Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 04, 2018 10:13 pm

E svaka čast svima koji nakon svega mogu biti optimistični i vjerovati u titulu. :) Ja vala ne mogu. Dozvoliti da te Gošk i Zvijezda ponize na Grbavici i nadati se tituli - ne ide. Izgubiti toliko bodova kod kuće, a boriš se za titulu - ne ide.

Nego, kad je trening?? Ili gospoda i sutra odmara?
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

kokoška
Kontakt:

ned nov 04, 2018 10:17 pm

Treba krenuti od sebe, treba biti realan, ovdje svako pise a najvise pisu oni koji su najmanje dali Zelji, ovdje ima ljudi koji ne idu na utakmice ali su najpametniji kad treba nesto napisati medjutim otici na utakmicu a da ne govorim gostujucu je za njih naucna fantastika a najtuznije je sto pored svega toga misle da neko od ljudi koji su u klubu ili fudbalera cita forum i slusa nase nebuloze...

Brkoo
Kontakt:

ned nov 04, 2018 10:18 pm

@Kremenko, Ko su ti clanovi upravnog odbora koji su protiv dolaska Amara? Kazes Misimovic je za Amara(a i Amar ima visoko misljenje o njemu) ko je onda protiv? Ovo su clanovi upravnog odbora:
Almir Hadziosmanovic
Amar Spahic
Jasmin Kapetanovic
Selim Babic
Adis Oprasic
Dalibor Parac
Melisa Gazdic
Ismet Kapo
Nedim Hamzic
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

sahmat

ned nov 04, 2018 10:21 pm

storm_raider je napisao/la:
ned nov 04, 2018 9:46 pm
PratimsamoPlave je napisao/la:
ned nov 04, 2018 8:32 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:
ned nov 04, 2018 8:23 pm

Da imamo rezultate niko ne bi spomenuo upravu ali ovako svi se prozivaju.
Ma ko kaze da ne bi?
Prosle godine smo bili prvi, i polufinalisti kupa. Pa se spominjao OP kao neznalice vrati Dogana, a mi u tom periodu lp igrali. Sad kad smo prvi u OP za prvi tim su neznalice. Kad je sve iole normalno funkcionisalo za teren su krivi jer kao savez ga zajebo kad se uredjivao pred Belgiju, na istoku se voda nakuplja. Razna i razna sranja koja su se mogla svaliti, svaljena su na njih od samog pocetka. Koji su ciljevi tih ljudi ne znam stvarno.
Kamo srece da su njihovi prethodnici upola posla uradili kao oni, sad bi se brinuli za zapad i dodatne terene pored kampa,skauting sluzbu u Brazilu.
Ko god smatra prosle uprave uspjesnim za bilo sta dovedite ih u kucu,firme pa nek vam vode poslove i nek vam donose "titule" koje cete kad tad iskihat.
Njih je samo strah toga da njihovi sticenici ne budu pozvani uskoro u tuzilastvo, za recimo sumnjive racune gdje je novac od transfera lijegao (citaj rumenko), pa bi da takvi dodju na mjesto uprave sada kada su knjige sredjene, dugovi se vracaju, i postoji realna sansa da klub bude samoodrziv sa poslovnim prostorima na Istoku.
+1
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

sahmat

ned nov 04, 2018 10:29 pm

"DOBAR VAM JE HADŽO BIO DOK JE PARE DONOSIO,
SAD KAD PARA VIŠE NEMA, U KUĆI VAM STO PROBLEMA"

Čitam ovu parolu maloumnika i one uvijek imaju dobar efekat, samo se sjetim Kevina koji je ubrzao proces travnjaka, nadam se da isti efekat biti sa hordama
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

bianco blu
Kontakt:

ned nov 04, 2018 10:41 pm

jel tuzla sljedeća seoska ekipa koja uzima bodove na Grbavici?

