A sta Ivkovic da promjeni?staaarinavijac je napisao/la: ↑ned avg 29, 2021 11:00 pmIzvukoše nekako bod, ali Ivković jednostavno mora nešto nabolje promjeniti što se tiče koncentracije i efikasnosti .
Malo psihologa , malo Ribara ...AsharaK je napisao/la: ↑ned avg 29, 2021 11:00 pmA sta Ivkovic da promjeni?staaarinavijac je napisao/la: ↑ned avg 29, 2021 11:00 pmIzvukoše nekako bod, ali Ivković jednostavno mora nešto nabolje promjeniti što se tiče koncentracije i efikasnosti .
A jesi li ti svjestan kakvu ekipu imamo i ko nam igra?staaarinavijac je napisao/la: ↑ned avg 29, 2021 11:03 pmMalo psihologa , malo Ribara ...AsharaK je napisao/la: ↑ned avg 29, 2021 11:00 pmA sta Ivkovic da promjeni?staaarinavijac je napisao/la: ↑ned avg 29, 2021 11:00 pmIzvukoše nekako bod, ali Ivković jednostavno mora nešto nabolje promjeniti što se tiče koncentracije i efikasnosti .
Ok, onda je rješenje po tvom mišljenju da se ugasimo i krenemo ispočetka? Fudbal ne trebamo igrati nikako dok ne dođemo do potrebnih miliona? Ekipi ću uvijek dati podršku ako vidim da daju ono što mogu u datom trenutku, i to je ono što ja kao pojedinac mogu uraditi. Klub trebaju stabilizovati oni koji ga vode, ne ti i ja.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned avg 29, 2021 10:59 pmMomci na terenu su apsolutno nebitni, kao i rezultat koji postizu.Makar meni.Reci cu i zasto...
Kuca se pravi od temelja, ne od krova. Mi nemamo nikakve vizije za buducnost kluba, ali se eto fura neka podrska ekipi.
Dodji na tekmu, podrzi i sl. gluposti za mene. Sta mi imamo od podrske ekipi kad je egzistencija kluba u pitanju? Mozemo li to poceti rijesavati?
Al ok, shvatam da i ja previse trazim, a zivimo u Bosni.
Bas me zanima hocemo li i naredne sezone furati isto podrsku mladoj ekipi, a kao klub biti bez cilja? I ta furka ce nas popustiti.
@blue Eto i tebi odgovor.
Kako da popravis efikasnost kada imas jednog jedinog spica u ekipi, pa i njemu slomise nos ?staaarinavijac je napisao/la: ↑ned avg 29, 2021 11:00 pmIzvukoše nekako bod, ali Ivković jednostavno mora nešto nabolje promjeniti što se tiče koncentracije i efikasnosti .
Uvijek mi je na umu onaj "stručnjak" koji se registrovao na forum i objašnjavao ovdje raji kako se teren održava i da je angažovan mladi stručnjak agronom. Da mi je samo sad čuti njegovo "mišljenje" i da mu opet jb sve, kao i tada ubleha jb li im Amar majku sve su sjebali sto su mogli.
To je i moja sustina price.storm_raider je napisao/la: ↑ned avg 29, 2021 11:18 pmJa vala nikakvo pljuvanje nisam vidio. Svi smo nezadovoljni situacijom u Zelji, ali podrska ekipi i idemo dalje. Bitnija je utakmica van terena, nego ona na terenu i to neka vam bude na pameti. Borba za klub tek predstoji. Neka guraju loptu, opstanak je cilj. Mekic je jako dobar igrac.
Nemam ja sta teoretisati i davati plan.To je moje misljenje i uvijek cu ga iznijeti. Svidjalo se tebi ili ne.