ciko moRes li mene ubacit?
jel mu sanel bio na proslavi?
Volio neko Kosorica ili ne, odigrao je fantasticnu utakmicu. Osim ove situacije, Haskic nije postojao na terenu, apsolutno svaki duel mu je Kosoric uzeo. U svim dosadasnjim gdje ga je Cocalic cuvao, pravio nam je puno vise problema.kokoška je napisao/la: ↑pon maj 08, 2023 6:30 pmVidis to je pogresno razmisljanje, ne moze ti alibi stoper biti dobar evo naprimjer kod centarsuta ga nigdje nije bilo i da su dali go to bi bio sto posto njegov go i to niko ne spominje katastrofalna greska kod imalo ozbiljnije akcije a naprimjer Cocalicu se nadje hiljadu gresaka jer za razliku od Kosorica on nije alibi igrac, jer preuzima odgovornost i pokusava da igra a covjek je prvo milijardu puta kvalitetniji igrac i sa najgorom formom je za ovoga Ramos...Zdule je napisao/la: ↑pon maj 08, 2023 6:10 pmNije Drina vec Kosorić.cipiripi je napisao/la: ↑pon maj 08, 2023 5:33 pmMeni nije jasno gdje je nas stoper cini mi se Drina krenuo kod one Haskoviceve sanse, umjesto da bude uz Haskica on pogresno procjenjuje loptu i ide naprijed, u takvoj situaciji Haskic ostaje sam i dobijs zicer.
Ovdje ne treba kriviti Muftica jer je i on bio siguran da ce stoper ocistiti onakav centarsut
Vidim mnogi ga kritikujete a po mom mišljenju jedna od boljih njegovih partija.
Često mi to padne na pamet, godinu dana je prošlo od tada. Tada su ga odbili iz razloga što je navodno sve bilo dogovoreno sa Eldinom. Nikako mi nije jasno zašto odmah nisu zaganjali Radmila kad su skontali da od Eldina neće biti ništa. Nadam se da je ovih dana bilo nekih razgovora na tu temu sa njim. Al daj Bože, ovi su odustali i od pronalaženja sponzora, da ne govorim o generalnom sponzoru ili investitoru. Njima navijači skupe 170k i oni sretni, prst u uho. Pa Bosnalijek je Veležu davao 300k kao generalni, ovaj im član uprave kaže dat ću ja više, i sklone ih, stave njegovu firmu. Mogli su eto njih zaganjat, 300k ili više kad bi nam Bosnalijek dao, top, bar za ovu tekuću sezonu.
Coca je u najmanju ruku medju tri stopera lige, a mozda i najbolji. Ispao je malo iz forme i odigrao nesto losije 2,3 tekme. Tako da nam treba spreman i motivisan.exbabilon je napisao/la: ↑pon maj 08, 2023 7:59 pmSa Evropom i bez nje, ova ekipa je zrela za remont. Od ishoda ove sezone zavisi kakve cemo igrace dovoditi na ljeto, prinove ili pojacanja i koga cemo moci ostaviti od ovih udarnih igraca kojim isticu ugovori. Vakat je da se zahvalimo Aci, da Cocu posaljemo na klupu, raskid sa Jasarevicem, Drinu upariti za klasnim štoperom u najboljim godinama, Štilu na klupu, Dženisu se zahvaliti, vidjet šta i kako s Hajdarom i Bećom, probati naći boljeg od Mekića, itd. itd. Ovo je onako na prvu, ali definitivno moramo drugačije izgledati iduce sezone.
Coca je jedan od nasih najtanjih igraca na proljece, a u iducoj sezoni ce imati 36 godina. Strah me da ce kako vrijeme odmice biti jos nesigurniji, sporiji... Neka ga, ali ako mogucnosti dozvole ja bih volio vidjeti nekog "kapitalca", npr. Graovac, mokri snovi naravno.Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon maj 08, 2023 9:07 pmCoca je u najmanju ruku medju tri stopera lige, a mozda i najbolji. Ispao je malo iz forme i odigrao nesto losije 2,3 tekme. Tako da nam treba spreman i motivisan.
Mekic je nas najbolji igrac ovu polusezonu. Tako i struka misli. Ja ga ne volim, ali igra odlicno i konstantno. Od svih nasih veznjaka zna ubjedljivo najvise lopte i hoce da igra.
