Brate razumijes li ti da cemo sad iskihati svaki dio svakog boda...
Brate razumijes li ti da cemo sad iskihati svaki dio svakog boda...
Logično. Zato i pričam. To što si organizacijska kurčina se iskiše na svim poljima.santakuruz je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 8:18 pmPa jel ja treba da obezbijedim plate igracima? Zna se ciji je to posao. I za to isto neko treba da odgovara.igla je napisao/la:Kako ćeš im išta zabranit naredit, kad im ne znaš reći hoće li plate biti općenito.
Sent from my SM-J730GM using Tapatalk
Ma šta znam kakva je procedura ako ne odigraš i ako budeš kiskvalificaran.Raptor44 je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 8:16 pmPa valjda ćemo dobiti pare svejedno igrali ili ne, to je UEFA, nije naš kriminalni savez.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 8:14 pmSabrat ćemo se samo da pare dobijemo bez tih para nas nema niđe. Što je najgore, ovakvo razmišljanje vjerovatno nas je i dovelo do ovog.
Ma kako god, jadna situacija.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 8:22 pmMa šta znam kakva je procedura ako ne odigraš i ako budeš kiskvalificaran.Raptor44 je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 8:16 pmPa valjda ćemo dobiti pare svejedno igrali ili ne, to je UEFA, nije naš kriminalni savez.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 8:14 pm
Sabrat ćemo se samo da pare dobijemo bez tih para nas nema niđe. Što je najgore, ovakvo razmišljanje vjerovatno nas je i dovelo do ovog.
Prosao je gori dio vjeruj mi. Nego se nije znalo i nema potrebe da se siri, svakako se tretira kao povreda. Dobro je sto ide pauza da se malo dohavizamo. Jedino me strah da nas savez sad ne uzme na zub i pocne specijalno testirati pred tekmu jer ce jos biti zarazenih igraca, a na nama ce biti pik.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 8:19 pmBrate razumijes li ti da cemo sad iskihati svaki dio svakog boda...
zasto? zato sto su dali gol dinamu iz bresta?! de... oni nisu nista dalje od nas... sve je u pet deka...plavi kanarinac je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 8:34 pmpitari su otisli na jedno 7 godina ispred nas, tuzna istina ali realna...
Ne bruda **** go brestu ubode i corava koka zrno, ali oni dvije evropske 0 zARaženih, kako tako profesionalniji od nasih amatera, ne pojačavaju se igračima sto su prije 10-12 godina bili u najboljoj formi a sad ne mogu 10 minuta... a evo i konkretno sad, pritisli Brest, 1:6 u sutevima... i jes uzeces ih ti kad dodju na Grbavicu, ali to je to...jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 8:35 pmzasto? zato sto su dali gol dinamu iz bresta?! de... oni nisu nista dalje od nas... sve je u pet deka...plavi kanarinac je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 8:34 pmpitari su otisli na jedno 7 godina ispred nas, tuzna istina ali realna...