Meni vise lici na neku takticku zamisao za derbi, ne znam
Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub avg 20, 2022 7:02 pmDovoljno da ne smijes igrati, jer se svako priblizavanje protivnickom igracu svira kao kontakt,penal nam nije svirao na pocetku, sjeckanje lopte, razvlacili su igru koliko god su htjeli bez da su upozoreni, kartoniranje nasih igraca za sitne faulove itd
I ti se idalje pravis pametan, kao po obicaju
Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub avg 20, 2022 7:02 pmDovoljno da ne smijes igrati, jer se svako priblizavanje protivnickom igracu svira kao kontakt,penal nam nije svirao na pocetku, sjeckanje lopte, razvlacili su igru koliko god su htjeli bez da su upozoreni, kartoniranje nasih igraca za sitne faulove itd
Ma da. Ja predlazem da ih docekamo s bakljama i pjesmom. Ipak Borac jos nije izgubio ni boda.
Penal nije bio na Haračiću, ma ni djetetu svom ono ne bih svirao.vinston.cercil je napisao/la: ↑sub avg 20, 2022 7:05 pmBosanac1993 je napisao/la: ↑sub avg 20, 2022 7:02 pmDovoljno da ne smijes igrati, jer se svako priblizavanje protivnickom igracu svira kao kontakt,penal nam nije svirao na pocetku, sjeckanje lopte, razvlacili su igru koliko god su htjeli bez da su upozoreni, kartoniranje nasih igraca za sitne faulove itd
5 kartona nam debil dao, i cist penal na haracicu ne svira cetnik
Mi smo njega trebali zaganjat na kraju ove, u Rudaru igrao sa Santosom i Amoahom. Mogli smo ih sve trojicu u paketu pokupit, mlad momak, a jak ko beton.vinston.cercil je napisao/la: ↑sub avg 20, 2022 7:28 pmKulenovic napadac Sloge iz Doboja brutalan, mogli bi ga zaganjati na kraju sezone
Ono na početku mu ja ne bih svirao kao penal, isto kao što ono sinoć ne može biti penal za pitare ni u 30. ni i 95. minuti.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub avg 20, 2022 7:02 pmDovoljno da ne smijes igrati, jer se svako priblizavanje protivnickom igracu svira kao kontakt,penal nam nije svirao na pocetku, sjeckanje lopte, razvlacili su igru koliko god su htjeli bez da su upozoreni, kartoniranje nasih igraca za sitne faulove itd
Tehnicki takodjer vrlo potkovanMaestro_1921 je napisao/la: ↑sub avg 20, 2022 7:35 pmMi smo njega trebali zaganjat na kraju ove, u Rudaru igrao sa Santosom i Amoahom. Mogli smo ih sve trojicu u paketu pokupit, mlad momak, a jak ko beton.vinston.cercil je napisao/la: ↑sub avg 20, 2022 7:28 pmKulenovic napadac Sloge iz Doboja brutalan, mogli bi ga zaganjati na kraju sezone