Evo kad te zanima ide ekspresan odgovor. Imali smo Hodzica, Cocalica, Santosa i Amoaha. Volio bih vidjeti koliko su utakmica odigrali njih cetvorica skupa. Amoah je bio bez priprema, dosao je naknadno. Tek je kasnije poceo pruzati bolje partije. Prve meceve nije ni igrao. Coca se povrijedio na derbiju, par tekmi je i bez njega bilo. Hodzic je pauzirao isto zbog zutih npr Siroki gdje se vidjelo sta smo i gdje smo bez njega. Santosa smo sprzili koliko smo ga forsirali i normalno i on je pao u formi. Dakle trojicu dobrih si imao prosle polusezone. Stila ima neku statistiku ali je u polju to meni izgledalo lose.blueboy je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 7:59 pmŽivo me zanima da mi nabrojiš ta 2-3 igrača koja smo imali u prošloj polusezoni? Čisto da vidimo koliko treba izdići Edisa kao ekstra trenera koji je pravio pitu od tri marke, odnosno tri igrača.Sheldon je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 7:13 pmOtkud nam lova? Takav bi kostao minimum 20 hiljada km. Za onoliko koliko kosta Edis, rezultati su dobri. I nadam se da je tekma juce pokazala pojedincima da nama u prosloj polusezoni nije falilo 2-3 igraca, nego da smo ih toliko imali. Ovdje fali jos jedan rok slican ovom zimskom, da ostanu svi, a da se dobro pojacamo. Nazalost na ljeto vjerovatno gubimo par igraca i hajmo jovo na novo. Ali napredujemo, vjerovatno cemo na odlascima zaraditi a ne biti tuzeni kao sto je praksa posljednjih godina.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 6:00 pm
Nekad je i Amar bio avangarda u ligi, tvoj drugi omiljeni lik.. međutim
Nekad su druga vremena bila, da imamo dva stepena boljeg trenera igrali bi 30% efektivnije i bolje.
Jesi vidio igdje u svijetu da glavni trener, samo jos doktor nije, sve je ostalo, i kondicioni i sss i sve redom... Lik uz duzno postovanje treba voditi omladince, to mu ide okej, klubic u rangu Decica ili biti pomoćnik negdje tamo.
Štilić, Hodžić, Cocalić, Santos, Amoah...evo ja ih petoricu glat nabroja, ako nisu najbolji u ligi na svojoj poziciji onda su barem u top 2. Samo da vidim slažeš li se.
Ja nit ga izdizem nit cu ga izdizati. Vrlo dobro znam njegove mane, ali treba biti iskren i objektivan. A pljuje se bez prestanka po njemu otkako je tu. Pa ja evo po 100. put pitam ne bi li neko od tih pljuvaca odgovorio koga dovesti. Pisao sam gdje su zavrsili bajni, ovdje prizeljkivani Krunic i Karacic. Evo pitari imaju love pa opet im Mirza trener. Oni su nudili 15x Edisovu platu pa ne dodje Robert. Para za znacajno boljeg nema, a ne vidim da ce u dogledno vrijeme biti. Dobronamjerni Zeljovci pruzite podrsku treneru i ekipi. A vi drugi ste vrlo providni, ni pocela druga polusezona nije a pokazujete se (ne mislim ovdje na tebe).