Dobar je Dženis bio danas, borio se, šteta za onu priliku morao je bolje reagovati ali sve u svemu zadovoljan sam nastupom.Masinovodja je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 2:46 pmPo meni, Dzenis danas medju 3 najbolja, mozemo vala i pohvalit nekad.
Ljut je na mene....Leon_Professional je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 8:55 pmNisu meni bezveze govorili da mi je Model mentor.
Ima li gdje tog čovjeka, izgubili smo svaki kontakt?!
Pa nema Edise pored linije da se dere hajdeee i Beca odmah bolji nemma pritiska.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 7:40 pmDobra pobjeda, jako bitna tri boda. Beća se izgleda oslobodio, sve bolji i bolji, danas super odigrao, hrabro, jak na lopti, sve pohvale za danas i za prošlu utakmicu protiv Veleža. Beganović danas isto dobar, moglo bi se možda na polušpicu sa njim probati, mislim da bi se bolje snašao. Dobra igra danas, zaslužena pobjeda, zadnjih deset minuta ne bi trebalo pokvariti utisak cijele utakmice. Malo nas je taj primljeni gol poremetio i izbacio iz ritma, panika se uvukla, sve u svemu dobro je. Hodžić danas djelovao malo nesigurno, potez viška tu i tamo, malo bespotrebnog poigravanja na sredini koje nas je moglo i koštati. Očekujem maksimalan broj bodova iz naredne tri utakmice, 9/9, danas sam svakako očekivao pobjedu. Protiv bojca krcata Grbavica i pobjeda pred derbi sa kobiljoglavcima.
Mora na zalost, ali ja ga yebem koga treba zvati na tekmu
Suplja505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 10:02 pmAko neko nesto ima za Kulenovica neka napise sta sve u siframa bacate![]()
Pozz drug dobrodosao.Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 9:40 pmI ja da se upisem.
Svi na Grbavicu u nedjelju.
Ovi momci i covjek po kojem se zovem su to zasluzili. Tacno je da su vece plate i bolja situacija dosta u Sarajevu, Zrinjskom, Tuzli, Velezu i Borcu. Za Siroki ne znam. Zbog toga je ovaj uspjeh veci. Edis je itekako zasluzan, ali i igraci pogotovo ovi nasi stariji koji igraju za smijesne pare i hvala im na tome. Hvala i Bakricu na Amoi i Santosu. A uskoro cemo se zahvaliti i na Kulenovicu. Obojica igraju za smijesne cifre u odnosu na krila kod konkurenata. Da nam je neko rekao da cemo biti treci nakon pola prvenstva i ravnopravno se boriti za evropu mislim da bi mu u junu rekli da je smijesan. Trener koji voli klub vise od sebe, pola igraca i onda i ovih drugih pola nadodje.
Svi na Borac.
To sto su oni bacili pare na trulje od igraca, od kojih su vecina jos i povrijedjeni, ne znaci da imaju bolji kadar, naprotiv.Sheldon je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 8:22 pmSkontaj da su ti isti kitari doveli 10 igraca od kojih veliku vecinu mi samo sanjati mozemo. I opet im bjezimo tri boda a ta razlika ce biti i veca kada dodje nas dio lakseg rasporeda.ubaceni element je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 7:47 pmNe izvlaci on ni blizu 100% a kamoli 120% nego ima srece da mu se dosta stvari poklopilo, od lose forme konkurenata do toga da igraju vecinom po livadama. Skontaj da tim istim kitarima koji ispadaju u kupu od kantonalca, skidaju glave i ne igraju kuci od treceg kola bjezimo “cak” tri boda.
Moramo li vazda isto. Hajmo smanjiti traceve, mahalu i hajp na osnovu "reko mi jaran da je cuo kod tetkinog brice". Nista nam to dobro ne donosi. A moze nekad i zajebati stvari.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 10:02 pmAko neko nesto ima za Kulenovica neka napise sta sve u siframa bacate![]()
SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 10:05 pmPozz drug dobrodosao.Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 9:40 pmI ja da se upisem.
Svi na Grbavicu u nedjelju.
Ovi momci i covjek po kojem se zovem su to zasluzili. Tacno je da su vece plate i bolja situacija dosta u Sarajevu, Zrinjskom, Tuzli, Velezu i Borcu. Za Siroki ne znam. Zbog toga je ovaj uspjeh veci. Edis je itekako zasluzan, ali i igraci pogotovo ovi nasi stariji koji igraju za smijesne pare i hvala im na tome. Hvala i Bakricu na Amoi i Santosu. A uskoro cemo se zahvaliti i na Kulenovicu. Obojica igraju za smijesne cifre u odnosu na krila kod konkurenata. Da nam je neko rekao da cemo biti treci nakon pola prvenstva i ravnopravno se boriti za evropu mislim da bi mu u junu rekli da je smijesan. Trener koji voli klub vise od sebe, pola igraca i onda i ovih drugih pola nadodje.
Svi na Borac.
Obojica igraju za smijesne cifre u odnosu na konkurente. Ok. Zasto nisu otisli kod konkurenata ako im nemamo sta ponudit? Jel to oni vole Zelju pa dosli kod nas, a ne u Tuzlu ili Sarajevo? Vole pare i bez tog nece igrati to je sigurno i garant ne igraju za sicu.