni ne vazi. :D
I to što kažeš. :D

Maestro_1921
Kontakt:

čet sep 07, 2023 1:45 pm

ISB87 je napisao/la:
čet sep 07, 2023 1:04 pm
kakav je ovaj ikic od kona, daj ga nama. ionako nam fali krila :D
Kod nas bi bio ko prime Cristiano. :D
Vukoji je izgleda propao transfer u Zrinjski, mogli bi i njega zaganjati. Ako ne ode u HNL, znam da je bila neka priča da će tamo, pa je uskočio Zrinjski.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.

Prijava