Davno ja rekao Mailson
Tiago is ok
Doticnog ne znam, ali znam vecinu onih koji su branitelji nesposobnih da im je i ovo normalno, a krivica ce biti samo u Coroni jer postoji uopste a ne u tome sto nemamo nikoga u klubu da ustroji sve da budemo disciplinovani u ovim teskim vremenima.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 8:55 pmImaš na forumu jednog, podržava sve do sad.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 8:55 pmPitam se samo da li gledaju ovo i šta misle članovi Skupštine o svemu?
Bosanac1993 je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 8:53 pmKakav sitni prosječni balkanski mentalitet. Žalosno da ovo napiše 'navijač' našeg kluba.
Ne znam ni ja ali jasno je iznosio stav iz kojeg se može to zaključiti.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 9:56 pmDoticnog ne znam, ali znam vecinu onih koji su branitelji nesposobnih da im je i ovo normalno, a krivica ce biti samo u Coroni jer postoji uopste a ne u tome sto nemamo nikoga u klubu da ustroji sve da budemo disciplinovani u ovim teskim vremenima.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 8:55 pmImaš na forumu jednog, podržava sve do sad.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 8:55 pmPitam se samo da li gledaju ovo i šta misle članovi Skupštine o svemu?
Salihamidžić ima mnogo obaveza i cijelih nekoliko utakmica sa maskom.Raptor44 je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 9:22 pmBilo šest zaraženih prije polaska, svi u klubu imali kontakt s tim zaraženima, u smislu dodirivanja, grljenja i ostalog, i opet u avionu ili u čekaonici svako malo vidiš nekoga bez maske, ili se maska nosi samo do nosa. Pa dajte ljudi ne možete tako se neozbiljno ponašati, poprilično sam siguran da razlog zašto Sarajevo i ostali nemaju nijednog zaraženog je što im igrači ne hodaju nigdje gdje ne bi trebali, samo utakmica, autobus, trening i kuća, jer ako se jedan zarazi svi su najebali.
Ali okej, opet ćemo kao i uvijek kad nam se nešto loše desi reći kako nemamo sreće, i da treba hodže i popove dovoditi u klub.
Neka uradi privatizaciju pa makar i na bosanski nacin, ovo se vise neda gledati. Oni su se pogubili i ne znaju vise ni sta, ni kako dalje.fcz je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 9:38 pmKako ce kupiti kad se nikome ne damo?Mirek11 je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 9:37 pmBruka, bas smo neozbiljni, amaterski klub jos malo cemo biti u rangu Stupcanice.
I ovim igracima dati amaterske ugovore, ko hoce hoce. Sve rastjerati neka djeca igraju i ne nadati se nicemu ni sada i na za 5 godina.
Da se hoce ko zaje..ti pa kupiti i sve tastjerati.
Tako sam razocaran svime, ljut, bas me boli sve ovo![]()
Potpis. Mada imaš i onih koji koji imaju kraće pamćenje od janjeta koje je vuk juče napao. 90% simpatizera Želje će im se sad ić ulizivat. Govna nisu trebala ni biti u LP. I ne nije to zavidnost, to je samo račun za ono kako štele u PL BiH.Refa1921 je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 9:59 pmNeka su ih pokrali, nek sad vide govna kako je nama bilo kada su nas pokrali 2017. a oni navijali za Zrinjski. Nek sad vide kako je nama bilo kad ti prekinu prvenstvo a možeš i kup i titulu osvojiti i kada je bilo 20 zaraženih nije se moglo igrati, a sada kada je 300 može. I onda još ko biva oni nešto provociraju i nekakve tabute prave, nikad za cigane ne bih navijao kad bi jedini klub na planeti bili.
A šta je falilo onome sistemu prije pojave Božanstva?Mirek11 je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 10:03 pmNeka uradi privatizaciju pa makar i na bosanski nacin, ovo se vise neda gledati. Oni su se pogubili i ne znaju vise ni sta, ni kako dalje.fcz je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 9:38 pmKako ce kupiti kad se nikome ne damo?Mirek11 je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 9:37 pm
Bruka, bas smo neozbiljni, amaterski klub jos malo cemo biti u rangu Stupcanice.
I ovim igracima dati amaterske ugovore, ko hoce hoce. Sve rastjerati neka djeca igraju i ne nadati se nicemu ni sada i na za 5 godina.
Da se hoce ko zaje..ti pa kupiti i sve tastjerati.
Tako sam razocaran svime, ljut, bas me boli sve ovo![]()
Bruka, bruka, bruka