Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ubaceni element
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto feb 14, 2023 12:02 am

Bice, ali ako je istina da Mr Trulex silji qrac na Santosu, covjek nam izbija pare iz dzepa direktno da ne moze direktnije.

NEZALAGANJE
Kontakt:

uto feb 14, 2023 12:54 am

Vidim pojavila se 3-4 Edisova "fana" da ih tako najblaze nazovem.

Samo su 2 razloga za podrsku takvih likova.Ili su ovdje "instalirani" s razlogom ili pojma nemaju o fudbalu.
Treceg nema.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Z_1921
Kontakt:

uto feb 14, 2023 1:43 am

NEZALAGANJE je napisao/la:

Samo su 2 razloga za podrsku takvih likova.Ili su ovdje "instalirani" s razlogom ili pojma nemaju o fudbalu.
Treceg nema.
Evo moju podrsku ima, a ja itekako imam pojma o fudbalu, a instaliran sigurno nisam. Ko nasjeda na ove blago receno idiotske price nije normalan. I da jesu u nekoj svadji (a sigurno nisu), jel mislite da tu ne bi "intervenisali" Bekric, Stilic, Cocalic i ostali iskusniji.
Jedini eventualni razlog toga sto Santos nece da potpise, ako je uopste istina to da nece, moze biti to da su njegovom menadzeru i njemu porasla ocekivanja i da misle da je Santos prevazisao ovu ligu. U svakom slucaju, nadam se da ce doci do dogovora jer bi to odgovaralo i nama i njemu.
P.S. Da je Edis takav kakvim ga predstavljate, mislite li da se ne bi pobunio ostatak ekipe? Otidjite do pomocnog terena nekad gdje se moze vidjeti da su igraci veseli, da rade odlicno i da se trude, i da je atmosfera vrhunska, tako da vam ta prica o Edisu stvarno ne pije vode.

Dzezvar
Kontakt:

uto feb 14, 2023 7:14 am

Edis je sve samo ne neko koga trebate okivati u zvijezde.Edis je to sto je tu "kada niko nije htio" jako dobro naplatio.Platu koju ima u Zelji nebi dobio nigdje drugo.
Kada je naguzio svog pomocnika u sezoni kada je tek dosao,ne sumnjam da mozda ima istine i u prici oko Santosa.Ono sto znam sigurno da su ljudi koji koji zastupaju Santosa bili super korektni od samog pocetka.Njegovom trvrdoglavscu i non stop guranjem Beganovica direktno nas je kostao nekoliko bodova koji bi nam mogli biti jako bitni u narednom periodu.
Kroz njegove izjave se moze vidjeti koliki je zaista egiosta,kada se desi dobar rezultat onda sam sebe uzdize,kada je los rezultat onda su mu drugi krivi.
Sjetimo se samo price o piti od 3 marke,samo ne znam sta ce mu sada biti izgovor.
Na kraju onako kako se ponio prema pokojnom Odi,mogu licno iznijeti misljenje da je supak od insana.
Od zadnjeg mandata kod nas nije napredovao sekunde,a tada sa igracki najjacom ekipom u zadnjih 15 godina nije uspio izboriti yebenu Europu ....
Na kraju Edis je tu,a iskljucivo ekipa koju vodi treba nasu podrsku,znaci ekipa iskljucivo on nikako.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

blueboy
Kontakt:

uto feb 14, 2023 7:17 am

Senad1921 je napisao/la:
pon feb 13, 2023 9:59 pm
blueboy je napisao/la:
pon feb 13, 2023 9:33 pm
Senad1921 je napisao/la:
pon feb 13, 2023 9:24 pm

Pa ne znam bas da je to bas tako. Amar (iako ga ne gotivim) je prema svima bio takav, nije bilo izuzetaka. Joldic kad je bio ponajbolji igrac lige je bio ismijavan. Iza Amara i Husrefa su i neke titule, razlika je velika. A u ovom timu ima puno vise igraca koji zasluzuju ismijavanje i da se trenira strogoca, koliko hoces alkoholicara i ljudi koji konzumiraju cigarete a ne mogu 60 min da trce...
Znam ja. Nije bio baš prema svima takav, ali prema većini jeste. A nije se rodio s titulama ni on ni Husref, a uvijek su to radili, i prije nego što su osvojili te titule, tako da ne vidim razliku ako je Mulalić to radio sad. Mulalića ne gotivim, ali neki red se mora znati. Južnoamerikanci su jako nezgodni, dolaze iz siromaštva i čim dođu u Evropu i počnu zarađivati malo veće pare postaje ih jako teško kontrolisati. Ne kažem da je sa Santosom bio takav slučaj, jer kod nas love nema, ali popularnost, navijači, autogrami...i brzo se umisliš.