kremenko

ned nov 04, 2018 10:41 pm

Brkoo je napisao/la:
@Kremenko, Ko su ti clanovi upravnog odbora koji su protiv dolaska Amara? Kazes Misimovic je za Amara(a i Amar ima visoko misljenje o njemu) ko je onda protiv? Ovo su clanovi upravnog odbora:
Almir Hadziosmanovic
Amar Spahic
Jasmin Kapetanovic
Selim Babic
Adis Oprasic
Dalibor Parac
Melisa Gazdic
Ismet Kapo
Nedim Hamzic
Nisu ti ljudi protiv dolaska Amara (ok možda i jesu jer onda oni ne bi bili tu), nego su protiv dolaska 4 clana UO koje bi Amar doveo, a za njih treba napraviti mjesta.
Amar zeli da ima glasove u UO i neku sigurnost i zaledjinu u svom radu. To nekome ne odgovara. Ili jednostavno ne odgovaraju ljudi koje Amar zeli uz sebe u klubu (odmah da kažem da ne znam koji su to ljudi).
Amar sa jedne strane nije problem, kao sto Misimović nije sa druge.
Evo koliko vas zna da su neznalice u klubu slagale Misimovicu za igranje Anela u omladinskoj LP. Rekli su mu da sistem nije radio i nisu ga stigli prijaviti, a istina je ustvari da ga je neko zaboravio prijaviti i zakasnio sa prijavom.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

storm_raider
Kontakt:

ned nov 04, 2018 10:48 pm

Zamislite da navijaci Man UTD-a traze ostavku upravnog odbora nakon sto je Ferguson otisao. Ljudi imaju pravu navijacku kulturu i jasno im je da je do trenera, tesko je naslijediti Alexa. To sto se na internetu stvara slika nekakvih podjela (a realno takve koji tako misle mozes nabrojati na prste jedne ruke), to je samo do toga sto svaka susa moze doci do interneta danas. Generalno, vecina zna da je do trenera i igraca i tako i razmislja. Lose igre su otjerale ljude, a ne infrastrukturalni neuspjesi, lose funkcionisanje kluba, itd. A za lose igre odgovaraju strucni stab i igraci. Upravni odbor odgovara za funkcionisanje kluba. Mi se trebamo osloboditi kulta licnosti, vec se okrenuti sistematskom djelovanju. E sada, to je protivno nasoj kulturi, odgoju, uopste shvatanju zivota, a samim tim i sporta, te tesko sve to ide. Nama je drazi dizelas koji valja loptu u mjestu, nego benzinac koji trci na gol okomito. Uspjesi na koje smo kao nacija navikli su plod incidenta, inspiracije, a nikako sistematskog rada. Onda okivamo tu inspiraciju u zvijezde, dok je sve okolo truhlo. Ne znam ni hoce li ici ovako dalje ovo sto Uprava pokusava, ali da se moze - moze!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Charlie Sheen
Kontakt:

ned nov 04, 2018 10:49 pm

sahmat je napisao/la:

Čitam ovu parolu maloumnika i one uvijek imaju dobar efekat, samo se sjetim Kevina koji je ubrzao proces travnjaka, nadam se da isti efekat biti sa hordama
Ovo se odnosi na jug,da je davao pare Manijacima.

Charlie Sheen
Kontakt:

ned nov 04, 2018 10:51 pm

Brkoo je napisao/la:
Almir Hadziosmanovic
Amar Spahic
Jasmin Kapetanovic
Selim Babic
Adis Oprasic
Dalibor Parac
Melisa Gazdic
Ismet Kapo
Nedim Hamzic
Osim Almira ja nikog vise ne znam, ko je ova Melisa i kojim nacinom su izabrani ovi ljudi u upravni odbor.

