Ne prisjedaj nam još i ti na mukuOmar500 je napisao/la: ↑ned mar 21, 2021 7:16 pmAnketa za igraca utakmice
viewtopic.php?f=102&t=984
Upravu je Buki svima noga ali on ocigledno vidi tu neku svoju priliku da udje u klub i da proda pomocni tako da upravu si buki ali nisi nam potreban samo sto dalje od kluba ti i tebi slicnima.storm_raider je napisao/la: ↑ned mar 21, 2021 7:24 pmUpravo tako. Buki dosao tobe kada je vidio da od "fudbala" nema nista. Nekada je bio glasniji kontra nekih drugih.
Ja ja, sad je do sudije, sad bi bili 2.thierryhenry21 je napisao/la: ↑ned mar 21, 2021 7:43 pm"Zaostajemo tri boda za ekipom koja je treća, tako nešto. To je jedna - dvije utakmice da povežeš i ja sam uvjeren da ćemo nekim normalnim ponašanjem se izboriti. Trebali smo biti drugi, ali smo zbog tamo nekih situacija šesti. Ali nema, pojela maca i to nam fali. Mi smo četiri kola bez pobjede, ali u svim utakmicama sam bio nesreće. Imali smo i danas, ali sam uvjeren da se ovakve stvari protiv nas sviraju. Ruka je danas bila, ne kažem da je penal. Ne komentarišem suđenje, komentarišem utakmice i ništa drugo neću reći".
LIK SE ZAJEBAVA
Pusti... lako je sada biti pametan.
Stilic kakav je god opet je podvalio 2-3 lopte, al dzaba kad imas Milicevica koji iz mrtvog ugla sam centrira pravo u golmana a 3 nasih sami na petercu.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned mar 21, 2021 7:47 pmI tek sad vidiš koliko je Krpić nama valjao. Pravi kapiten koji je vukao i borio se i kad nije išlo. Ne kao ovaj George Best za siromašne.
Raja pljuje Krcmarevica, a covjek nakon 3 utakmice bolje snimio stanje nego ovi nasi za 3 godine. Pa ko je tu levat?Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned mar 21, 2021 8:02 pmRazmisljam o Amaru i samo mi na um dođe GOSPODIN KRČMAREVIĆ!
Navijački Balkanski mentalitet = levatubaceni element je napisao/la: ↑ned mar 21, 2021 8:04 pmRaja pljuje Krcmarevica, a covjek nakon 3 utakmice bolje snimio stanje nego ovi nasi za 3 godine. Pa ko je tu levat?Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned mar 21, 2021 8:02 pmRazmisljam o Amaru i samo mi na um dođe GOSPODIN KRČMAREVIĆ!
Druze,jeste li vi svjesni da smo mi kokuzi mrtvi,da niko ama bas niko nece da dodje kod nas.pestabudimpesta je napisao/la: ↑ned mar 21, 2021 8:24 pmDovesti Kolaka iz Krupe, ostaviti par igraca i ubaciti kojeg juniora,Joldica za trenera prvog tima i godinu dana smanjiti troškove ili duze
Ja ne znam šta se čeka, treba ih sve razvalit od batina, ko god je i 1% zaslužan za ovo stanje sadFaca Sa Ulica je napisao/la: ↑ned mar 21, 2021 8:28 pmDruze,jeste li vi svjesni da smo mi kokuzi mrtvi,da niko ama bas niko nece da dodje kod nas.pestabudimpesta je napisao/la: ↑ned mar 21, 2021 8:24 pmDovesti Kolaka iz Krupe, ostaviti par igraca i ubaciti kojeg juniora,Joldica za trenera prvog tima i godinu dana smanjiti troškove ili duze
Jeste li svejsni da ima jis nekoliko dana do predavanja dokumentacije za licencu.
Nesto cisto sumnjam da smo cisti da je dobijemo i za premijer ligu.