fcz je napisao/la: ↑sub dec 12, 2020 5:34 pm
Qooler je napisao/la: ↑sub dec 12, 2020 5:32 pm
fcz je napisao/la: ↑sub dec 12, 2020 5:24 pm
Samo je budala protiv investitora/promjene vlasnicke strukture. Naravno, za to bi trebali pravi navijaci da podrze prave ljude a ne da tako nesto sprovode nekakvi Balici, Peste i ulojeni Dabar.
Neka sam budala. Nemoj samo reći da je istok nikao sam od sebe. Vidli smo svi da moze bez investitora. Nama samo treba sposoban čovjek, a ne čovjek koji se petlja u sve, a ni za šta nije.
Ma ne moze brate moj, oni su s onim nacinom rada dali maksimum. Ne mogu oni dati ni "obrnuti" novac koji nam treba. Da su pravi ljudi za sprovodjenje privatizacije/transformacije - to svakako jesu.
Ja sam mišljenja da mogu, neke stvari su se morale onako raditi kako su se radile, mic po mic svasta nesto smo rijesili sto opcenito "koci" klub, otkocili smo ga i krenuli naprijed malim ali sigurnim koracima, trebao nam je iskorak koji bi dosao ne sumnjam, ali sve se to unistilo i danas imamo ovo sto imamo.
U onakvim okolnostima dva puta drugi i kup, uz mnogo investicija i napretka u vidu pomocnog terena, tribine itd znamo sve sta se finog uradilo.
Volio bi da smo "progutali" onih pet poraza koji nisu bili cisti ali i da su bili cisti trebalo je progutati i analizu napraviti i krenuti dalje. Kad pisem o ovome bas mi muka neka dodje, vjerovao sam u onaj projekat i sad bi opet potpisao da dodje ista garnitura, a za finansije se nisam brinuo jer su se znali snaci u svakom trenutku a to je umjece danas.
Naravno, vremenom ne sumnjam da bi se ekipa pojacavala. Zamislite da onom sastavu dodamo jednog Badzaka koji i ovako sam vuce na ledjima..Pa mogle su se fine stvari napraviti, pa kad se sve sredi ako bas ne može veci iskorak onda privatizacija ali "cistih papira" a ne da nas neko "spasava" a zapravo nas guši...Da ne duljim, nek nam je Bog na pomoci svima koji se sikiramo i Želji da izađe na pravi put.