plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub jun 03, 2023 12:24 pm
Sheldon je napisao/la: ↑sub jun 03, 2023 11:06 am
400000razloga je napisao/la: ↑sub jun 03, 2023 10:46 am
Danas se ženi Aco Kosorić,
i Miske i Amar među pozvanim gostima.
Sto se nije ozenio u novembru 2018… Sad bismo bili bez dugova, stadion gotov, titula ko u prici…
Bukvic se spominje. Pa ovo je da se upucas. Najbitnija pozicija u timu, najbitnija, i mi se ovako zajebavamo sa njom. Dovedite vise nekog ozbiljnog, da i mi osjetimo kako je kad golman bodove donosi. Zadnjih godina samo traume imamo od njih. Kakvi vise Benderi, Bukvici, Muftici, Erici…
A legendo imaš li nas pogurati za dvije godine ugovora s nekim kvalitetnim golmanom po tebi? Daj nam ti prijedlog kralju, al ponesi i kes uz taj prijedlog. Sta to fali Mufticu? Nas golman nije ni 20 utakmica kako treba odbranio, odmah ga satari, ubij, a sasvim korektno branio. E moj ti...
Imam, ali ne znam kako da izvedemo to? Nemam prijedlog za golmana, vjerujem da raja sa kartoteke moze iskopati nekog u roku od 3 minute. Samo to nije ni njihov, a ni moj posao. Savrseno dobro poznajem situaciju u klubu, ali evo prijedlog. Da se Mufticu i Benderu nisu produzili ugovori, otvorilo bi se nesto novca. Nesto dodamo, nesto napravimo u ugovoru bonusi, dodaci i slicno. Za te pare bi se mogao naci dobar golman, a koji bi se visestruko isplatio. Ili gurnu Karica (znam da nije spreman) i novce od Bendera i Muftica preusmjeri u jacanje ekipe, sto neko rece kao Zrinjski, pa da ti ni ne pridju golu. Mi dovodimo nekog Bukvica… Muftic je vec pokazao arsenal nedostataka, gresaka i slicno, par solidnih tekmi mogu samo fudbalskim neznalicama oci da zamazu.
@Asharak
Shvatam ja to jako dobro. To je najgore od svega. Muftic produzio ugovor, jasno je da se cilja na njega kao prvog golmana. A vrijeme neka pokaze, mislim da je to losa odluka.