Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

staaarinavijac
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 29, 2021 11:00 pm

Izvukoše nekako bod, ali Ivković jednostavno mora nešto nabolje promjeniti što se tiče koncentracije i efikasnosti .

AsharaK
Administrator
Kontakt:

staaarinavijac je napisao/la:
Izvukoše nekako bod, ali Ivković jednostavno mora nešto nabolje promjeniti što se tiče koncentracije i efikasnosti .
A sta Ivkovic da promjeni?
Željezničar ante portas !

BHDragons
Kontakt:

ned avg 29, 2021 11:01 pm

Volim te Željo!
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

staaarinavijac
Kontakt:

ned avg 29, 2021 11:03 pm

AsharaK je napisao/la:
Malo psihologa , malo Ribara ...

Veteran1965
Kontakt:

ned avg 29, 2021 11:04 pm

Pljuvanje po momcima,koji daju i više nego realno mogu i vrijede, je baš onako u Željinoj tradiciji....
Očekivano teška utakmica( ne znam kada sa Slobodom nije bila na Grbavici). Mnogo trke, želje, borbe, ali evidentno nedostatak kvaliteta za bilo šta više od ovoga. Slažem se za Malića, biće dobar malac, a i Bender mnogo sigurniji kako sa Hasagićem trenira.
Pozitivno je što se i trka popravlja,i to je uz zalaganje jedino što mi ove polusezone možemo ponuditi,, pa šta izađe iz toga. Neka posebno lijepa igra i rezultat neće sigurno, a bod(ove) možemo svakom otkinuti, kao i popušiti...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

Gore glavu...Momci su odigrali koliko mogu, u granicama mogucnosti, svi mi znamo gdje nam skripi, sta nam
fali, a isto tako znamo i zbog cega to ne mozemo ispraviti, barem za sada...Moramo biti realni.
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned avg 29, 2021 11:03 pm
AsharaK je napisao/la:
Malo psihologa , malo Ribara ...
A jesi li ti svjestan kakvu ekipu imamo i ko nam igra?
Željezničar ante portas !

plavi kanarinac
Kontakt:

ned avg 29, 2021 11:05 pm

Koga smo mi izbacili zadnjeg kao igrača mladog, a da je napravio iole valjanu priču vani, pod tim mislim da se nije vratio ili otisao u neku lijevu ligu?
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

blueboy
Kontakt:

ned avg 29, 2021 11:06 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
ned avg 29, 2021 10:59 pm
AsharaK je napisao/la:
ned avg 29, 2021 10:54 pm
NEZALAGANJE je napisao/la:
ned avg 29, 2021 10:52 pm
:rofl: :rofl:
A i tebe ne kontam, sta su to ovi momci krivi koji igraju?
Momci na terenu su apsolutno nebitni, kao i rezultat koji postizu.Makar meni.Reci cu i zasto...

Kuca se pravi od temelja, ne od krova. Mi nemamo nikakve vizije za buducnost kluba, ali se eto fura neka podrska ekipi.

Dodji na tekmu, podrzi i sl. gluposti za mene. Sta mi imamo od podrske ekipi kad je egzistencija kluba u pitanju? Mozemo li to poceti rijesavati?

Al ok, shvatam da i ja previse trazim, a zivimo u Bosni.

Bas me zanima hocemo li i naredne sezone furati isto podrsku mladoj ekipi, a kao klub biti bez cilja? I ta furka ce nas popustiti.

@blue Eto i tebi odgovor.
Ok, onda je rješenje po tvom mišljenju da se ugasimo i krenemo ispočetka? Fudbal ne trebamo igrati nikako dok ne dođemo do potrebnih miliona? Ekipi ću uvijek dati podršku ako vidim da daju ono što mogu u datom trenutku, i to je ono što ja kao pojedinac mogu uraditi. Klub trebaju stabilizovati oni koji ga vode, ne ti i ja.

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned avg 29, 2021 11:06 pm

Kako da popravis efikasnost kada imas jednog jedinog spica u ekipi, pa i njemu slomise nos ?
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned avg 29, 2021 11:09 pm

Ko to ovdje popljuva momke, bas me zanima??

@blue To je izvedeno iz konteksta.Treba da igramo, ali ne treba da to bude u 1.planu kao sto se stavlja. Treba rijesiti osnovna pitanja koja ne rijesavamo.Godinama.

Mi smo takva nacija koja ce nakon 3 vezane pobjede zaboraviti na sve probleme i dici se da smo najbolji.Zato se ekipa i gura u 1.plan. Tako ce se sva zaboraviti.E pa ja necu.Necu, jer zelim normalan klub, a ne nakon svakih 5 godina pricu "hajmo ispocetka".

