Npr prije Amara si imao pare ali si bio u velikom zaostatku -15 a trenere mijenjali ko na traci.Ne znam ja mislim da nije pametno da sada ode koga bi doveli ?? EDIT : Zaboravio sam dodati da smo i gubili titule na bizaran način,rezime : imali pare imali sve i opet ništa.damirfile je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 6:18 pmKako mislis stalno mijenjanje. Pa tu je vec tri godine ?? Jel treba da bude 30 da neki vide da neide ovo.ZeljinManijak je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 6:14 pmJedva ste dočekali da napišete Amare odlazi,pojedinci jedva čekali kiks kako bi mogli nabiti milion postova sa "Amare odlazi".. Neke neka je sramota ovde zna se koji su stalno isto ponavljaju.Moje mišljenje je da sada nebi bilo pametno da ode Amar,pogotovo kakva je sada situacija u svim sferama i to bi se sve završilo sa mjenjanjem trenera ko čarape,standardno naše.Bit će bolje jbg Volim te Željo![]()
Vratiti Ažema i staru upravu bjanko. Ne mora nikad boda osvojit! Imali smo pare, najbolje plate, redovne, gradili stadion....ZeljinManijak je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 6:14 pmJedva ste dočekali da napišete Amare odlazi,pojedinci jedva čekali kiks kako bi mogli nabiti milion postova sa "Amare odlazi".. Neke neka je sramota ovde zna se koji su stalno isto ponavljaju.Moje mišljenje je da sada nebi bilo pametno da ode Amar,pogotovo kakva je sada situacija u svim sferama i to bi se sve završilo sa mjenjanjem trenera ko čarape,standardno naše.Bit će bolje jbg Volim te Željo![]()
Nisi uvjek, samo kad su babukini pripremali teren za ovo u svlačionici. Slijedio je niz isceniranih poraza od babuke. Tad Kup BiH je bio ništa. samo je bio cilj da babuka udje. On je imao svoj cilj. Da zaustavi sudske postupke. A ovce ko ovce. Skontat ce za 50tak godina.ZeljinManijak je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 6:22 pmNpr prije Amara si imao pare ali si bio u velikom zaostatku -15 a trenere mijenjali ko na traci.Ne znam ja mislim da nije pametno da sada ode koga bi doveli ?? EDIT : Zaboravio sam dodati da smo i gubili titule na bizaran način,rezime : imali pare imali sve i opet ništa.damirfile je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 6:18 pmKako mislis stalno mijenjanje. Pa tu je vec tri godine ?? Jel treba da bude 30 da neki vide da neide ovo.ZeljinManijak je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 6:14 pmJedva ste dočekali da napišete Amare odlazi,pojedinci jedva čekali kiks kako bi mogli nabiti milion postova sa "Amare odlazi".. Neke neka je sramota ovde zna se koji su stalno isto ponavljaju.Moje mišljenje je da sada nebi bilo pametno da ode Amar,pogotovo kakva je sada situacija u svim sferama i to bi se sve završilo sa mjenjanjem trenera ko čarape,standardno naše.Bit će bolje jbg Volim te Željo![]()
Mene je iznenadio. Čudno mi je da jedan trener koji formacijom i izmjenama okrene onoliko igru na derbiju, ovako kontra okrene igru protiv nas u zadnje dvije tekme.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 6:13 pmNerealno je kako fula taktiku 3.utakmicu zaredom.
Prvo ona sramota protiv Sarajeva, pa protiv Borca vađenje Zeca i Bekrića kad imaš momentum i ubacivanje Štilića pa sad ove izmjene gdje ti se braniš protiv Slobode mjesto da držiš loptu i daš 3.gol.
Tomašević je bio kod nas na probi. Momak je top, ali eto neka nama Veselog i Mujezinovića. Prvi nezadovoljan što mora ustati iz kreveta, drugi nestabilan.
I zadnje Amare vakat je
Nama nije u dzep al nekima ocigledno jest dok se ovoliko drze uprkos svemu prikazanom.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 6:34 pmMi smo budale fol nesto se nerviramo, ko im jebe mater svima. Nama ni u dzep ni iz dzepa
Moje KM nikad nisu vidjeli. I neće....Žalim svoje srce i živce. Jednostavno volim ono što je Željo u suštini. Ovo sada nije ni po čemu Željo. Samo je ime ostalo.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 6:34 pmMi smo budale fol nesto se nerviramo, ko im jebe mater svima. Nama ni u dzep ni iz dzepa
Ziv i zdrav mi bio prijatelju, bice sve ok, cuvaj mi se i javi.
Na stranu zajebancija posto su ove izjave zaista cisto podjebavanje
Kakva crna karma. Mani se glupavih vjerovanja. U svakom poslu treba napredovati raditi razvijati se. On je poceo da zivi u svom nekom svijetu gdje se ovdje skidaju gace na njegovo ime i na pomen Stilića.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 6:32 pmMene je iznenadio. Čudno mi je da jedan trener koji formacijom i izmjenama okrene onoliko igru na derbiju, ovako kontra okrene igru protiv nas u zadnje dvije tekme.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub nov 21, 2020 6:13 pmNerealno je kako fula taktiku 3.utakmicu zaredom.
Prvo ona sramota protiv Sarajeva, pa protiv Borca vađenje Zeca i Bekrića kad imaš momentum i ubacivanje Štilića pa sad ove izmjene gdje ti se braniš protiv Slobode mjesto da držiš loptu i daš 3.gol.
Tomašević je bio kod nas na probi. Momak je top, ali eto neka nama Veselog i Mujezinovića. Prvi nezadovoljan što mora ustati iz kreveta, drugi nestabilan.
I zadnje Amare vakat je
Stvarno to nisam očekivao od njega, ali možda je i do karme. Haj znaj.