O cemu ti to?Senad1921 je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 12:30 amMATORI je napisao/la: ↑ned jul 17, 2022 12:24 amVala i ovdje se precesto ponavljalo...Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 16, 2022 11:19 pmNazad Hodžić i Coca perfektni. Coca je bukvalno sam držao odbranu, bekovi i Aco odron.
Santos opasan ali kako sam i govorio, nema tu konkretnosti. Još i pregorio ovaj meč, htio dati gol da izgine
On nije dodavao Haračiću loptu, lopta se ne dodaje špicom iz sve snage.
Štila naprijed naš najopasniji igrač u drugom poluvremenu. Ima i dalje znanje da se stvori u šansi, da trzne, ali izda ga snaga prilikom šuta.
Ovo smo danas "izgubili" jer nemamo napadača. Nismo mi ekipa koja može zabiti 2 gola kad nas "ne ide" i kad ima na suprotnoj strani raspoložen golman.
Sredina tabele je realnost. Šteta jer bi pobjedom imali i sljedeću ovakvu brojku.
Sta nam je cilj, sta nam je cilj...
Cilj je k.a.r.i.n.a !
J.ebo nam je Lutvo sa "futbolom" dalje od pranane.....
To se precesto zaboravlja....pa se ocekuje cudo od ovakvog trenera i njegovog doma staraca.
A para ne...a para nema, nema...
Svaki avion koji sleti u SA mi mislimo eto covjeka sa kofercicem i parama !
Jah!
Znas nas - j.ebo ti nas.
Druze, nema ovo vise veze sa Amarom, nego sa debilnim radom kluba i debilom na klupi. Nista nije bolja situacija bila kad je Misimovic preuzeo, pa se mijenjalo, pokusavalo, radilo...
Mi sad cekamo da nesto padne s neba, nema toga vise...
A sa pjeticima da si igro morao si dobiti Leotar, ta kukanja nema para, lose i sl, to je glupku od trenera izgovor jer nema nista u svojoj supljoj glavi.
Cuj nema veze sa Amarom?
Ima sa mojom nanom rahmetli.
Kriva uprava sto nece niko ko ista zna o fudbalu ni igrati niti nas trenirati za kikiriki.
Koliko sam upucen i igraci koji su dosli sad u Velez nisu dosli zbog Lutve - nego zbog toga sto mogu biti 3x bolje placeni nego npr kod nas.
A nama g.uzica zinula.
Ma 'ajde!