Premier
Kontakt:

ned nov 04, 2018 10:54 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
sahmat je napisao/la:

Prodajete zastave, igrate se navijaca? Ima pozadina price ili

kremenko

Zamislite da navijaci Man UTD-a traze ostavku upravnog odbora nakon sto je Ferguson otisao. Ljudi imaju pravu navijacku kulturu i jasno im je da je do trenera, tesko je naslijediti Alexa. To sto se na internetu stvara slika nekakvih podjela (a realno takve koji tako misle mozes nabrojati na prste jedne ruke), to je samo do toga sto svaka susa moze doci do interneta danas. Generalno, vecina zna da je do trenera i igraca i tako i razmislja. Lose igre su otjerale ljude, a ne infrastrukturalni neuspjesi, lose funkcionisanje kluba, itd. A za lose igre odgovaraju strucni stab i igraci. Upravni odbor odgovara za funkcionisanje kluba. Mi se trebamo osloboditi kulta licnosti, vec se okrenuti sistematskom djelovanju. E sada, to je protivno nasoj kulturi, odgoju, uopste shvatanju zivota, a samim tim i sporta, te tesko sve ide. Nama je drazi dizelas koji valja loptu u mjestu, nego benzinac koji trci na gol okomito. Uspjesi na koje smo kao nacija navikli su plod incidenta, inspiracije, a nikako sistematskog rada. Onda okivamo tu inspiraciju u zvijezde, dok je sve okolo truhlo. Ne znam ni hoce li ici ovako dalje ovo sto Uprava pokusava, ali da se moze - moze!
Usporedba ti ne valja.
MU je privatni klub, Zeljo nije.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas.
MU je Glazerov.
Mi imamo pravo sve zahtijevati.
Navijači MU mogu ili ne moraju kupiti kartu. I to je sve.
Zadnja izmjena: kremenko, dana/u ned nov 04, 2018 10:56 pm, ukupno mijenjano 1 put.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Charlie Sheen
Kontakt:

ned nov 04, 2018 10:59 pm

Premier je napisao/la:
Charlie Sheen je napisao/la:
sahmat je napisao/la:

Prodajete zastave, igrate se navijaca? Ima pozadina price ili
Vjerovatno se aludira na trans ljubav se zove imenom tvojim

blueheart
Kontakt:

ned nov 04, 2018 11:03 pm

sejo je napisao/la:
ned nov 04, 2018 9:40 pm
kremenko je napisao/la:
ned nov 04, 2018 9:34 pm
blueheart je napisao/la:
ned nov 04, 2018 10:59 am

U ovom trenutku nema alternative...
Ima.
Amar Osim i njegova 4 clana Upravnog Odbora. Sto isto ne znaci da Misimović mora otići. Neka i on ostane u klubu. Takav covjek je uvijek dobrodosao i mora biti mjesta za njega.
Koja 4 clana?
Dakle ako su neki novi likovi ok, i treba da dodje neka nova svježa krv u klub,
ali ako su to neki koji su bili prije, pa još i vodili klub onako kako su vodili, ostavljali sve živo ne plaćeno, onda nam ne trebaju ni oni, a Boga mi ni Amar sa takvim likovima...
DRZAVA ZELJO

Zeljo
Kontakt:

ned nov 04, 2018 11:04 pm

Zamislite da navijaci Man UTD-a traze ostavku upravnog odbora nakon sto je Ferguson otisao. Ljudi imaju pravu navijacku kulturu i jasno im je da je do trenera, tesko je naslijediti Alexa. To sto se na internetu stvara slika nekakvih podjela (a realno takve koji tako misle mozes nabrojati na prste jedne ruke), to je samo do toga sto svaka susa moze doci do interneta danas. Generalno, vecina zna da je do trenera i igraca i tako i razmislja. Lose igre su otjerale ljude, a ne infrastrukturalni neuspjesi, lose funkcionisanje kluba, itd. A za lose igre odgovaraju strucni stab i igraci. Upravni odbor odgovara za funkcionisanje kluba. Mi se trebamo osloboditi kulta licnosti, vec se okrenuti sistematskom djelovanju. E sada, to je protivno nasoj kulturi, odgoju, uopste shvatanju zivota, a samim tim i sporta, te tesko sve to ide. Nama je drazi dizelas koji valja loptu u mjestu, nego benzinac koji trci na gol okomito. Uspjesi na koje smo kao nacija navikli su plod incidenta, inspiracije, a nikako sistematskog rada. Onda okivamo tu inspiraciju u zvijezde, dok je sve okolo truhlo. Ne znam ni hoce li ici ovako dalje ovo sto Uprava pokusava, ali da se moze - moze!
Navijaci Uniteda traze ostavku Predsjednika kluba, jer nemaju rezultata, tj da proda klub. Niko ne osporava infrastrukturu, ali u sportskom segmentu su promjene pod moranjem. A oni ako to ne pokusaju promijeniti, onda su glupi.
Zadnja izmjena: Zeljo, dana/u ned nov 04, 2018 11:05 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned nov 04, 2018 11:05 pm

