volimtezeljo je napisao/la: ↑pon feb 13, 2023 11:29 pm
Dokaz da ga je ismijavao?
To je obicna laz koju si plasirao na forum, kao sto si plasirao u vakat da ti je Hiros rodjak i da prelazi u FKS. Jedna u nizu tvojih lazi koje ovdje plasiras, a niko ne reaguje mislim imas pravo na to.
Edis nema i nikad nije imao takav odnos sa igracima. Ima dosta raje koja je u OP bila kod njega, popricajte malo, do sad u razgovorima sa igracima nikad niko nije nesto lose rekao za njega, samo vas sveznalica kojima je udario na nekog na koga se ne smije udariti pa sad mora da jede vasa govna godinama. On mozda nema vokabular kao neki akademski treneri sto su godinama jahali ovaj klub, nema taj beogradski, zagrebacki, slovenski "smek".
Nije dosao da klub zavije u crno sa "svojim" kartotekama, igracima. Ne zna praviti prezentacije, pisati emailove, nije za pohvalu ali je trener za sve one koji su u klubu bili izuzetak Adzem i pokojni Odovic.
Koliko znam rekao je Mekicu nakon sastanaka sa Dudicem, Kosoric je klupiran, Stilic mu je najbolji igrac u ekipi zajedno sa Santosom proveli su mozda i najvise minuta na terenu mislim da je i njima sa tim rekao sta misli o njima.
To sto Santos ne zeli da produzi nije njegova krivica, krivica ide onima koji pregovaraju sa Santosom, a tu Edis zvanicno ulogu nema.
Godinama imamo taj problem jednog igraca koji nece da produzi i koji ne postuje klub redoslijedom ili se desi neki skandal: Djelmic, Hervas, Krizman, Stevanovic, Gotal, Stanic, Zakaric, Ubiparip, Blagojevic, Jovanovic, Ramovic..
Nije to problem od jucer..