A dobro... Opet bolje ikad nego nikad. Neće se ovo riješiti preko noći ali sve (nas) je više kojima je muka ovo gledati.
Tik - tak
A dobro... Opet bolje ikad nego nikad. Neće se ovo riješiti preko noći ali sve (nas) je više kojima je muka ovo gledati.
🤍
🤍
🤍
Nema drugog spasa. Nismo se sklanjali cetnicima, zar cemo pred gmazom i njegovim zlotvorima saginjati glavu??thierryhenry21 je napisao/la: ↑ned mar 21, 2021 8:31 pmJa ne znam šta se čeka, treba ih sve razvalit od batina, ko god je i 1% zaslužan za ovo stanje sadFaca Sa Ulica je napisao/la: ↑ned mar 21, 2021 8:28 pmDruze,jeste li vi svjesni da smo mi kokuzi mrtvi,da niko ama bas niko nece da dodje kod nas.pestabudimpesta je napisao/la: ↑ned mar 21, 2021 8:24 pmDovesti Kolaka iz Krupe, ostaviti par igraca i ubaciti kojeg juniora,Joldica za trenera prvog tima i godinu dana smanjiti troškove ili duze
Jeste li svejsni da ima jis nekoliko dana do predavanja dokumentacije za licencu.
Nesto cisto sumnjam da smo cisti da je dobijemo i za premijer ligu.
pa hajmo tražiti da se Miske otjera, možda nas pročepiIlProfessore je napisao/la: ↑ned mar 21, 2021 8:37 pmNije, eno u komentarima svaljuje na Misketa i da je ovo sukob 2 čovjeka, došo je on pameti al u penisu
Ja koliko se sjećam nije ni šutio, dignuo je rukicu ZA na skupštini kad se šampanjac otvarao, on i Mirso fan shop ko da su bili na nekoj slici zajedno halalite ako sam fulio, a sad bi mijenjao.
Prošli put govori da smo najbolji od jakih ekipa iz prvog dijela tabele. Sad i ovi iz donjeg dijela nam ojačali super jaki puni samopouzdanja i u serijiLeon_Professional je napisao/la: ↑ned mar 21, 2021 8:48 pm
Kakva priča i bezobrazluk. Fuj.
Svi krivi.
Kakav odvratan smijeh na 10:32 , Boze,cime je ovo Zeljo zasluzio...Leon_Professional je napisao/la: ↑ned mar 21, 2021 8:48 pm
Svi krivi.
Time sto smo misevi i pustamo ga. Umjesto da se skupimo i isutamo ovu masnu glavu.Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned mar 21, 2021 9:07 pmKakav odvratan smijeh na 10:32 , Boze,cime je ovo Zeljo zasluzio...Leon_Professional je napisao/la: ↑ned mar 21, 2021 8:48 pm
Svi krivi.
Sad bih mijenjao ova tri napadača koja imamo za Krpića. Čovjek bi hladno sad imao 15-16 golova i što je još bitnije svojim primjerom zalaganja na terenu valjda bi malo posramio ostale pa bi se trgnuli.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned mar 21, 2021 7:47 pmI tek sad vidiš koliko je Krpić nama valjao. Pravi kapiten koji je vukao i borio se i kad nije išlo. Ne kao ovaj George Best za siromašne.
Znam da si retoricki pitao, ali itekako je sve ovo Zeljo zasluzio.Itekako.Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned mar 21, 2021 9:07 pmKakav odvratan smijeh na 10:32 , Boze,cime je ovo Zeljo zasluzio...Leon_Professional je napisao/la: ↑ned mar 21, 2021 8:48 pm
Svi krivi.