Remont i sve drugo ce vjerovatno zavisiti od rezultata na kraju ove sezone. Ne vjerujem da cemo nesto mnogo mijenjati ukoliko ne odemo u evropu odnosno dobro cemo izvagati sve i svakog igraca jer nije da imamo nesto ekstra ponuditi finansijski bilo kome.
Coca kvalitetom jeste medju ponajboljim stoperima lige ali nema potrebe da ublazavamo stvari. Nije on odigrao "nesto losije 2,3 tekme" nego je cijelo proljece odigrao uzasno sto je kumovalo primanju nekoliko kljucnih golova radi kojih smo izgubili neke prijeko potrebne bodove.Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon maj 08, 2023 9:07 pmCoca je u najmanju ruku medju tri stopera lige, a mozda i najbolji. Ispao je malo iz forme i odigrao nesto losije 2,3 tekme. Tako da nam treba spreman i motivisan.exbabilon je napisao/la: ↑pon maj 08, 2023 7:59 pmSa Evropom i bez nje, ova ekipa je zrela za remont. Od ishoda ove sezone zavisi kakve cemo igrace dovoditi na ljeto, prinove ili pojacanja i koga cemo moci ostaviti od ovih udarnih igraca kojim isticu ugovori. Vakat je da se zahvalimo Aci, da Cocu posaljemo na klupu, raskid sa Jasarevicem, Drinu upariti za klasnim štoperom u najboljim godinama, Štilu na klupu, Dženisu se zahvaliti, vidjet šta i kako s Hajdarom i Bećom, probati naći boljeg od Mekića, itd. itd. Ovo je onako na prvu, ali definitivno moramo drugačije izgledati iduce sezone.
Mekic je nas najbolji igrac ovu polusezonu. Tako i struka misli. Ja ga ne volim, ali igra odlicno i konstantno. Od svih nasih veznjaka zna ubjedljivo najvise lopte i hoce da igra.
Remont i sve drugo ce vjerovatno zavisiti od rezultata na kraju ove sezone. Ne vjerujem da cemo nesto mnogo mijenjati ukoliko ne odemo u evropu odnosno dobro cemo izvagati sve i svakog igraca jer nije da imamo nesto ekstra ponuditi finansijski bilo kome.
Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon maj 08, 2023 9:07 pmEh kamo sreče da malo manje misle. Mi više nemamo struke kako nas je napustio tvoj imenjak i prezimenjak.exbabilon je napisao/la: ↑pon maj 08, 2023 7:59 pmSa Evropom i bez nje, ova ekipa je zrela za remont. Od ishoda ove sezone zavisi kakve cemo igrace dovoditi na ljeto, prinove ili pojacanja i koga cemo moci ostaviti od ovih udarnih igraca kojim isticu ugovori. Vakat je da se zahvalimo Aci, da Cocu posaljemo na klupu, raskid sa Jasarevicem, Drinu upariti za klasnim štoperom u najboljim godinama, Štilu na klupu, Dženisu se zahvaliti, vidjet šta i kako s Hajdarom i Bećom, probati naći boljeg od Mekića, itd. itd. Ovo je onako na prvu, ali definitivno moramo drugačije izgledati iduce sezone.
[/qu
Coca je u najmanju ruku medju tri stopera lige, a mozda i najbolji. Ispao je malo iz forme i odigrao nesto losije 2,3 tekme. Tako da nam treba spreman i motivisan.
A da Klub na zvanicnim stranicama Kluba malo podijeli video sa zadnjeg derbija, kulturno, da se malo izvrsi pritisak i sa nase strane i podsjeti javnost sta nas eventualno očekuje...ne smijemo ni mi biti pasivni i čekati da nas povale na lavoru
To sto sudi u Europi nije nikakav znak da je ozbiljan sudija. Cesto mu se u nasoj ligi desava da lose vodi utakmicu, daje previse kartona bez ikakvog razloga i puno sjecka igru.storm_raider je napisao/la: ↑uto maj 09, 2023 9:13 amMa ni ja ne mislim da ce biti ciljane prljavstine, Peljto je ozbiljan sudija.
I da ne zaboravim, Nedim Jusufbegovic je ozbiljan papak.