Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet dec 01, 2022 2:50 pm

milanribar je napisao/la:
čet dec 01, 2022 2:21 pm
Leon_Professional je napisao/la:
čet dec 01, 2022 1:57 pm
čet dec 01, 2022 1:22 pm
Biće press kluba za par dana i predstavljeni planovi šta i kako planiraju dalje.
Ovdje se puno piše kako bi i šta je trebalo, šta nije, svi su puni ideja, znaju ljude koji bi pomogli. Nije vas bilo raja kad su se članovi skupštine birali i kad je klub bio na konopcima, ja ću rado svoje mjesto prepustit nekom ko misli da ima bolje ideje i planove za provođenje istih od ovoga što su ljudi dosad pokušali a vjerujte mi da sve to što vi pišete je već u planu samo za isto nismo finansijski sposobni...
A zasto se cekalo sve do sada? I zasto je izdato saopstenje da necemo izgubiti imovinu?

Nije se valjda sve ovo obrnulo i zeznulo u zadnje vrijeme...
Vjerovatno su čekali do kraja rasplet s investitorima koji su davali pozitivne signale svo vrijeme, objasnit će i to na press konferenciji. Da je jednostavna situacija nije, a da će se uraditi sve da se ne izgubi imovina i to je istina... Plan očigledno postoji, strpimo se da čujemo zvanično.
:palacgore:

Moguce da su fine namjere, ali ako se desi crni scenarij, bit ce upisani crnim slovima.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

čet dec 01, 2022 3:16 pm

Jesam li u septembru imenom i prezimenom napisao ko sabotira stvari. Jel bilo sta prica ovaj i slicne stvari.
Opet je sreca, sto su neki drugi skontali na vrijeme i moguce je da se provucemo ipak.

Leon_Professional
Kontakt:

čet dec 01, 2022 3:22 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
čet dec 01, 2022 3:16 pm
Jesam li u septembru imenom i prezimenom napisao ko sabotira stvari. Jel bilo sta prica ovaj i slicne stvari.
Opet je sreca, sto su neki drugi skontali na vrijeme i moguce je da se provucemo ipak.
Jel ono rece da je maslo Balica?

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet dec 01, 2022 3:23 pm

Biće press kluba za par dana i predstavljeni planovi šta i kako planiraju dalje.
Ovdje se puno piše kako bi i šta je trebalo, šta nije, svi su puni ideja, znaju ljude koji bi pomogli. Nije vas bilo raja kad su se članovi skupštine birali i kad je klub bio na konopcima, ja ću rado svoje mjesto prepustit nekom ko misli da ima bolje ideje i planove za provođenje istih od ovoga što su ljudi dosad pokušali a vjerujte mi da sve to što vi pišete je već u planu samo za isto nismo finansijski sposobni...
Mozes li nam samo reci koji projekti su u pitanju. Zasto klub ako vec ima projekat a problem su finansije nikada u ovoj godini nije izasao u javnost i obratio se svojim navijacima za obezbjeđivanje finansijskih sredstava.

Konkretno znam da se je radilo na projektu tzv KAVEZA, i vec dva mjeseca cekam kada ce se obratiti navijacima, jer znam da klub nije u mogucnosti da sam isfinansira taj projekat.

Najgora je sutnja, meni prvom je nudjeno da udjem u Skupstinu ali sam odbio jer se zaista nisam mogao 100 % posvetiti radu u određenim komisijama koje su bile u planu da se oforme zbog poslovnih i privatnih obaveza.
Uvijek sam se stavljao na raspolaganje i cesto sam u kontaktu sa sadasnjim clanovima Skupstine, ali ono sto mene kao NAVIJACA boli jeste sutnja. Ja kao pojedinac svake godine pomognem kupovinom clanske, godisnje i artikala iz Shopa, pa majka mu stara valjda zasluzujemo da znamo na CEMU SMO.
Alea iacta est!

Sky1
Kontakt:

čet dec 01, 2022 3:29 pm

cipiripi je napisao/la:
čet dec 01, 2022 3:23 pm
Mozes li nam samo reci koji projekti su u pitanju. Zasto klub ako vec ima projekat a problem su finansije nikada u ovoj godini nije izasao u javnost i obratio se svojim navijacima za obezbjeđivanje finansijskih sredstava.

Konkretno znam da se je radilo na projektu tzv KAVEZA, i vec dva mjeseca cekam kada ce se obratiti navijacima, jer znam da klub nije u mogucnosti da sam isfinansira taj projekat.