Grijesis, ali postujem. Amar je u prvom mandatu odmah osvojio titulu. Tako da nije imo kad prije. A da grijesis dokaz je i klupiranje Šabica, al hajd da ne duljimo.
Neka radi to Edis, nije problem, ali neka onda objasni istim nacinom to i Mekicu, Kosketu, Stilicu. Malo vise postenja u zivotu treba imati, vrati se to uvijek.
Ne treba puno talasati oko Santosa, bice sta bude. Moje je misljenje da momak nije zasluzio to, svojim radom, zalaganjem na treninzima i sl. Ono je sto je trebalo jeste dodatni treninzi za odredjene stvari, regulisati mu bolji smjestaj, ishranu i korektniji odnos jer i on i par ljudi su bili puno korektniji prilikom dolaska.
Ja ne govorim o njegovim taktičkim potezima, nego o omalovažavanju fudbalskog znanja većine igrača. On Šabiću, Zebi, Hasagiću to nikad nije mogao reći jer su bili puno bolji igrači nego što je bio on. Hasagić imao fudbalski znanje centralnog veznog igrača, na treninzima bio ravnopravan sa svima u polju. Uostalom, Zeba mu je, kad ga je klupirao, ulazio u svlačionicu s rečenicom "Gdje si Mourinho". A govorio je svakakve stvari Grediću, Vasiliću itd., ne kao Husref koji je psovao, ali ovaj im je baš omalovažavao fudbalsko znanje. Onda bi se tom logikom jedan Sušić ili Zidane trebali sprdati s igračima, jer je malo onih koji imaju više znanja od njih.

Nebitno, više korektnosti svima ne bi bilo naodmet, i Santosu i Mulaliću.

cikazubo
Kontakt:

uto feb 14, 2023 7:31 am

Nemate vi pojma sta je svlacionica, nije vam taj poso fm.
Dok god ga postuju i podrzavaju najiskusniji nema boljeg indikatora da trener dobro radi.
Sace se forumasi stavljat sve i da ima nekog konflikta na stranu tih brazilaca koji su najveci cigani na svijetu.

Dzezvar
Kontakt:

uto feb 14, 2023 7:38 am

A ko kaze da ga postuju i podrzavaju?
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

JocoStokić
Kontakt:

uto feb 14, 2023 7:45 am

Rekao sam vam za Ovčinu!
Ne daj ispred nikome!

JocoStokić
Kontakt:

uto feb 14, 2023 7:50 am

Dzezvar je napisao/la:
uto feb 14, 2023 7:14 am
Edis je sve samo ne neko koga trebate okivati u zvijezde.Edis je to sto je tu "kada niko nije htio" jako dobro naplatio.Platu koju ima u Zelji nebi dobio nigdje drugo.
Kada je naguzio svog pomocnika u sezoni kada je tek dosao,ne sumnjam da mozda ima istine i u prici oko Santosa.Ono sto znam sigurno da su ljudi koji koji zastupaju Santosa bili super korektni od samog pocetka.Njegovom trvrdoglavscu i non stop guranjem Beganovica direktno nas je kostao nekoliko bodova koji bi nam mogli biti jako bitni u narednom periodu.
Kroz njegove izjave se moze vidjeti koliki je zaista egiosta,kada se desi dobar rezultat onda sam sebe uzdize,kada je los rezultat onda su mu drugi krivi.
Sjetimo se samo price o piti od 3 marke,samo ne znam sta ce mu sada biti izgovor.
Na kraju onako kako se ponio prema pokojnom Odi,mogu licno iznijeti misljenje da je supak od insana.
Od zadnjeg mandata kod nas nije napredovao sekunde,a tada sa igracki najjacom ekipom u zadnjih 15 godina nije uspio izboriti yebenu Europu ....
Na kraju Edis je tu,a iskljucivo ekipa koju vodi treba nasu podrsku,znaci ekipa iskljucivo on nikako.
Nevjerovatno guranje Beganovića na špica stavljanje sa strane Haračića koji je isto loš bio ovu polusezonu ali bolji od Beganovića kao špic.Čovjek 4 dao mogao je 10 ali opet je 4 dao i konstatno se nalazio u šansi a Beganović rijetko se i nalazio u šansama covjek je klasični CAM sve njegove šanse su šutevi iz daljine.Pogodio 3 stative covjek.
Ne daj ispred nikome!

Leon_Professional
Kontakt:

uto feb 14, 2023 7:54 am

Meni Edis nije najbolji, ima svoje greške, ali ga trenutno podržavam.
Kačiti njemu tu krivicu što Santos nije potpisao, po meni nije uredu. Igrač kao igrač, ne baš pametna i moralna grupa ljudi. Santos je tu pola godine, igrao je redovno, nije bio na klupi, tribinama. Ja stvarno ne mogu nekog takvog iz Brazila, koji je tu kratko, podržati prije nekog "našeg".

