Sponzore intetesuje samo ono sto je na sonu.milanribar je napisao/la: ↑pet feb 17, 2023 3:46 pmČlanstvo je bitno pored pomoži klubu i identifikacije, i iz razloga da se vidi na papiru broj članova kluba kada se izađe pred potencijalne sponzore i kad pitaju ko stoji iza vas i koja vam je baza navijača, da imamo crno na bijelo da im pokažemo. Naravno sponzorima je interesantan i broj navijača na utakmicama i sve ostalo al ovo je nešto što je njima interesantno jer sutra će oni našim članovima nuditi neke pogodnosti ako nam postanu sponzori.
Vidi mi smo uvijek imali tu neku bazu od 2000 do 3000 ljudi koji uvijek tu.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet feb 17, 2023 4:31 pmNe znam zasto, ali nisam optimist po pitanju posjete, dabogda ne bio u pravu...Dzezvar je napisao/la: ↑pet feb 17, 2023 4:22 pmPotez uprave odlican.Super je to.Ali zadnjih godina se stvorila atmosfera oko clanarina kao da je spram mrtve glave ako se ne uclanis.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet feb 17, 2023 3:36 pm
Ma nisam zapeo, ja svoje odradim, pomognem i vise nego sto mogu, nego mi je vise nego nevjerojatno da neko da 8-10, al nece da da 20 i bude član i gleda utakmicu ...dobar potez fakat sam očekivao da ce biti bum s clanstvom, jer to negdje nesto znaci... Jbg
A do tada kao sto napisah 90% ljudi nije ni znalo da se moze uclaniti u klub,a brojke clanova nam bile po nekoliko stotina.
Nije se nista na tebe licno odnosilo nego sam pisao opcenito.
Uclanit ce se ko ce se uclaniti i gortova prica.Neko pomaze na drugi nacin,i svako koliko ko moze u tom trenutku.
Naveo sam ti primjer ljudi koji svaku utakmicu kupe po 10 karata minimalno ja ih znam nekoliko.
Neki cak imaju i desetogodisnje ulaznice.
Na žalost, velika većina djece koja prate naš klub a pišu ovde, nisu nikad u životu u ruci držali više od 50 KM, i misle da je za klub kakav je Željo dovoljno 100-200 hiljada KM. Ono jeste dovoljno, ali na sedmičnom nivou.Dzezvar je napisao/la: ↑pet feb 17, 2023 3:17 pmNe znam sti ste zapeli za te clanarine vise.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet feb 17, 2023 2:20 pmOpet neke izjave pite vako nako ***** ti seljakluk...
Ps. Daj boze da nas bude preko 5000 po ovom stanju s clanovima... Nevjerojatno da neko ce platiti kartu, a nece se uclaniti...
Uclanit ce se ko ce se uclaniti.
Jbt 30 godina 90% ljudi nije pojma imao da se moze uclaniti u klub.Broj clanova kluba ranije nije prelazio cifru od nekoliko stotina...
Mozda ce neko kupiti 10 (a ima i takvih) ulaznica sto je puno vise od clanarine...
3981 op op , ide lagano , a neko rece da necemo do 4000 do Leotara
E majke mi trebamo biti pravi majstori pa da ne prodjemo Leotara..MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pet feb 17, 2023 5:14 pmKad god smo prije domaće tekme otišli u karantin, mi smo sutradan i zijanili![]()
Hvala,
Hoce se skinuti kamate 1.5 M kada platis 400k osnovice.AsharaK je napisao/la: ↑pet feb 17, 2023 3:43 pmNece ti niko skinuti, al mozda postoji opcija i mogucnost reprograma na dug od 2018, a vjerujem i da ciljaju na to.Durgo je napisao/la: ↑pet feb 17, 2023 3:27 pmPrevise se spominje 400k i potencira taj iznos.
Nama je taj iznos bitan isto kao sto je bitno onih 1.5M miliona duga poslije 2018. godine. Naravno ogromna razlika je u kamati, koja je ce se skinuti kada uplatimo tih 400k, ali na poslovanje kluba NISTA nece uticati nakon sto uplatimo tih 400k, jer mi opet moramo traziti nacin kako da vratimo i tih 1.5 miliona.
Ono sto mislis da ce nam se sikinuti sa tereta ako uplatimo tih 400k (a ne mislim na kamatu, vjerujem da znas o cemu pisem), nije tacno. znaci citav iznos je upitan, znaci tek nakon sto skinemo sav dug ili napravimo reprogram, mozemo pricati o rijesenju toh problema, na koji mislim da ukazujes.
Hahahha citam obajvu i prvo mi je to kroz glavu prošloMiroslavKruzik je napisao/la: ↑pet feb 17, 2023 5:14 pmKad god smo prije domaće tekme otišli u karantin, mi smo sutradan i zijanili![]()
Ne budi lud Senade
Mulalic Edis je napisao/la: ↑pet feb 17, 2023 5:39 pmZeljo sutra igra nakon tri mjeseca. Idemo malo optimizma. Ljudi koji nece na utakmici biti ovdje spominju 2018. godinu i spominju grupu cija je struktura danas potpuno drugacija. Grupu koja je odrzala klub u zivotu ovih pet godina i ubjedljivo je najsvjetlija tacka kluba, pokretacka snaga i Generalni sponzor. Nakon proslogodisnjih akcija Manijaka do marta je skupljeno 400 hiljada, a nakon ovih u decembru sa sutrasnjom tekmom bice 300 hiljada. Zeljo je Jug, bio i ostao.
Sutra svi na Jug, da napravimo spektakl.
Salalalalalala Zeljeznicar...
Dobar press. U Edisovom stilu. Daj tu evropu da se malo obradujemo.
Salim se,daj kartu nekom drugom,ja Sam se obezbijedio
I ja sam ozenjen,a ko momak zivim