Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

kokoška
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 08, 2023 3:10 pm

ubaceni element je napisao/la:
pon maj 08, 2023 3:01 pm
Mi smo najveci debili na dunjaluku, na nasoj zvanicnoj vecina komentarise kako nas je sudija pocastioz U nasoj ligi, gdje se krade toliko ofirno i tendeciozno mi se nasli pricati kako nas je poguro. A vecina nas i dan danas misli da je protiv Borca recimo ponisten cist gol, a ovaj je meni 100 puta cistiji. Ovdje je golman intervenisao i izbio loptu, te naskocio na naseg igraca. Ne znam sta je tu toliko ocito kao faul napadaca? Ovo je u najgorem slucaju neka situacija gdje mozes svirati, a ne moras, ali nikakva ocita ili tendeciozna pljacka koliko svi kukakju, a mi kao najveci debili pomazemo u tome.
Na zvanicnoj 99% ljudi koji komentarisu nisu nikad dosli na utakmicu, tako da su tu vecinom goveda ili dijasporcad.

Sheldon
Kontakt:

pon maj 08, 2023 3:13 pm

Dobar golman kupi onu Haskicevu sansu.
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

SamoNapad
Kontakt:

pon maj 08, 2023 3:20 pm

Jusufbegovic ima neku vrstu animoziteta prema Basicu vjerovatno nesto od ranije. Jer je komentarisao kad su smjenili Mulalića u fazonu da smo ima li trenera i da je dosao "neki" novi. Ima Basic znanja ali kazem opet dobar trener je onaj koji uspije to prenijet na grupu igraca i sto je najbitnije nije sivonja da gura sve isto kad ne ide. Hajmo biti realni Štila bi igrao 90 minuta dok ne crkne, Meka bi bio ko tetka kod Mulalića a upitno bi bilo stanje sa Haračićem i Arom. Ovaj bar ima neke odluke da nisu samo alibi i ulizivanje.

Dr. Adzem
Kontakt:

pon maj 08, 2023 3:30 pm

Imamo realne sanse za Evropu. Mislim da ce iduce kolo Igman uzeti bod ili tri velezu, a da siroki nece ni bod slobodi. Sta god da se desi u derbiju nama je odlucujuca protiv Posusja i tu moramo pobijedit!
Cuva Bog Zelju svog!

milanribar
Kontakt:

pon maj 08, 2023 3:38 pm

SamoNapad je napisao/la:
pon maj 08, 2023 3:20 pm
Jusufbegovic ima neku vrstu animoziteta prema Basicu vjerovatno nesto od ranije. Jer je komentarisao kad su smjenili Mulalića u fazonu da smo ima li trenera i da je dosao "neki" novi. Ima Basic znanja ali kazem opet dobar trener je onaj koji uspije to prenijet na grupu igraca i sto je najbitnije nije sivonja da gura sve isto kad ne ide. Hajmo biti realni Štila bi igrao 90 minuta dok ne crkne, Meka bi bio ko tetka kod Mulalića a upitno bi bilo stanje sa Haračićem i Arom. Ovaj bar ima neke odluke da nisu samo alibi i ulizivanje.
Da budemo pošteni one izmjene sinoć Mulalić nikad ne bi napravio, Haračić mu nikad nije ulazio, Štilu je vadio tek kad umre na terenu, tako da ima i njegove zasluge malo.

tm87alem
Kontakt:

pon maj 08, 2023 3:50 pm

Cestitke ekipi, strucnom stabu i naravno neprevazidjenim Manijacima, bez kojih ne bi bilo Kluba! Kako se lako upecate na ove sto jedva cekaju kiks, pa kazete cist faul! Mozda, al u Limburgu! Kad je to Zelji sudija pomogao? Direktno drugog ostetio? On da je vidio faul, svirnuo bi ga, vjerujte! Greska golmana sto nije izboksovao, naletio Dzeno i smjestio je gdje treba! Sto nam se ne jave "dusebriznici' kad nas pokrade Sabrija ili onaj Njegomir, sto nam ne dade da predjemo centar? Laus crveni, to su svi primijetili na tribinama, to ne spominje "analiticar"?! Dje si objektivni?! Cijenio sam ga i gledao onu emisiju redovno, al sad mi je pao u ocima! Rang Sablje mozda cak i nize! Sve je receno, prvo dobro, drugo dosta losije, ali pobjedi se ne gleda u zube! Vidi se da Basic ima znanje, pokusava od onog sto ima, pravi izmjene koje treba na vrijeme i osjeti igru. Pustiti covjeka da radi. Stabilizacijom finansija, lakse ce mu puno biti! Nije on dzaba rekao da smo energetski potroseni. To i mi vidimo na tribinama, da smo jako spori i tranzicija nam je losa. Ponovo slabo punimo 16, pa Amoah prodje i gleda kome centrirati, a tamo duh Casper i 8/9 igraca gostujuce ekipe! U igri smo, Basic dobro takticki radi, a to se vidjelo kad je rekao da je namjerno prepustio velezu da igra i onda da ga u kontri probamo kazniti. Po meni i 7 boba vodi u evropu, ali vidjecemo. Sami ovisimo o sebi. To je dobar znak. Ili jesi ili nisi! Volim te Zeljo, kako god zavrsilo.

exbabilon
Kontakt:

pon maj 08, 2023 3:51 pm

A da budemo posteni, nismo mi nakon tih izmjena postali nesto bolji protivnik. Dali smo go kako smo dali i do kraja cuvali tu prednost bez neke smislene igre, sansi, itd.

