E jbga sad jarane, danas se vaterpolo igrao, oni su bar igrali na fudbalskom terenu. Taj dan branio mali Četković koji im je poklonio dva gola, također, kod prvog gola, Piščević ako se ne varam se na sredini poigravao i izgubio loptu gdje je Varešanović imao otvoren put do gola i zabio (prvi gol), zamisli recimo da je Santos imao takvu priliku, preskočio bi ih hladno. Dvije potpuno različite utakmice, ne može se porediti sa ovom današnjom.
To je ono standardno naše šta bi bilo kad bi bilo. Ko te pita kako su dali golove, ljudi im složili tri komada, a mi pričamo kako nam neko nije dozvolio da pobijedimo. Ono gdje su oni igrali nije fudbalski teren, kao ni ovo večeras. Onaj teren na kojem su igrali sa Sarajevom je otprilike kao Tušanj kad je suh, grbav i nikakav, ne znaš kako će odskočiti lopta ni gdje će se odbiti. Malo manje da tražimo izgovore za svaki poraz, a malo više da u nama tražimo razloge. Nisu uvijek kosmičke sile protiv nas.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub avg 20, 2022 8:06 pmE jbga sad jarane, danas se vaterpolo igrao, oni su bar igrali na fudbalskom terenu. Taj dan branio mali Četković koji im je poklonio dva gola, također, kod prvog gola, Piščević ako se ne varam se na sredini poigravao i izgubio loptu gdje je Varešanović imao otvoren put do gola i zabio (prvi gol), zamisli recimo da je Santos imao takvu priliku, preskočio bi ih hladno. Dvije potpuno različite utakmice, ne može se porediti sa ovom današnjom.
Pretanko je to sve druže. Imali smo mi nekad Lazara koji je to sve radio, ali je Lazar znao nekad i gol dati. Ova naša dvojica neće zajedno tri gola dati ove sezone. 36 mi je godina, sad da se spremim 3-4 mjeseca, garantujem da bi imao bolji učinak od njih dvojice.salle86 je napisao/la: ↑sub avg 20, 2022 8:07 pmDok igra Haračić mi makar imamo "nešto". Zna se kretati i biti gdje treba, skočiti, zagraditi, dodati. Nema golova ali realno nije ni imao sad nekih kikseva. On kad izađe a uđe Dženis mi prestajemo sa igrom, udaljimo se od protivničkih gola.
Volim Dženisa i draži mi je od Haračića ali trenutno realno nisu ni blizu po doprinosu.
To je prvo što Edis mijenja a ne bi trebalo. Jer time ubijemo sve ambicije...ali
Realno koliko je Haračić imao prilika i prokockao. Da je toliki levat ne bi dao toliko golova u federalci. Znači da ipak nešto i zna. Samo mu treba da pročepi. Ne mislim ni ja da je neka sad igračina ali kad on igra bar se nešto dešava..blueboy je napisao/la: ↑sub avg 20, 2022 8:16 pmPretanko je to sve druže. Imali smo mi nekad Lazara koji je to sve radio, ali je Lazar znao nekad i gol dati. Ova naša dvojica neće zajedno tri gola dati ove sezone. 36 mi je godina, sad da se spremim 3-4 mjeseca, garantujem da bi imao bolji učinak od njih dvojice.salle86 je napisao/la: ↑sub avg 20, 2022 8:07 pmDok igra Haračić mi makar imamo "nešto". Zna se kretati i biti gdje treba, skočiti, zagraditi, dodati. Nema golova ali realno nije ni imao sad nekih kikseva. On kad izađe a uđe Dženis mi prestajemo sa igrom, udaljimo se od protivničkih gola.
Volim Dženisa i draži mi je od Haračića ali trenutno realno nisu ni blizu po doprinosu.
