Bravo bravo bravo momci.
HVALA VAM NA PREDIVNIM TRENUTCIMA
Gdje sam napisao da je pogriješio. A ako ćemo već tražiti neke greške i ovaj drugi gol onako se ne ide na loptu jer je sam sebe izbacio iz dalje akcije.
Upravo tako, prljavi kozojebi nakazni. Ono što je Trump htio za meksikance zid pravit, treba njima složit.fcz je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 9:03 pmIzmedju Turske i Japana zive prljavi, hinjavi, najnizi oblici ljudske vrste. Kad bi se taj dio planete nekako mogao izolovati debelim zidom svijet bi bio puno ljepse mjesto.Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 8:52 pmDugo, dugooo još sa ovakvim ciganima nećemo igrati.. Ovo je fuj, cigani pogani odvratni.
Vjeruj da sam upravo krenuo to napisati. Koliko god da su pogani, volio bih da prodju Besiktas pa da svinjski naleti na njih. Rasuce ih ko mi onomad s Bekrijom.blueboy je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 9:15 pmJa bih samo volio da se oni nekako sastanu sa Zrinjskim da vidiš kako će proći. Prosječna ekipa koja ima mirnoću i igri kad ima rezultat pa to lijepo izgleda. A isto tako smo mi izgledali protiv Minska zadnjih 20 minuta u Bakuu kad smo ih smirili i stvarali prilike kao od šale.
Mi navijaci itekako dobro napadamo, sad bi uprava i Bekric trebali napasti pa Basicu dovesti 2 dobra igraca400000razloga je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 9:20 pmBravo,
ekipa je pružila onoliko koliko je mogla u ovom trenutku.
Sada trebamo napasti na članske i sezonske karte, te dati ekipi i štabu zasluženu podršku u prvenstvu i borbi za europu.
Bice pojacanja. Ne zaboravimo da smo "do juce" bili pred gasenjem i da bi trece pretkolo, objektivno, bilo preskakanje par koraka. Ovo je veliki, ogroman uspjeh koji nama svima (a prvenstveno nama navijacima) mora biti impuls da svaku utakmicu punimo stadion, bodrimo ekipu i zajedno radimo na sljedecem evropskom ljetu.
Ovo mi je dovoljno da shvatim koliko si pratio. Prošle polusezone je bio još bolji.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 9:17 pmNe dominira hahahaah. Dao lik 3 gola i odma dominira. Gdje je prošle polusezone u Rijeci bio? Igrao svaku, a nista uradio nije. Vrijeme ce reci sve.blueboy je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 9:10 pmAha. A jedan npr. Janković koji je igrao prošle godine za Zrinjski i sad dominira u Rijeci i u Hrvatskoj ligi i u Evropi, koji je to igrač ovog Neftchija bolji? Valjanje lopte ne računam, jer i Drljo je može valjati po YouTubeu.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 9:03 pm
Njihova 2 krila su bolja od svakog igraca koji je ikad igrao nasu ligu, pogotovo Lebon. Također ovakve kretnje bez lopte nisam nikad vidio u nasoj ligi, cak ni od prošlogodišnjeg Zrinjskog.
Stoji to da nismo imali srece, ali vidi se da su ljudi druga dimenzija.
Pogledaj utakmicu i kretnju njihovih krila i shvatis sto su dimenzija vise.
Drljo je valja bez koristi ikakve, ovaj kad je valja napravi prostor ili dobar pas,jer uspije izbaciti igraca. Ali dobro tome doprinosi i ostatak momcadi.
Da smo igrali jod 5 dvomeca s njima, svaki bi izgubili. Toliko.
Ma sa ovakvom igrom ,kao večeras, u domaćem prvenstvu bi pobijedio 7 ekipa jednostavno se vidjelo da su igrači nefčija snažniji eh sad jeli to i do naše igre gdje predleko stojimo od igrača ne znam ali to je se i na Grbavici vidjelo.volimtezeljo je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 9:29 pmMi cemo imati puno vise problema u ligi nego danas. Kako god to cudno zvucalo.
U ligi se okrecu stvari, mi smo tad ekipa koja namece tempo, sudjenje vjerovatno jos gore.
Bez obzira sta bilo, otjerali trenera, igrace, upravu. Grbavica mora biti puna!!
Dajte da pravimo ovaj haos i u ligi. Iako ne sumnjam u nas, MOZEMO jos.
Pokusati sa 3 5 2 kroz citavu ligu. Vecina timova ce se braniti protiv nas. Dosta igre ce biti na ubacaje tesko da ce se odbraniti na nase napadace. Po imenima mi smo 4-6 mjeata, ali imena ne znace uspjeh.
Muftic (Mulalic)
Dubackic Kosoric(Cocalic) Drina-
Ovcina(Galic) Mekic(Biber) Rustemovic(Turanjanin) Stilic(Alyson)- Jasarevic(Sehic)
Krpic(Haracic) Amoah(Drljo-Gasal)
Imamo tu Jabera, Becu, Musica, i jos juniora.
Po meni treba spica dovesti cisto zbor rotacije, stopera, veznog nekog kvalitet Cajic, Scuk, Sadikovic..
Ali samo borba iz utakmice u utakmkcu, sa ovim stavom bi bili sampioni.