Pa zato sto si kokuz, izmjene su ti navedeni igraci. Sta si zelio reci!?
Pa zato sto si kokuz, izmjene su ti navedeni igraci. Sta si zelio reci!?
Da mozda nismo bas toliki kokuzi pa da nam klupa Igmana i turururu budu pojacanja ovog prelaznog roka, u kojem smo zaradili za nase uslove ogromne paretine. Ekipa nakon Evrope i para tanja od ekipe prije Evrope i para. Neko posao nije odradio kako treba.
I jeste nas ucinilo malkice jacim finansijskim, taman jos 5 miliona da vratimo pa mozemo razmisljati tako kako ti sada razmisljas. Pozdrav i pomiri se sa time, lakse ce ti biti.exbabilon je napisao/la: ↑čet sep 07, 2023 12:53 amDa mozda nismo bas toliki kokuzi pa da nam klupa Igmana i turururu budu pojacanja ovog prelaznog roka, u kojem smo zaradili za nase uslove ogromne paretine. Ekipa nakon Evrope i para tanja od ekipe prije Evrope i para. Neko posao nije odradio kako treba.
@rodrigo87
Svoj ti posao, nema te sta bit sramota za mene. Moja racunica je da nas je igranje Evrope trebalo uciniti jacim i osnaziti finansijski da budemo pandam barem ovim kluboima koji ne igraju Evropu. Umjesto toga, mi ponovo moramo uciniti podvig da bi bili u top 4. Morali smo imati bolju pocetnu poziciju od ostalih.
Što je najtužnije poslije 20ak godina poslovanja na ovaj način i svega što nam je to donijelo, čovjek bi pomislio da smo nešto naučili...cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑sri sep 06, 2023 9:08 pmOvom prilikom bi zamolio upravu da obustavi sva plaćanja. Udovoljite pucanstvu i dovedite po dva igrača na svakoj poziciji. Dajte im imaginarne plate po želji igrača pa nek sljedeca uprava vraća. Boli vas k...c
Ne mijenja to toliko na stvari. Ti za te pare znas da ce ti doci jer nema opcije da UEFA izradi.storm_raider je napisao/la: ↑čet sep 07, 2023 1:23 amDosta ljudi misli da ako se igra Europa da te pare odmah legnu. Obicno legnu tamo nekada oko prve sedmice decembra.
I klub sa najvećim dugom u državi...Niko ne kaže da ne treba težiti bolje. Niko ne kaže da smo se zadovoljili sredinom tabele zauvjek. Niko ne kaže da je ok da mnogi klubovi u ligi imaju platežnu moć veću nego mi...kvalitet je napisao/la: ↑čet sep 07, 2023 8:51 amNe znam što napadate @exbabilon, stoje njegove kritike. Mi napravili rezultatski iskorak prošle sezone, preskočili stepenicu više u Evropi, legle fine pare u klub, očekujemo za nekoliko mjeseci pare od UEFA-e, a na terenu jesmo znatno slabiji nego prošle sezone. U ovakvim okolnostima, navijači su očekivali neku konstantu ili mali napredak, ali sigurno ne da budemo lošiji. Neko je odgovoran za to. Ja mislim da je to Bekrić. I ništa nećemo postići ako budemo žmirili na ove stvari.
Samo što mene lično ne brine toliko igrački kadar ili ova sezona generalno, iako priželjkujem opet bar Evropu. Ja želim da znam koji je dugoročni plan za Želju, šta možemo očekivati za 5-10 godina, kako da ozbiljan novac unesemo u klub. Jer sve ovo je preživljavanje. Slavio sam Evropu, pogotovo prolazak prvog pretkola, ali negdje u mojim zamislima Željo je klub koji se bori za titulu i grupne faze, a ne za Evropu i prolazak jednog pretkola. I to nije sanjarenje, nego znam da imamo potencijal za to - klub s najviše navijača, članova, klub iz glavnog grada, s historijom, stadionom na najboljoj mogućoj lokaciji…
A ko da nadođe, ovi igraci sto ih spominjemo konstantno ne mogu nadoći da ih svaki dan kilom germe hrane
Ogromne paretine koje si zaradio bit ce dostupne krajem godine. Podsjetit cu te na dvije stvari. Prva je da smo pred licencu posudili novac od Senada jer u klubu nije vise bilo ni novcica. Ovo ti navodim da shvatis situaciju kakva je bila prije samo par mjeseci. Druga stvar, ako se sjecas poslije Standarda je isto bila grozna polusezona, uzasno smo se pojacali. Tek smo na zimu kad su pare legle, krenuli sa ozbiljnim igracima.exbabilon je napisao/la: ↑čet sep 07, 2023 12:53 amDa mozda nismo bas toliki kokuzi pa da nam klupa Igmana i turururu budu pojacanja ovog prelaznog roka, u kojem smo zaradili za nase uslove ogromne paretine. Ekipa nakon Evrope i para tanja od ekipe prije Evrope i para. Neko posao nije odradio kako treba.
@rodrigo87
Svoj ti posao, nema te sta bit sramota za mene. Moja racunica je da nas je igranje Evrope trebalo uciniti jacim i osnaziti finansijski da budemo pandam barem ovim kluboima koji ne igraju Evropu. Umjesto toga, mi ponovo moramo uciniti podvig da bi bili u top 4. Morali smo imati bolju pocetnu poziciju od ostalih.
ma mogu jasta, kako su evropu i borca odigrali. bit ce to dobro, malo dok se ovcina i cosic uigraju. dobro ce doc ova pauza, treba ih motivirati. fali nam stila, malo kreativnosti.
I to što kažeš.AsharaK je napisao/la: ↑sri sep 06, 2023 7:21 pmMi dovodimo ionako slobodne igrace, za nas prelazni ne vazi.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sri sep 06, 2023 4:51 pmJoš par dana prelaznog roka ostalo, samo što nije gotov. Dok nama očajnički treba pojačanje, bar jedno, gdje je naš sportski direktor? Pari guzove na Makarskoj rivijeri, malo da se osoli, šta fali... Haj razumijem da igračima treba malo odmora, da dođu sebi, istrošeni su. Al Bekrija jarane, mogao si sačekati malo da se prelazni rok završi, pokušati angažovati nekog igrača, pa onda idi par dana na more, ko ti brani, pauza je svakako. Sam je on govorio da za njega nema odmora, da mora raditi 24h, i onda ode na more dok još traje prelazni rok. Očigledno je to, to što se tiče ovog prelaznog roka.![]()