Sad je najlakše na Edisa prebaciti krivicu. Evo ja i moji ljudi koji ne zastupaju smo korektni, mi bi potpisali, ali Edis pakaš se izderao na mene.
Malo glupo, ali eto nek ide dalje, nek napravi karijeru aBd. Samo nek ne zagrize puno, jedno je igrati našu ligu, a drugo neku evropsku.

milanribar
Kontakt:

uto feb 14, 2023 8:16 am

Jedino što zamjeram Edisu je što je lagao konstantno da igrači igraju džaba, da nema plate, da je pita od 3 marke i prebacivao pritisak na upravu koja se tad borila sa blokadama. Nikad mu niko a nije reko za to a trebali su. Jako je ružno pričat da nemaš ekipu da su ti slabi igrači a ti lično izabro te neke ispred drugih koji su nuđeni. Tako da u tom dijelu nije korektan ali to većina navijača gleda ko neku njegovu iskrenost, on kao kaže sve kako jeste a zapravo slaže.

Ovo za Santosa stvarno ne znam pouzdano, istina je da malo više kritikuje njega i galami ali on inače više galami na mlađe igrače, da ima neka ozbiljna svađa nisam primjetio. Po meni što se tiče ekipe i rada sa njom zasad je ok, ima dobru atmosferu u svlačionici, na terenu djeluju kompaktno. Mislim da ga ne treba dirati jer je u klubu specifična situacija i dok god možemo gurati ovako mislim da on treba da ostane, ma šta većina mislila o njegovom radu...

volimtezeljo

uto feb 14, 2023 8:30 am

NEZALAGANJE je napisao/la:

Treceg nema.
Ti nisi navijac FKZ, pitao sam se zasto se javljas. Vjerovatno je razlog Santos.. pa da likujes.

volimtezeljo

uto feb 14, 2023 8:31 am

Dzezvar je napisao/la:
Ko kaze da ga ne podrzavaju

volimtezeljo

uto feb 14, 2023 8:40 am

Mislim da je raja na stadionu u vise navrata pokazala sta misli o Edisu. I to je jedina istina.
Svi na Leotar!!

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto feb 14, 2023 9:01 am

Jako je nezgodno. Ti das aplauz igracima, jel to znaci podrzavas i Edisa?

Nije bitno ba...
Idemo na leotar, pa sta bude...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

ISB87
Kontakt:

uto feb 14, 2023 9:12 am

sve nam strucnjaci vode klubove. sve je to u par deka. kvaliteta lige i finansijska moc kluba ne dopusta neke projekte sa stranim trenerima.

mislim da nam jedini zadatak trenutno treba biti da Zeljo bude "in" u cijeloj BiH. Manijaci su dosta uradili na tom polju. Zeljovci iz citave BiH kace slike, dive se. pozitivna prica, Manijaci(na prvom mjestu) i malo bolji rezultati su doveli do toga da smo najposjeceniji klub u ligi.
MIRZA RASCIC

Leon_Professional
Kontakt:

uto feb 14, 2023 9:18 am

Durgo je napisao/la:
uto feb 14, 2023 9:01 am
Jako je nezgodno. Ti das aplauz igracima, jel to znaci podrzavas i Edisa?

Nije bitno ba...
Idemo na leotar, pa sta bude...
To i jest belaj. Sve dobro je vezano za igrace, sve lose trener.
Ne ide ni tako.

Da ne govorim da je bitnije stati iza trenera nego iza igraca. Mislim da tako funkcionisu ozbiljniji klubovi.

gavran
Kontakt:

uto feb 14, 2023 9:19 am

volimtezeljo je napisao/la:
uto feb 14, 2023 8:31 am
Dzezvar je napisao/la:
Ko kaze da ga ne podrzavaju
samo u siframa pisete.................................. :prst:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

uto feb 14, 2023 9:30 am

Ova prica da Santos neće da potpiše radi Edisa niđe veze. Kako vam samo padaju na pamet takve priče i zašto?

storm_raider
Kontakt:

uto feb 14, 2023 9:31 am

milanribar je napisao/la:
uto feb 14, 2023 8:16 am
Jedino što zamjeram Edisu je što je lagao konstantno da igrači igraju džaba, da nema plate, da je pita od 3 marke i prebacivao pritisak na upravu koja se tad borila sa blokadama. Nikad mu niko a nije reko za to a trebali su. Jako je ružno pričat da nemaš ekipu da su ti slabi igrači a ti lično izabro te neke ispred drugih koji su nuđeni. Tako da u tom dijelu nije korektan ali to većina navijača gleda ko neku njegovu iskrenost, on kao kaže sve kako jeste a zapravo slaže.

Ovo za Santosa stvarno ne znam pouzdano, istina je da malo više kritikuje njega i galami ali on inače više galami na mlađe igrače, da ima neka ozbiljna svađa nisam primjetio. Po meni što se tiče ekipe i rada sa njom zasad je ok, ima dobru atmosferu u svlačionici, na terenu djeluju kompaktno. Mislim da ga ne treba dirati jer je u klubu specifična situacija i dok god možemo gurati ovako mislim da on treba da ostane, ma šta većina mislila o njegovom radu...
Zamjeram mu ono sto je radio Odovicu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 29 gostiju.

Prijava