Diverzant
Kontakt:

pon maj 08, 2023 3:53 pm

Al se spidaš mirza nagovori tegeltiji raspalom, svaka mu čast
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Dr. Adzem
Kontakt:

pon maj 08, 2023 4:39 pm

Citam da ce se pitarima navlacit derbi. Pa majku im zar nam nije ponisten cist go Coce zadnji derbi i ukradena dodatna 2 boda.
Cuva Bog Zelju svog!

Jacksparrow
Kontakt:

pon maj 08, 2023 4:44 pm

Da je izac nekom srecom ili spretnoscu u evropu pa da topla braca pocrkaju... de jos koje saopstenje da je Zeljo upleten u pricu sa sudijama. Ono je mogla biti greska sudijska a i ne mora da znaci da je pogresno dosudjeno nemamo var da stoposto utvrdimo al nikako nije to da nam je klub upleten u pricu o sudijama. IZBUSITI SVE LOPTE JASTA NEGO
FCŽ

Leon_Professional
Kontakt:

pon maj 08, 2023 4:49 pm

exbabilon je napisao/la:
pon maj 08, 2023 3:51 pm
A da budemo posteni, nismo mi nakon tih izmjena postali nesto bolji protivnik. Dali smo go kako smo dali i do kraja cuvali tu prednost bez neke smislene igre, sansi, itd.
Ubio nas je dodatno izmjenama ali eto, pomilovala nas sreća ili kako se to već zove.

Mufta je nekako bolji od Bendera, ali još uvijek je to daleko od nekog kvalitetnog golmana.

Valter
Kontakt:

pon maj 08, 2023 4:55 pm

Da ti pomognem, sve ono dobro što je Edis uradio Nermin je uspio unazaditi.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Dzezvar
Kontakt:

pon maj 08, 2023 5:19 pm

Selami vas murinjo i pita bil mu ko mogao pomoci sljedece sezone....treba mu savjetnik
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Zdule
Kontakt:

pon maj 08, 2023 5:20 pm

Sheldon je napisao/la:
pon maj 08, 2023 3:13 pm
Dobar golman kupi onu Haskicevu sansu.
?

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon maj 08, 2023 5:33 pm

Meni nije jasno gdje je nas stoper cini mi se Drina krenuo kod one Haskoviceve sanse, umjesto da bude uz Haskica on pogresno procjenjuje loptu i ide naprijed, u takvoj situaciji Haskic ostaje sam i dobijs zicer.
Ovdje ne treba kriviti Muftica jer je i on bio siguran da ce stoper ocistiti onakav centarsut
Alea iacta est!

svraka
Kontakt:

pon maj 08, 2023 5:38 pm

Sve do kraja Zeljo nema predaje!

svi na derbi :zeljeznicar1:
Forza 1921!

Oda majstore!

struja
Kontakt:

pon maj 08, 2023 5:45 pm

Dzezvar je napisao/la:
pon maj 08, 2023 5:19 pm
Selami vas murinjo i pita bil mu ko mogao pomoci sljedece sezone....treba mu savjetnik
Evo ja se ibretim.Tobe ya rabbi.

Zdule
Kontakt:

pon maj 08, 2023 6:10 pm

cipiripi je napisao/la:
Meni nije jasno gdje je nas stoper cini mi se Drina krenuo kod one Haskoviceve sanse, umjesto da bude uz Haskica on pogresno procjenjuje loptu i ide naprijed, u takvoj situaciji Haskic ostaje sam i dobijs zicer.
Ovdje ne treba kriviti Muftica jer je i on bio siguran da ce stoper ocistiti onakav centarsut
Nije Drina vec Kosorić.
Vidim mnogi ga kritikujete a po mom mišljenju jedna od boljih njegovih partija.

kokoška
Kontakt:

pon maj 08, 2023 6:30 pm

Zdule je napisao/la:
pon maj 08, 2023 6:10 pm
cipiripi je napisao/la:
Nije Drina vec Kosorić.
Vidim mnogi ga kritikujete a po mom mišljenju jedna od boljih njegovih partija.
Vidis to je pogresno razmisljanje, ne moze ti alibi stoper biti dobar evo naprimjer kod centarsuta ga nigdje nije bilo i da su dali go to bi bio sto posto njegov go i to niko ne spominje katastrofalna greska kod imalo ozbiljnije akcije a naprimjer Cocalicu se nadje hiljadu gresaka jer za razliku od Kosorica on nije alibi igrac, jer preuzima odgovornost i pokusava da igra a covjek je prvo milijardu puta kvalitetniji igrac i sa najgorom formom je za ovoga Ramos...

1921.ba
Kontakt:

pon maj 08, 2023 6:31 pm

phpBB [video]
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.

Prijava