Mekić dobar, šta sve neće čovjek pročitati........Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 1:38 amAl nikako da nam se poklope neke stvari u ekipi. Prošle polusezone Hodžić fantazija, Mekić truba, nije se mogao sastavit s loptom. Sad Mekić dobar, vratio izgleda formu, a Hodžić truba, neprepoznatljiv, ne može se sastavit s loptom. Prošle polusezone stvaraš i više nego dovoljno prilika za pobjede, šteka realizacija, nemaš prave napadače koji će te šanse iskoristiti i zabijati. Ove polusezone dovedeš dva dobra napadača o kojima si mogao samo sanjati u prvoj polusezoni. I onda igraš još gore, ne stvaraš ni blizu šansi koliko si stvarao u prvom dijelu sezone, i dalje šteka realizacija, i dalje nema golova. Zeza lijevi bek, katastrofa, dovedeš "boljeg", ispadne da je gori od onog koji ti je bio katastrofalan i na kojeg si se žalio. Cocalić stub odbrane u prvom dijelu, Drina još više stasao uz njega, kontaš bar tu se nećeš morati brinuti. Na kraju Coca u možda i najgoroj formi od svih, bar u poređenju s prvim dijelom sezone. Toliko amaterskih reakcija koje se igraču njegovog kalibra i iskustva ni u snu ne bi smjele dešavati. Golmane je suvišno više komentarisati.. Toliko glupo primljenih golova, uključujući i ovaj večeras, da je to kao što sam neki dan rekao, za izučavanja, za udžbenika.
To je to.SamoNapad je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 8:58 amSuma sumarum Velez nista posebno ljudi se ponudili da izgube, mi nismo znali to iskoristiti a realno naš trener to i ne zna. Atmosfera i sva pompa na stadionu nula bodova. Vrli mag je izbio 2000 do 3000 hiljade manje navijaca u subotu a vjerovatno i koju hiljadu za kup. Loši treneri su najskuplji pa taman da je plata 800 KM.
Ti apsolutno nikakvog kredibiliteta nemas obzirom da si zdusno amara kamatara branio pa samim tim i njegova nedjela.zfc je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 9:02 amMekić dobar, šta sve neće čovjek pročitati........Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 1:38 amAl nikako da nam se poklope neke stvari u ekipi. Prošle polusezone Hodžić fantazija, Mekić truba, nije se mogao sastavit s loptom. Sad Mekić dobar, vratio izgleda formu, a Hodžić truba, neprepoznatljiv, ne može se sastavit s loptom. Prošle polusezone stvaraš i više nego dovoljno prilika za pobjede, šteka realizacija, nemaš prave napadače koji će te šanse iskoristiti i zabijati. Ove polusezone dovedeš dva dobra napadača o kojima si mogao samo sanjati u prvoj polusezoni. I onda igraš još gore, ne stvaraš ni blizu šansi koliko si stvarao u prvom dijelu sezone, i dalje šteka realizacija, i dalje nema golova. Zeza lijevi bek, katastrofa, dovedeš "boljeg", ispadne da je gori od onog koji ti je bio katastrofalan i na kojeg si se žalio. Cocalić stub odbrane u prvom dijelu, Drina još više stasao uz njega, kontaš bar tu se nećeš morati brinuti. Na kraju Coca u možda i najgoroj formi od svih, bar u poređenju s prvim dijelom sezone. Toliko amaterskih reakcija koje se igraču njegovog kalibra i iskustva ni u snu ne bi smjele dešavati. Golmane je suvišno više komentarisati.. Toliko glupo primljenih golova, uključujući i ovaj večeras, da je to kao što sam neki dan rekao, za izučavanja, za udžbenika.
Pa eto tri, četiri trenera su u opticaju, pa ćemo vidjeti. Ima tu finog materijala da se gleda lijep fudbal.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 7:51 amIma li ijedno fino ime, da ne igra hrkljus.
Najbolje bi bilo da sam da otkaz, da ga ne moramo tjerati. Svi mi trpimo na tribinama. Upravo reaguj.kvalitet je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 10:12 amPosao trenera je da individualni kvalitet igrača maksimalno iskoristi za potrebe ekipe. Mi imamo puno bolje pojedince, nego što to izgleda na terenu. Mi kao tim ne postojimo. To je isključiva odgovornost stručnog štaba, odnosno to znači da je trener loš.
Još jedan pokazatelj je da naši igrači ni individualno ne napreduju, neki su čak i lošiji, znači da stručni štab kompletan ne radi svoj posao kako treba.
Čak i da su rezultati bolji, ovo bi trebao biti dovoljan razlog za otkaz. Ali šta znaju navijači…
ne damo edisa
osilili se,nemaju saburaValter je napisao/la: ↑čet apr 06, 2023 9:01 amANTE ČAČIĆ više nije trener Dinama. Presudio mu je 2:1 poraz od Šibenika u polufinalu Kupa.
Čačić se u Dinamo vratio krajem prošle sezone i bez problema odveo zagrebački klub do naslova prvaka. Uspio je izboriti i Ligu prvaka te u prvom dijelu sezone stvorio ogromnu prednost nad rivalima u prvenstvu, ali je u 2023. godini Dinamo u velikom padu pa je prvo Hajduk smanjio prednost u ligi, a zatim ga je Šibenik senzacionalno izbacio iz Kupa.
Ljudi osvojili 6.345-u uzastopnu titulu, trenutno imaju 7 bodova prednosti i nezadovoljni pa mijenjaju trenera.
Spominju Feđu, Musu, Adžema...mada meni od tog nema ništa