Čekaj, ti si vidio klubove u kojima je igrao i zaključio da nikad nije pokazivao konture ozbiljnog igrača? Ja ti kažem da sam gledao njega, a ne klubove u kojima je igrao. Jako kvalitetan igrač koji možda ne pokazuje to uvijek u kontinuitetu, ali da pokazuje ne bi igrao ovdje zar ne? U trenutnoj našoj ekipi ako imamo npr. pet kvalitetnih igrača, on bi bio šesti. Pritom sam njega dao samo kao primjer, takvih ima sad barem 5-6 koji igraju ili se vrte oko naše lige.Sheldon je napisao/la: ↑ned nov 20, 2022 7:54 pmOk razvalio je jufke i hvala mu na tome. Momak ima 26 godina, igra u Leotaru. Ja ne vidim rezon dovodjenja npr njega. Pa zar to nisu ti polovnjaci iz hrvatske i srbije na koje se godinama jezimo. Gledao sam malo klubove u kojima je igrao, nikad u karijeri nije pokazivao neke konture kvalitetnog igraca. Da kazes ma razvaljivao, ali povrede, pogresan transfer, nesportski zivot ga unistili. Kao sto je to bio slucaj sa npr Stevanovicem, Zakaricem, Lendricem i slicno. On nije igrac u padu, on je to sto jeste. Nit je Santos i Amoah sa 19 ili 20 godina koji su najbolji igraci svog kluba pa da to bude rezon. Evo hajmo ga pratiti u narednom periodu, pa ces vidjeti sta ti pricam.blueboy je napisao/la: ↑ned nov 20, 2022 7:31 pmMene kopka jedna druga stvar. Evo danas Pervan riješi Sarajevo s dva vrhunska gola. Ja ga znam iz Širokog od prije sezone/dvije gdje je igrao odlično, kretanje dobro, šut odličan. Izgubi se negdje 6 mjeseci, i odjednom ga vidiš igra u Leotaru. Tih kvalitetnih igrača ima u ovoj ligi, samo moraš biti u điru da ih upratiš na vrijeme. Ne vjerujem da bi evo konkretno taj Pervan igrao prije za Leotar nego za nas i da mu oni mogu ponuditi nešto bolje od nas, a dobar igrač. I uglavnom se može naći bolji igrač ovdje nego neki polovnjak iz Srbije i Hrvatske koji ti ništa neće donijeti, a tri puta je skuplji.
I da, ja nisam zadovoljan učinkom Santosa i Amoaha, pogotovo Santosa. Ok, bude dosta žutih kartona na njemu, može probiti na brzinu, ali konkretan učinak krilnog igrača su golovi i asistencije. Za asistencije mora imati kvalitetnog napadača, što mi ni blizu nemamo, ali imao je on svojih promašaja dosta i ja mislim da se sa Santosom i Amoahom može napraviti dosta više ako neko na tome poradi. S obzirom da su u stručnom štabu sve sami bivši stoperi, nisam optimističan po tom pitanju.