RESPEKT. Cista emocija...1921.ba je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 10:55 amMala oda velikoj odanosti
https://1921.ba/mala-oda-velikoj-odanosti-8983
Brao momci1921.ba je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 10:55 amMala oda velikoj odanosti
Aferim momci!1921.ba je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 10:55 amMala oda velikoj odanosti
Basica prije njih.svraka je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 9:26 amCitao sam da nisi za Dudica. Koga bi prije njega ili Musu?Leon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 5:03 amOvo je pravi ispit da se vidi taj "odlični" Bekrić i "sveta" uprava.
Sta je sa Basicem![]()
Su kim?Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 11:50 amDo utakmice bi trebao biti jedan a možda i dva sastanka.
Po mom misljenju, za kraktokorcno Dudic. Za duzi period bi mozda Basic bio bolja opcija.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 11:53 amBasica prije njih.svraka je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 9:26 amCitao sam da nisi za Dudica. Koga bi prije njega ili Musu?Leon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 5:03 am
Ovo je pravi ispit da se vidi taj "odlični" Bekrić i "sveta" uprava.
Sta je sa Basicem![]()
A ako pitas izmedju Fedje i Muse, onda Dudic.
Ovaj Musa mi je ko babuka. Vodio nekog prije 10 godina. I tad je imao jak tim Širokog, pa se nije proslavio nešto. Ne znam, on mi je baš zastarjela opcija.
Al nemoj bgt ni jednog.![]()
Pročitaj ovu najavu od 1921 ekipe. Lijepo pišu i slažem se s njima, oko novog trenera.neroazzuro je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 6:20 amMa kakav bolan ispit, to je čista lutrija. Nemaš ti novca za neku koliko-toliko sigurnu opciju.
Pisem na forumu ima 5-6 godina..Valter je napisao/la: ↑pet apr 07, 2023 8:13 amZnači ti si pisao onaj članak na Klixu.volimtezeljo je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 10:18 pmDa jos jednom ponovimo, hiljadu puta ponovljena laz nece postati istina.Dzezvar je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 9:30 pmDa jos jednom ponovimo gradivo
Edis nije dosao kada niko nije htio,odbio je klub puno prije pa nas je preuzeo Ivkovic.
Edis nije radio dzaba,imao je platu koju je trazio za potpis.
Edis je Zeljovac od glave do pete,ali je kao trener ocigledno limitiran,sto se na kraju i vidi na terenu.
Klub mu se jeste nudio ali je covjek vodio Decic u evropi, za taj klub historijski a i za njega najveci uspjeh. Za razliku od mnogih dolazi na utakmice i kad nema dodira sa klubom, Manijak od glave do pete. Nije dosao da zavali klub kao npr Ivkovic, Krcmarevic posteno odradi kakav god rezultat bio.
Bez obzira na sve i dosao je u klub kojem se rasuo sastav. U tom periodu prosle godine bilo je upitno hocemo li igrati ligu, ostao je sa 10ak igraca, od ovih sto ssd spominjemo niko ne bi dosao. Sigurno radio za najmanji ugovor u karijeri i bio je najslabije placen trener u ligi. Tomo Ivkovic je imao duplo veca primanja, taj isti Ivkovic je ismijavao nas klub ali nikad ga nisu ismijavali po forumima. Ali to smo mi.
Radio sigurno u najtezim uslovima ikada u klubu. Pripreme Konjic/Ilidza niko od ovih trenera koji se spominju nece trpiti, ovaj to nikad spomenuo nije. Uvijek bilo "hvala i na ovome".
Slazem se limitiran jeste, ali je za Kostica, Petrovica, Krcmarevica, Ivkovica, Musu, Vugdalica, licno Pep Gvardiola. U ostalom uzeo je za godinu koliko je Kostic odnosno Krcmarevic za tri mjeseca.
Njemu se ovdje najvise zamjera "ne daju mi cistacica da budem" intervju, u istom tekstu je rekao jednu veliku istinu tadasnjoj upravi da veze nisu imali o sportu, fudbalu i vodjenju fudbalskog kluba. To su i njihovi potezi tad potvrdili nije Edis tad nista slagao. Trebao je reci "to je put kojim trebamo ici".
Dok nas je vodio i u ovom mandatu imali smo slabih partija, ali klub nikada nije bio razbijen i nije izgledao kao autsajder. I cak sa tim Zrinskim smo jedini odigrali ravnopravne utakmice.
