Evo da preformulišem pitanje. Na osnovu čega si konkretno zaključio da je Mulalić bolji? Evo neko ko ne zna kakvi su i jedan i drugi ni koliko godina imaju jedan i drugi, i pogledao je tri Mulalićeve utakmice i jednu Muftićevu, na osnovu čega bi zaključio da je Mulalić bolji golman?salle86 je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 9:19 pmGdje sam napisao da je pogriješio. A ako ćemo već tražiti neke greške i ovaj drugi gol onako se ne ide na loptu jer je sam sebe izbacio iz dalje akcije.
Edit, da se dopunim. Makar meni nekako djeluje sigurnije sa njim na golu, makar kod prekida
Čovjek je bio najbolji naš igrač do povrede, i Gregora bi ga bilo koristiti ma bilo kojoj poziciji osim ove krilne. Amoah na jednom, on na drugom krilu. Drljo svakako nije ni za termina.
Slaba mu je statistika za toliko ofanzivnog igračablueboy je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 9:33 pmOvo mi je dovoljno da shvatim koliko si pratio. Prošle polusezone je bio još bolji.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 9:17 pmNe dominira hahahaah. Dao lik 3 gola i odma dominira. Gdje je prošle polusezone u Rijeci bio? Igrao svaku, a nista uradio nije. Vrijeme ce reci sve.
Pogledaj utakmicu i kretnju njihovih krila i shvatis sto su dimenzija vise.
Drljo je valja bez koristi ikakve, ovaj kad je valja napravi prostor ili dobar pas,jer uspije izbaciti igraca. Ali dobro tome doprinosi i ostatak momcadi.
Da smo igrali jod 5 dvomeca s njima, svaki bi izgubili. Toliko.
Znao sam si gledao statistiku, sve mi je jasno. Veznjak je, nije napadač, nadam se da si to barem upratio.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 9:40 pmSlaba mu je statistika za toliko ofanzivnog igračablueboy je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 9:33 pmOvo mi je dovoljno da shvatim koliko si pratio. Prošle polusezone je bio još bolji.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 9:17 pm
Ne dominira hahahaah. Dao lik 3 gola i odma dominira. Gdje je prošle polusezone u Rijeci bio? Igrao svaku, a nista uradio nije. Vrijeme ce reci sve.
Pogledaj utakmicu i kretnju njihovih krila i shvatis sto su dimenzija vise.
Drljo je valja bez koristi ikakve, ovaj kad je valja napravi prostor ili dobar pas,jer uspije izbaciti igraca. Ali dobro tome doprinosi i ostatak momcadi.
Da smo igrali jod 5 dvomeca s njima, svaki bi izgubili. Toliko.![]()
Ne odlicno je meni poznato
Desetka ili ti ga ofanzivni veznjak. Takvi igrači bi trebali imati statistiku. Sta igra u današnjoj utakmici? Veznjaka ili sta?blueboy je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 9:43 pmZnao sam si gledao statistiku, sve mi je jasno. Veznjak je, nije napadač, nadam se da si to barem upratio.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 9:40 pmSlaba mu je statistika za toliko ofanzivnog igrača![]()
Mora Evropa biti imperativ.Mora se imati konstantnost u svakom smislu.I igrackom i trenerskom i finansijskom i igranjem u Evropi.Ogroman bi bio korak unazad da to ne ostvarimo.
Ma ništa se ne mora. Ja vjerujem u Bašića, osakaćena mu je ekipa, otišla 2 od 3-4 najbolja igrača, povrede svako malo, zamjene mu dovedene upitnog kvaliteta i kad to sve saberemo i oduzmemo ovo je premija što smo uradili. Treba čovjeku omogućiti pristojan igrački kadar, nikakve bombe, igrače od 15k, jasno je da se radi na stabilizaciji finansija, ali moralo se pametnije pristupiti prelaznom.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 10:11 pmMora Evropa biti imperativ.Mora se imati konstantnost u svakom smislu.I igrackom i trenerskom i finansijskom i igranjem u Evropi.Ogroman bi bio korak unazad da to ne ostvarimo.