Najgora je sutnja, meni prvom je nudjeno da udjem u Skupstinu ali sam odbio jer se zaista nisam mogao 100 % posvetiti radu u određenim komisijama koje su bile u planu da se oforme zbog poslovnih i privatnih obaveza.
Uvijek sam se stavljao na raspolaganje i cesto sam u kontaktu sa sadasnjim clanovima Skupstine, ali ono sto mene kao NAVIJACA boli jeste sutnja. Ja kao pojedinac svake godine pomognem kupovinom clanske, godisnje i artikala iz Shopa, pa majka mu stara valjda zasluzujemo da znamo na CEMU SMO.
Sve ti to govori o ozbiljnosti trenutnih ljudi u klubu. Znaci, nemaju kapacitet jedan kavez napraviti, a mi ocekujemo da spase klub. E, kavez, pa to ce svaki bolji bravar napraviti za 10ak dana.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet dec 01, 2022 3:42 pm

zamolio bih administraciju foruma da se cenzurise rijec "TREBA"
hvala
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

storm_raider
Kontakt:

čet dec 01, 2022 3:57 pm

Durgo je napisao/la:
čet dec 01, 2022 3:42 pm
zamolio bih administraciju foruma da se cenzurise rijec "TREBA"
hvala
Rijec "treba" nam je potrebna ako bi neko pricao o trebama. Hvala na prijedlogu. :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet dec 01, 2022 4:37 pm

Jedva cekam da se oglase ovi iz uprave, da vidimo sta su smislili sada. Samo svaki dan sto prodje mi smo blizi dnu.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Dzezvar
Kontakt:

čet dec 01, 2022 5:15 pm

Ti ko kakva mlada jbt.Ko te je tjerao da ulazis u skupstinu...koliko znam na dobrovoljnoj je osnovi ulazak bio...
Vi bi sad podvili repove jelde....e ne moze tako.

Evo ja konkretno sam ih kontaktirao za par stvari i nikada se niko nije javio.A koristio sam licna poznanstva.
Jedna od tih stvari je bio poslovni prostor na Bascarsiji za Fan shop koji bi klub rentao za minimalnu kiriju od opstine...
I ti nama sad ovdje solis pamet eto prepustio bi mjesto nekome ko misli da moze bolje....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

cala
Kontakt:

čet dec 01, 2022 6:44 pm

Bice press za par dana a trebalo se sve reci navijacima prije mjesec, dva. Koliko god da su nas jebali mesa i eldin, opet smo sami sebe najvise. Da se reagovalo prije dva mjeseca, pa krenule se pare skupljat na sve strane, moglo se i spasit nekako ali sad je prekasno. Eldin nam je dosao ko ona treba koja te zavlaci mjesecima, ti odbijas druge prilike cekajuci nju i na kraju opet ostanes bez iceg.

I ovdje na forumu ocigledno ima ljudi koji su znali sta se desava pa se sutilo, sve se "drzalo u tajnosti". Mi smo sami sebi najveci dusmani.

Maestro_1921
Kontakt:

Stvarno, ko nas je kleo, nije dangubio.

neroazzuro
Kontakt:

čet dec 01, 2022 6:51 pm

E čuj oni imaju plan...
Sad mi je lakše 😂

milanribar
Kontakt:

čet dec 01, 2022 6:58 pm

Dzezvar je napisao/la:
čet dec 01, 2022 5:15 pm
Ti ko kakva mlada jbt.Ko te je tjerao da ulazis u skupstinu...koliko znam na dobrovoljnoj je osnovi ulazak bio...
Vi bi sad podvili repove jelde....e ne moze tako.

Evo ja konkretno sam ih kontaktirao za par stvari i nikada se niko nije javio.A koristio sam licna poznanstva.
Jedna od tih stvari je bio poslovni prostor na Bascarsiji za Fan shop koji bi klub rentao za minimalnu kiriju od opstine...
I ti nama sad ovdje solis pamet eto prepustio bi mjesto nekome ko misli da moze bolje....
Normalno da me nije tjero nego su me zvali jer fali ljudi, a znali su svi kakva je situacija i da se u skupštini brani klub i imovina, svako se mogao javiti. Vidim da ih ima ovdje prepuni ideja i veza i ljudi, ne znam samo gdje su prije bili...
Ne moraš galamit znam te a i ti mene znaš, samo nemojte krivce tražit tamo gdje nisu.

Leon_Professional
Kontakt:

čet dec 01, 2022 7:12 pm

cala je napisao/la:
Bice press za par dana a trebalo se sve reci navijacima prije mjesec, dva. Koliko god da su nas jebali mesa i eldin, opet smo sami sebe najvise. Da se reagovalo prije dva mjeseca, pa krenule se pare skupljat na sve strane, moglo se i spasit nekako ali sad je prekasno. Eldin nam je dosao ko ona treba koja te zavlaci mjesecima, ti odbijas druge prilike cekajuci nju i na kraju opet ostanes bez iceg.