To je prvo što Edis mijenja a ne bi trebalo. Jer time ubijemo sve ambicije...ali
5 kartona vise nego zasluzenih...vinston.cercil je napisao/la: ↑sub avg 20, 2022 7:05 pmBosanac1993 je napisao/la: ↑sub avg 20, 2022 7:02 pmDovoljno da ne smijes igrati, jer se svako priblizavanje protivnickom igracu svira kao kontakt,penal nam nije svirao na pocetku, sjeckanje lopte, razvlacili su igru koliko god su htjeli bez da su upozoreni, kartoniranje nasih igraca za sitne faulove itd
I ti se idalje pravis pametan, kao po obicaju
5 kartona nam debil dao, i cist penal na haracicu ne svira cetnik
Crncevic je odlicne partije pruzio u nasem dresu proslu polusezonu. Ne znam postoji li mogucnost da se dovede, ali on u paru s Hodzicem cinio bi mocnu sredinu terena. On i Hodzic znaju s loptom, imaju dribling, pregled igre, pas i ono sto je bitno snazni su. Volio bih vidjeti Crncevica ponovo u ekipi, njegov dolazak otvara siru sto si kazao. Mozes Hodzica nekad u spic staviti, a u sredini njega i Hajdara ili Mekica. Za nasu ligu je bitna fizicki jaka i spremna ekipa.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub avg 20, 2022 7:40 pm2.bivsa igraca su nam slobodna. Prvi je Crncevic, covjek koji je nama potreban kako bi Hodzic mogao proigrati, covjek pored kojeg je Mekic djelovao kao igrač i na kraju krajeva momak je profesionalac. Dobio bi sirinu, pojacao bi odbranu i mogao bi raskinuti ugovor sa maratoncem Hajdarevicem.
Drugi je Lendric. Realno das mu ugovor na pola godine, ako bude miran produzis do kraja sezone. Provjereno zna dati gol, dodao bi brzinu. Sad sto je tempirana bomba je druga stvar.
Ovo danas je najgora utakmica u ovoj sezoni. Jednostavno slabo. Da li zbog terena, da li zbog postavke, bilo sta. Jednostavno je falilo nesto.
Ne cudi da lik poput tebe priziva polovnjake... Da nije smijesno bilo bi zalosno prizivati igrace poput Lendrica i Crncevica.... Nikad mi necemo naprijed. "Mahala" ne vidi prst ispred nosa, a kamo li da ima viziju za par godina...Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub avg 20, 2022 7:40 pm2.bivsa igraca su nam slobodna. Prvi je Crncevic, covjek koji je nama potreban kako bi Hodzic mogao proigrati, covjek pored kojeg je Mekic djelovao kao igrač i na kraju krajeva momak je profesionalac. Dobio bi sirinu, pojacao bi odbranu i mogao bi raskinuti ugovor sa maratoncem Hajdarevicem.
Drugi je Lendric. Realno das mu ugovor na pola godine, ako bude miran produzis do kraja sezone. Provjereno zna dati gol, dodao bi brzinu. Sad sto je tempirana bomba je druga stvar.
Ovo danas je najgora utakmica u ovoj sezoni. Jednostavno slabo. Da li zbog terena, da li zbog postavke, bilo sta. Jednostavno je falilo nesto.
Zato kad sablja napravi izmjenu pozavidio bi mu i guardiola, izbaci haračića a pomjeri gasala od 1,60cm na spica, valjda konta da zbuni stopere dugim loptama oni kad skoce gasal da im kroz noge prodje.salle86 je napisao/la: ↑sub avg 20, 2022 8:07 pmDok igra Haračić mi makar imamo "nešto". Zna se kretati i biti gdje treba, skočiti, zagraditi, dodati. Nema golova ali realno nije ni imao sad nekih kikseva. On kad izađe a uđe Dženis mi prestajemo sa igrom, udaljimo se od protivničkih gola.
Nije ni Beganović prokockao ništa jer se ne zna ni naći u šansi. Haračić je propustio 3-4 top šanse, a u sjećanju mi je kad Santos ide s centra sam na golmana, a on pored njega trči u ofsajd i bukvalno tjera Santosa da sam završi akciju, a ovaj bi bio u poziciji na prazan gol da gurne loptu da nije ušao u ofsajd. Te stvari može ne raditi napadač koji igra u ekipi koja se kao hoće boriti za Evropu.salle86 je napisao/la: ↑sub avg 20, 2022 8:24 pmRealno koliko je Haračić imao prilika i prokockao. Da je toliki levat ne bi dao toliko golova u federalci. Znači da ipak nešto i zna. Samo mu treba da pročepi. Ne mislim ni ja da je neka sad igračina ali kad on igra bar se nešto dešava..blueboy je napisao/la: ↑sub avg 20, 2022 8:16 pmPretanko je to sve druže. Imali smo mi nekad Lazara koji je to sve radio, ali je Lazar znao nekad i gol dati. Ova naša dvojica neće zajedno tri gola dati ove sezone. 36 mi je godina, sad da se spremim 3-4 mjeseca, garantujem da bi imao bolji učinak od njih dvojice.salle86 je napisao/la: ↑sub avg 20, 2022 8:07 pmDok igra Haračić mi makar imamo "nešto". Zna se kretati i biti gdje treba, skočiti, zagraditi, dodati. Nema golova ali realno nije ni imao sad nekih kikseva. On kad izađe a uđe Dženis mi prestajemo sa igrom, udaljimo se od protivničkih gola.