Kod mene je prekipilo 25 godina nakon rata.Ne zadovoljavam se vise mrvicama.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

storm_raider
Kontakt:

ned avg 29, 2021 11:18 pm

Ja vala nikakvo pljuvanje nisam vidio. Svi smo nezadovoljni situacijom u Zelji, ali podrska ekipi i idemo dalje. Bitnija je utakmica van terena, nego ona na terenu i to neka vam bude na pameti. Borba za klub tek predstoji. Neka guraju loptu, opstanak je cilj. Mekic je jako dobar igrac.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

MiroslavKruzik

ned avg 29, 2021 11:21 pm

storm_raider je napisao/la:
ned avg 29, 2021 10:01 pm
slika

slika

slika

Propada teren.
Uvijek mi je na umu onaj "stručnjak" koji se registrovao na forum i objašnjavao ovdje raji kako se teren održava i da je angažovan mladi stručnjak agronom. Da mi je samo sad čuti njegovo "mišljenje" i da mu opet jb sve, kao i tada ubleha jb li im Amar majku sve su sjebali sto su mogli.

MiroslavKruzik

ned avg 29, 2021 11:24 pm

Čitam šta pišete, ovdje na forumu i na zvaničnoj kluba, pa jeste l' realni, fakat ne znate šta hoćete i kakvi su dometi kluba. Jeste svjesni da je ovo maksimum i da je svaki bod dobrodosao u skupljanju za opstanak u ligi.

Ono što mi je večeras zasmetalo je krajnje loša igra Hrelje, ovo pišem jer već duže vremena nije odgovorio zadatku i Amar je i s njim kao i sa mnogima fulao u transfer rokovima.

vinston.cercil
Kontakt:

ned avg 29, 2021 11:24 pm

Ne mora majku mu postavka ista biti na svaku ekipu, ima li kakve analize protivnicke ekipe ? Nervira me postavka gdje bubnes postavu i apsolutno ne prilagodis taktiku ekipi protiv koje se igra. Zato se desavaju komentari tipa, Mujezinovic jednu dobar, jednu los. Ivkovic tu pravi gresku, kao i mnogi treneri i ligi. Zizovic je potpuno nadmudrio Ivkovica.

Sto se tice igraca, potrebno je pronaci dobitnu kombinaciju, a ne ubaciti 11 najboljih individua na teren i moliti Boga da se nesto desi. Bojim se da nam se igra svodi na to.

plavi9
Kontakt:

ned avg 29, 2021 11:26 pm

Osim sto teoretises imas li kakav konkretan plan.Ja takodje necu vise da 25 godina nakon rata da se zadovoljavsm i slusam razne teoreticare iz udobne fotelje doma svog.Ne pametuj Boga ti.Eno klubovi petice pa bujrum.

Leon_Professional
Kontakt:

Samo da je Tuce ušao ranije, uzeli bi ih.

I morao se bolji blok izaći Saidu. **** ga Said guzati.

I malo to otvorenije, agresivnije da se zna da smo mi domacini i da želimo više pobjedu.

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned avg 29, 2021 11:28 pm

storm_raider je napisao/la:
ned avg 29, 2021 11:18 pm
Ja vala nikakvo pljuvanje nisam vidio. Svi smo nezadovoljni situacijom u Zelji, ali podrska ekipi i idemo dalje. Bitnija je utakmica van terena, nego ona na terenu i to neka vam bude na pameti. Borba za klub tek predstoji. Neka guraju loptu, opstanak je cilj. Mekic je jako dobar igrac.
To je i moja sustina price. :palacgore:

Qooler
Kontakt:

ned avg 29, 2021 11:29 pm

Ovim momcima, našim, na terenu kapa do poda. Borili su se ko lavovi. Prezadovoljan sam njima.
Zadnja izmjena: Qooler, dana/u pon avg 30, 2021 7:36 am, ukupno mijenjano 1 put.

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned avg 29, 2021 11:30 pm

plavi9 je napisao/la:
Osim sto teoretises imas li kakav konkretan plan.Ja takodje necu vise da 25 godina nakon rata da se zadovoljavsm i slusam razne teoreticare iz udobne fotelje doma svog.Ne pametuj Boga ti.Eno klubovi petice pa bujrum.
Nemam ja sta teoretisati i davati plan.To je moje misljenje i uvijek cu ga iznijeti. Svidjalo se tebi ili ne.

To sta sam ja uradio za klub ili nisam nemam sta tebi dokazivati.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 24 gosta.

Prijava