I ovdje na forumu ocigledno ima ljudi koji su znali sta se desava pa se sutilo, sve se "drzalo u tajnosti". Mi smo sami sebi najveci dusmani.
:palacgore:

Problem je očito što se ljudi uzimaju za nešto što nisu u stanju izgurati.
Neko će reći, pa ljubav, nema ko. Pa nemoj ni ti onda ako nema ko. Šta smo to dobili time što neko nesposoban radi. Ništa. Ja nikad ne bih prihvatio ponudu ako nisam siguran da mogu raditi to i mislim da je pošteno tako. A ima ljudi koji kažu, ma lako će to bit, uradit će se.

Jebat ga, sad je najlakše pričati.
Al nije mi jasno zašto su i pojedini govorili, polako, sabura. Jel to ponovno nasjedanje na šuplju priču ili nešto drugo.

505 VITEŠKA
Kontakt:

čet dec 01, 2022 7:27 pm

Koliko je ovo sve zalosno citati,ali slika i prilika Bosnjaka i drzave,dsj sam varaj,petljaj,zaduzuj...

Veteran1965
Kontakt:

čet dec 01, 2022 7:34 pm

Na žalost u cijeloj priči ispašta Željo, i navijači koji su pružili podršku kao rijetko kada. SVi smo ljuti nezadovoljni, ogorčeni, zato što smo nemoćni da bilo šta napravimo.
Glave su vruće, i svašta bi se reklo, ali zbog Želje sada to nije vrijeme.
Turbulentan period je pred nama, a vidjećemo da li su neke stvari rađene sa namjerom, ili ćemo platiti danak nečijem poštenju, neiskustvu ili neznanju, ili je igranka odavno i planski spremana da bi se neko u cijeloj priči kvalitetno okoristio Željinom imovinom.
Svi imamo neke informacije, gledamo stvari onako kako nama odgovara i na žalost ne dišemo istom dušom, u cilju kvalitete, stabilnosti i organizacije Želje,
Još jednom bez upiranja prstom u bilo koga, i traženja krivaca, vidjećemo hoće li i ko će izvući korist iz svih dešavanja zadnjih nekoliko godina.
Na kraju klub ima skupštinu, kao najveći organ po statutu, i oni moraju preuzeti odgovornost i donijeti odluke. Naša je mismo je birali, ili smo se sami javljali da budemo dio najvećeg organa kluba. Zato kakve god odluke budu naše su. A moj stav je da se ne da imovina za sitne lopovske namjere ni po koju cijenu, da je ne znam ko u pitanju. Da se zna...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

čet dec 01, 2022 7:38 pm

Nadam se da će se naći neko ko će izrešetati prisutne na pressu sa konkretnim pitanjima pa da čujemo šta imaju da kažu.
Fear of the Maniacs!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet dec 01, 2022 7:40 pm

Fićo je napisao/la:
čet dec 01, 2022 7:38 pm
Nadam se da će se naći neko ko će izrešetati prisutne na pressu sa konkretnim pitanjima pa da čujemo šta imaju da kažu.
Isti oni koji postavljaju pitanja trenerima na pressu...nikakve akcije i pm dosta je bilo... Dajte sve crno na bijelo ko koga blokira i ko kome podvaljuje.
Dajte jednom za sva vremena da se zna ko su ti ljudi koji hoce da nas ugase.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Maestro_1921
Kontakt:

čet dec 01, 2022 8:10 pm

Treba fino Manijaci da upadnu i da ih postroje sve, eto taman na tom pressu je prilika, da napokon propjevaju malo rukovodioci. Nek sve kažu, ko je opstruisao i ko opstruiše, ko je prijetio i ko im prijeti, ako prijeti tj. Svi ćemo stati u njihovu zaštitu, al nek kažu kako stvari stoje i ukažu na odgovorne. Ako je ona Sebijina i Bakirova pudlica, stranački uhljeb, Balić, stvarno radio ono što neki tvrde, treba ga razapeti, posebno njemu pažnju posvetiti. I njemu i bilo kome ko je Želji grob kopao. Ovu imovinu su u amanet Želji ostavile stare generacije Željovaca, i sad treba da to zbog lopova i maloumnika sve izgubimo. Za Grbavicu i Želju se ginulo, ona zemlja je krvlju natopljena, i sad treba da šapatom sve padne. Treba se zapitati kakvog ćemo Želju ostaviti našoj djeci sutra. Ili će navijati za UNIS, Famos ili Igman možda ? Moramo se boriti kako god znamo i umijemo da sačuvamo ovo što imamo.

storm_raider
Kontakt:

čet dec 01, 2022 8:21 pm

Od Zelje uzeti je haram. Toliko za sada.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], Occasionally i 32 gosta.

Prijava