Sve si rekao.blueboy je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 6:30 pmKolega gore hoće za titulu da se bori, drugi kolega kaže da nam je smiješna ekipa. Ja bih rekao da je istina negdje na sredini. Ekipa koja na četiri pozicije (dva krila, zadnji vezni i jedan stoper) ima najbolje igrače u ligi ne može biti smiješna. Ali ekipa koja na bekovima i centralnom napadaču ima vjerovatno najslabije igrače u ligi (ili barem u top 3 najslabijih) ne može napadati titulu.
Bender, Galić, Drina, Cocalić, Malić, Hodžić, Beća, Santos, Hiroš, Amoah i Armin Hodžić.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 6:27 pmJooooooj ala i mene to nervira ? Cega smijesnom ekipom?? Reci mi ljudino koja to ekipa ima u odbrani igraca kao Cocalic? Dva vezna kao Stila i Hodza ?? Dva krila kao nasa ?? Ako ovoj ekipi dodze Hiros , napadač pa bio i Kulenović i lijevo bek mi smo sila vjeruj za druge .Grbavica je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 6:18 pmCuj smijesnom ekipom. Pita od 3 marke i tako toSheldon je napisao/la:Vrijeme je i da najveci kriticari Edisa Mulalica padnu na koljena i zamole ga za oprost. Ovo sto on radi sa smijesnom ekipom vec 16 kola i uz silne sudijske kradje je za ogroman respekt. I danas cist penal nije nam sviran i cist gol ponisten. Protiv borca svako od nas neka dovede 2-3 osobe i pomozimo klubu u kljucnim momentima. Sutra kada stanemo na zelenu granu da budemo ponosni sto smo zajedno spasili Zelju.![]()
To je to.blueboy je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 6:30 pmKolega gore hoće za titulu da se bori, drugi kolega kaže da nam je smiješna ekipa. Ja bih rekao da je istina negdje na sredini. Ekipa koja na četiri pozicije (dva krila, zadnji vezni i jedan stoper) ima najbolje igrače u ligi ne može biti smiješna. Ali ekipa koja na bekovima i centralnom napadaču ima vjerovatno najslabije igrače u ligi (ili barem u top 3 najslabijih) ne može napadati titulu.
Jedina cinjenica? To je bas jedina cinjenica? Edis i samo Edis? Nije cinjenica da imamo nekoliko vrhunskih igraca? Ni to da je okosnica tima tu vec par godina i da se igraci sve vise upoznaju?Sheldon je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 7:11 pmZrinja, velez, borac, jufke, tc su ulozili mnogo mnogo vise od nas, siroki je tu negdje ili vise, manje nije sigurno. Od ekipe pa do trenera. Znam da pojedini imaju licne animozitete prema Edisu i sta god uradi nece im biti dosta. Ali treba nekad biti covjek i reci pogrijesio sam. Kao sto sam ja uradio za Drinu a nadam se ako ovako nastavi i za Becu. Izvlaci Edis 120% iz ekipe i to je jedina cinjenica.
Skontaj da su ti isti kitari doveli 10 igraca od kojih veliku vecinu mi samo sanjati mozemo. I opet im bjezimo tri boda a ta razlika ce biti i veca kada dodje nas dio lakseg rasporeda.ubaceni element je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 7:47 pmNe izvlaci on ni blizu 100% a kamoli 120% nego ima srece da mu se dosta stvari poklopilo, od lose forme konkurenata do toga da igraju vecinom po livadama. Skontaj da tim istim kitarima koji ispadaju u kupu od kantonalca, skidaju glave i ne igraju kuci od treceg kola bjezimo “cak” tri boda.
Vrijeme mu je.....Sheldon je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 5:58 pmVrijeme je i da najveci kriticari Edisa Mulalica padnu na koljena i zamole ga za oprost. Ovo sto on radi sa smijesnom ekipom vec 16 kola i uz silne sudijske kradje je za ogroman respekt. I danas cist penal nije nam sviran i cist gol ponisten. Protiv borca svako od nas neka dovede 2-3 osobe i pomozimo klubu u kljucnim momentima. Sutra kada stanemo na zelenu granu da budemo ponosni sto smo zajedno spasili Zelju.
Bili smo rahat 3 minute protiv vrapcica, dosta
Poceo si ko model, sam sebe citiratiLeon_Professional je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 3:21 pmLeon_Professional je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 2:30 pmJaka konkurencija na lijevom beku u Wolfsburgu.
Pravite Santosu izolaciju, glup je Nukić, treba ići na crveni.
Joj šta skide **** sebe.![]()
Nisu meni bezveze govorili da mi je Model mentor.gavran je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 8:43 pmPoceo si ko model, sam sebe citiratiLeon_Professional je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 3:21 pmLeon_Professional je napisao/la: ↑pon okt 31, 2022 2:30 pm
Jaka konkurencija na lijevom beku u Wolfsburgu.
Pravite Santosu izolaciju, glup je Nukić, treba ići na crveni.
Joj šta skide **** sebe.![]()