Izgleda da ovaj novi trener radi dobar poso sa juniorimaponosannavas je napisao/la: ↑sri mar 16, 2022 1:20 pmZna li ko kad se igra ovaj juniorski derbi sto jw odgodjen
Izgleda da ovaj novi trener radi dobar poso sa juniorimaponosannavas je napisao/la: ↑sri mar 16, 2022 1:20 pmZna li ko kad se igra ovaj juniorski derbi sto jw odgodjen
Ma ja...Glas Razuma je napisao/la:Vec sam ti jednom odgovorio na tu opasku, medjutim opet isto pitas. Amar kamatar nije otisao dok god je na platnom spisku i stvarno ne pada mi na pamet sponzorisati platu ubicama Zeljeznicara uz koji sam evo pet decenija.
Nisam gledao jos iskreno. Po rwzultatima radi odlicno. I ono sto sam vidio po sastavima igra vise mladjih juniora 2004 nego 2003. I to mi se svidja. To sam drobio od starta prvenstva. Sad se vidi kako jd los Joldic bio. Sa jednom pobjedom vise mi bi bili u borbi za prvaka vec sad. Ovako se mozemo ukljuciti ako dobijemo Sarajevo, a jos mladji igraju a tad nisu. Od Cice su krenuli bolji rezultatiAsharaK je napisao/la: ↑čet mar 17, 2022 12:59 pmIzgleda da ovaj novi trener radi dobar poso sa juniorimaponosannavas je napisao/la: ↑sri mar 16, 2022 1:20 pmZna li ko kad se igra ovaj juniorski derbi sto jw odgodjen
GlasRazuma je ustvari dečko iz Amerike
13.04 bi se trebala igrat zaostala sa Sarajevom najvjerovatnije.ponosannavas je napisao/la: ↑čet mar 17, 2022 1:26 pmNisam gledao jos iskreno. Po rwzultatima radi odlicno. I ono sto sam vidio po sastavima igra vise mladjih juniora 2004 nego 2003. I to mi se svidja. To sam drobio od starta prvenstva. Sad se vidi kako jd los Joldic bio. Sa jednom pobjedom vise mi bi bili u borbi za prvaka vec sad. Ovako se mozemo ukljuciti ako dobijemo Sarajevo, a jos mladji igraju a tad nisu. Od Cice su krenuli bolji rezultatiAsharaK je napisao/la: ↑čet mar 17, 2022 12:59 pmIzgleda da ovaj novi trener radi dobar poso sa juniorimaponosannavas je napisao/la: ↑sri mar 16, 2022 1:20 pmZna li ko kad se igra ovaj juniorski derbi sto jw odgodjen
Nista pametniju opasku ni ocekivao iskren kada bih bio. Sta sam tacno slagao?Grbavica je napisao/la: ↑čet mar 17, 2022 1:05 pmMa ja...Glas Razuma je napisao/la:Vec sam ti jednom odgovorio na tu opasku, medjutim opet isto pitas. Amar kamatar nije otisao dok god je na platnom spisku i stvarno ne pada mi na pamet sponzorisati platu ubicama Zeljeznicara uz koji sam evo pet decenija.
Leon_Professional je napisao/la: ↑čet mar 17, 2022 4:38 pmNemoj tako. Bolestan Lutvo haos, pred smrt.
Stupćanica pravi klub, realno.
Mislim da UNFKŽ svakako i plaća kazne(bar u ovoj situaciji), nema mi logike da je drugačije
Placaju li jos nesto, topli obrok?thierryhenry21 je napisao/la: ↑čet mar 17, 2022 6:09 pmMislim da UNFKŽ svakako i plaća kazne(bar u ovoj situaciji), nema mi logike da je drugačije
Ne, ozbiljno, imaju finih prihoda i ako ne plaćaju svoja sranja koja naprave, to onda nije uredu, pogotovo u ovoj situaciji.svraka je napisao/la: ↑čet mar 17, 2022 7:49 pmPlacaju li jos nesto, topli obrok?thierryhenry21 je napisao/la: ↑čet mar 17, 2022 6:09 pmMislim da UNFKŽ svakako i plaća kazne(bar u ovoj situaciji), nema mi logike da je drugačije![]()
![]()
+1thierryhenry21 je napisao/la: ↑čet mar 17, 2022 8:12 pmNe, ozbiljno, imaju finih prihoda i ako ne plaćaju svoja sranja koja naprave, to onda nije uredu, pogotovo u ovoj situaciji.svraka je napisao/la: ↑čet mar 17, 2022 7:49 pmPlacaju li jos nesto, topli obrok?thierryhenry21 je napisao/la: ↑čet mar 17, 2022 6:09 pm
Mislim da UNFKŽ svakako i plaća kazne(bar u ovoj situaciji), nema mi logike da je drugačije![]()
![]()
Bar članarinu uplati, ne moraš sponzorski ugovor!Glas Razuma je napisao/la: ↑čet mar 17, 2022 4:37 pmNista pametniju opasku ni ocekivao iskren kada bih bio. Sta sam tacno slagao?Grbavica je napisao/la: ↑čet mar 17, 2022 1:05 pmMa ja...Glas Razuma je napisao/la:
Vec sam ti jednom odgovorio na tu opasku, medjutim opet isto pitas. Amar kamatar nije otisao dok god je na platnom spisku i stvarno ne pada mi na pamet sponzorisati platu ubicama Zeljeznicara uz koji sam evo pet decenija.