svraka je napisao/la: ↑pet feb 17, 2023 1:20 pmPlaniram svakako ici, nego nisam vidio da li ce zvanicno pustiti gostujuce u odvojeni sektor.
Ne znam sti ste zapeli za te clanarine vise.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet feb 17, 2023 2:20 pmOpet neke izjave pite vako nako ***** ti seljakluk...
Ps. Daj boze da nas bude preko 5000 po ovom stanju s clanovima... Nevjerojatno da neko ce platiti kartu, a nece se uclaniti...
Previse se spominje 400k i potencira taj iznos.
Ma nisam zapeo, ja svoje odradim, pomognem i vise nego sto mogu, nego mi je vise nego nevjerojatno da neko da 8-10, al nece da da 20 i bude član i gleda utakmicu ...dobar potez fakat sam očekivao da ce biti bum s clanstvom, jer to negdje nesto znaci... JbgDzezvar je napisao/la: ↑pet feb 17, 2023 3:17 pmNe znam sti ste zapeli za te clanarine vise.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet feb 17, 2023 2:20 pmOpet neke izjave pite vako nako ***** ti seljakluk...
Ps. Daj boze da nas bude preko 5000 po ovom stanju s clanovima... Nevjerojatno da neko ce platiti kartu, a nece se uclaniti...
Uclanit ce se ko ce se uclaniti.
Jbt 30 godina 90% ljudi nije pojma imao da se moze uclaniti u klub.Broj clanova kluba ranije nije prelazio cifru od nekoliko stotina...
Mozda ce neko kupiti 10 (a ima i takvih) ulaznica sto je puno vise od clanarine...
Nece ti niko skinuti, al mozda postoji opcija i mogucnost reprograma na dug od 2018, a vjerujem i da ciljaju na to.Durgo je napisao/la: ↑pet feb 17, 2023 3:27 pmPrevise se spominje 400k i potencira taj iznos.
Nama je taj iznos bitan isto kao sto je bitno onih 1.5M miliona duga poslije 2018. godine. Naravno ogromna razlika je u kamati, koja je ce se skinuti kada uplatimo tih 400k, ali na poslovanje kluba NISTA nece uticati nakon sto uplatimo tih 400k, jer mi opet moramo traziti nacin kako da vratimo i tih 1.5 miliona.
Ono sto mislis da ce nam se sikinuti sa tereta ako uplatimo tih 400k (a ne mislim na kamatu, vjerujem da znas o cemu pisem), nije tacno. znaci citav iznos je upitan, znaci tek nakon sto skinemo sav dug ili napravimo reprogram, mozemo pricati o rijesenju toh problema, na koji mislim da ukazujes.
Kad zovne onog kloca Đokanovića..
Ma ne može on Pjanu zamjeniti, malo ko može. Konkretno mislim na kreativnost i pas igru, uz preglednost, to baš i nije Hodžićeva jača strana. Prcić će vjerovatno popuniti njegovu poziciju. Očekujem da će i mladi Tahirović i Huseinbašić dobiti određenu minutažu na toj poziciji.
Potez uprave odlican.Super je to.Ali zadnjih godina se stvorila atmosfera oko clanarina kao da je spram mrtve glave ako se ne uclanis.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet feb 17, 2023 3:36 pmMa nisam zapeo, ja svoje odradim, pomognem i vise nego sto mogu, nego mi je vise nego nevjerojatno da neko da 8-10, al nece da da 20 i bude član i gleda utakmicu ...dobar potez fakat sam očekivao da ce biti bum s clanstvom, jer to negdje nesto znaci... JbgDzezvar je napisao/la: ↑pet feb 17, 2023 3:17 pmNe znam sti ste zapeli za te clanarine vise.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet feb 17, 2023 2:20 pmOpet neke izjave pite vako nako ***** ti seljakluk...
Jbt 30 godina 90% ljudi nije pojma imao da se moze uclaniti u klub.Broj clanova kluba ranije nije prelazio cifru od nekoliko stotina...
Mozda ce neko kupiti 10 (a ima i takvih) ulaznica sto je puno vise od clanarine...
Ne znam zasto, ali nisam optimist po pitanju posjete, dabogda ne bio u pravu...Dzezvar je napisao/la: ↑pet feb 17, 2023 4:22 pmPotez uprave odlican.Super je to.Ali zadnjih godina se stvorila atmosfera oko clanarina kao da je spram mrtve glave ako se ne uclanis.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet feb 17, 2023 3:36 pmMa nisam zapeo, ja svoje odradim, pomognem i vise nego sto mogu, nego mi je vise nego nevjerojatno da neko da 8-10, al nece da da 20 i bude član i gleda utakmicu ...dobar potez fakat sam očekivao da ce biti bum s clanstvom, jer to negdje nesto znaci... JbgDzezvar je napisao/la: ↑pet feb 17, 2023 3:17 pm
Ne znam sti ste zapeli za te clanarine vise.
A do tada kao sto napisah 90% ljudi nije ni znalo da se moze uclaniti u klub,a brojke clanova nam bile po nekoliko stotina.
Nije se nista na tebe licno odnosilo nego sam pisao opcenito.
Uclanit ce se ko ce se uclaniti i gortova prica.Neko pomaze na drugi nacin,i svako koliko ko moze u tom trenutku.
Naveo sam ti primjer ljudi koji svaku utakmicu kupe po 10 karata minimalno ja ih znam nekoliko.
Neki cak imaju i desetogodisnje ulaznice.