Da sumiramo, zasluzuje puno vise postovanja zbog svega navedenog. A vrijeme ce pokazati kao i prosli put ( Kostic, Petrovic) da li ce njegovi naslijednici preporoditi ekipu.
Dakle to je razlog tvoje registracije 31.10.2022.g.
U svakom slucaju sam bio Edisu da se da otkaz jer se igra uzasno ovo proljece sad jesu li razlog pripreme, umisljeni igraci, interni neki bojkot, ne znam. Otkaz je morao dobiti da probamo Evropu zakaciti.kvalitet je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 11:37 pmOn nije za nas forumaše Pep Guardiola, a kamoli za nabrojane trenere.volimtezeljo je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 10:18 pmDa jos jednom ponovimo, hiljadu puta ponovljena laz nece postati istina.Dzezvar je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 9:30 pmDa jos jednom ponovimo gradivo
Edis nije dosao kada niko nije htio,odbio je klub puno prije pa nas je preuzeo Ivkovic.
Edis nije radio dzaba,imao je platu koju je trazio za potpis.
Edis je Zeljovac od glave do pete,ali je kao trener ocigledno limitiran,sto se na kraju i vidi na terenu.
Klub mu se jeste nudio ali je covjek vodio Decic u evropi, za taj klub historijski a i za njega najveci uspjeh. Za razliku od mnogih dolazi na utakmice i kad nema dodira sa klubom, Manijak od glave do pete. Nije dosao da zavali klub kao npr Ivkovic, Krcmarevic posteno odradi kakav god rezultat bio.
Bez obzira na sve i dosao je u klub kojem se rasuo sastav. U tom periodu prosle godine bilo je upitno hocemo li igrati ligu, ostao je sa 10ak igraca, od ovih sto ssd spominjemo niko ne bi dosao. Sigurno radio za najmanji ugovor u karijeri i bio je najslabije placen trener u ligi. Tomo Ivkovic je imao duplo veca primanja, taj isti Ivkovic je ismijavao nas klub ali nikad ga nisu ismijavali po forumima. Ali to smo mi.
Radio sigurno u najtezim uslovima ikada u klubu. Pripreme Konjic/Ilidza niko od ovih trenera koji se spominju nece trpiti, ovaj to nikad spomenuo nije. Uvijek bilo "hvala i na ovome".
Slazem se limitiran jeste, ali je za Kostica, Petrovica, Krcmarevica, Ivkovica, Musu, Vugdalica, licno Pep Gvardiola. U ostalom uzeo je za godinu koliko je Kostic odnosno Krcmarevic za tri mjeseca.
Njemu se ovdje najvise zamjera "ne daju mi cistacica da budem" intervju, u istom tekstu je rekao jednu veliku istinu tadasnjoj upravi da veze nisu imali o sportu, fudbalu i vodjenju fudbalskog kluba. To su i njihovi potezi tad potvrdili nije Edis tad nista slagao. Trebao je reci "to je put kojim trebamo ici".
Dok nas je vodio i u ovom mandatu imali smo slabih partija, ali klub nikada nije bio razbijen i nije izgledao kao autsajder. I cak sa tim Zrinskim smo jedini odigrali ravnopravne utakmice.
Da sumiramo, zasluzuje puno vise postovanja zbog svega navedenog. A vrijeme ce pokazati kao i prosli put ( Kostic, Petrovic) da li ce njegovi naslijednici preporoditi ekipu.
Ja lično njega poštujem, igračku karijeru prije svega, ali njegove izjave, ponašanje, tvrdoglavost… sve je na kraju postalo odvratno. Pravi te budalom, niti jednom nije rekao JA SAM KRIV, FULIO SAM SVE, a bilo je takvih utakmica.
Slažem se da je bilo dobrih momenata, ali toga je bilo jako, jako malo. Ali još bitnije, naša igra i pojedinci nisu napredovali, štaviše sve su gori…
Garantujem, imamo priliku za Evropu samo jer konkurenti nisu igrali na svom stadionu dobar dio sezone. U suprotnom bismo do sada ispali iz te utrke, hladno.
Na kraju, pusti priču on voli Želju i sl. Ja ne priznajem da iko na svijetu voli Želju više od mene, ali to ne znači da trebam biti trener. Meni da sad ponudie, upravo bih iz te ljubavi odbio jer znam da ne znam to raditi.
Eto ukratko.