Izvini ali kako ti mozes znati kako ce biti isplaceno kada se jos uvijek ne zna ni kakvu ce ponudu od koga prihvatiti?storm_raider je napisao/la: ↑čet jan 19, 2023 2:48 pmPisem jer znam da bi bilo sukcesivno. Najvise bih volio da sve dodje odjednom.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet jan 19, 2023 1:05 pmMislim da to nije tako. Znam da je Hajduk prodao Nikolu Kalinica imao procenat. Kad je Blackburn ga prodao, prvo su njima uplatili a oni su svoj dio cekali. Tad je Hajduk bio u velikim problemima. Sad jel neki interni to dogovor bio ne znam. Najgore bi bilo kad bi to u dijelovima slali, odmah bi ovi strucnjaci to razdjelili na prioritete klase Gstorm_raider je napisao/la: ↑čet jan 19, 2023 12:58 pmDa bismo bili zanimljivi ovoj ili bilo kojoj vlasti na tom nivou moramo biti dio politicke igranke, a to niko od nas ne zeli. Ne dobijaju se pare tek tako, zbog drustvene odgovornosti, barem u ovoj zemlji. Osim simbolicnih uplata.
Ako se Amir ne proda, malo se cemu mozemo nadati, to je realnost. Svakako bi to placanje od tog evenutalnog transfera pristizalo sukcesivno.