nikson je napisao/la:
ned nov 04, 2018 10:55 pm
Ja znam da je Adis Oprasic pitar, cak je i bio redovan medju hordama. Ako nam zasluzuju takvi ljudi biti u upravi onda jebes ga....
Ko je on sada? I sta je njegova uloga u UO?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Charlie Sheen
Kontakt:

ned nov 04, 2018 11:06 pm

nikson je napisao/la:
ned nov 04, 2018 10:55 pm
Ja znam da je Adis Oprasic pitar, cak je i bio redovan medju hordama. Ako nam zasluzuju takvi ljudi biti u upravi onda jebes ga....
Ako je to istina ja fakat ne znam zasto to rade.

storm_raider
Kontakt:

ned nov 04, 2018 11:06 pm

kremenko je napisao/la:
Zamislite da navijaci Man UTD-a traze ostavku upravnog odbora nakon sto je Ferguson otisao. Ljudi imaju pravu navijacku kulturu i jasno im je da je do trenera, tesko je naslijediti Alexa. To sto se na internetu stvara slika nekakvih podjela (a realno takve koji tako misle mozes nabrojati na prste jedne ruke), to je samo do toga sto svaka susa moze doci do interneta danas. Generalno, vecina zna da je do trenera i igraca i tako i razmislja. Lose igre su otjerale ljude, a ne infrastrukturalni neuspjesi, lose funkcionisanje kluba, itd. A za lose igre odgovaraju strucni stab i igraci. Upravni odbor odgovara za funkcionisanje kluba. Mi se trebamo osloboditi kulta licnosti, vec se okrenuti sistematskom djelovanju. E sada, to je protivno nasoj kulturi, odgoju, uopste shvatanju zivota, a samim tim i sporta, te tesko sve ide. Nama je drazi dizelas koji valja loptu u mjestu, nego benzinac koji trci na gol okomito. Uspjesi na koje smo kao nacija navikli su plod incidenta, inspiracije, a nikako sistematskog rada. Onda okivamo tu inspiraciju u zvijezde, dok je sve okolo truhlo. Ne znam ni hoce li ici ovako dalje ovo sto Uprava pokusava, ali da se moze - moze!
Usporedba ti ne valja.
MU je privatni klub, Zeljo nije.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas.
MU je Glazerov.
Mi imamo pravo sve zahtijevati.
Navijači MU mogu ili ne moraju kupiti kartu. I to je sve.
Nisam ni poredio navijace, vec dubiozu situacije.

Sa druge strane, pravo ili ne, ali imamo li osnovu recimo psovati Odovicu majku, iako znamo da je nedavno izgubio majku? A postaje trend zadnjih par utakmica. Ja bih cak rekao da nemamo ni pravo, a osnovu sigurno ne. Jer, za 5-20 KM koliko karta moze da kosta, to ne daje nikome za pravo. Ali, nije to poenta ovog gore mog posta koji si citirao.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

AdmirA
Kontakt:

ned nov 04, 2018 11:10 pm

Sve, ali SVE učiniti da se sve u i oko našeg Želje ujedini! Amar i Miske, članovi UO SVI!
Pa da ovo poderemo, vakat je.

Budi Željo
Kontakt:

ned nov 04, 2018 11:11 pm

Mislim da Odi niko ne psuje, realno od svih Željinih trenera, računam ovdje i Amara niko nije imao ovoliku podršku navijača. Čak i nas nekoliko što nismo za njegov ostanak na klupi ne govorimo ništa loše za njega kao čovjeka, samo da nije trener za naš prvi tim.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.

Prijava