Izgleda ovo predobro, samo nek nastavi.
Kud nije bilo više sreće pa da makar izbjegnemo izraelce da pokušamo ovu seriju nastaviti i u Europi, ovako fakat teško, no ne i nemoguće...
GRAJI LJOŽE
Također, odličan igrač. Kad je kod kona igrao bio je najbolji, ali eto onaj penal promašio i oni ga uzeli na zub.vinston.cercil je napisao/la: ↑sub avg 15, 2020 11:57 pmIskreno volio bih Crnkica vidjeti u Zelji nekad u buducnosti.
E posto sam i ja upucen haj nam onda objasni na sta ce se potrositi novac odnosno kakav je plan za dalje nakon prodaje?Glas Razuma je napisao/la: ↑ned avg 16, 2020 9:29 amNa moju veliku zalost, prodaja pomocnog terena je aktuelna, te na tome ce se pricati na narednoj ili onoj nakon nje skupstini. Dzuburov sin je to potvrdio na orgu. Ovaj mail je pusten dobronamjerno i da se pokusa spasiti sto se spasiti da. Takodjer, 120 000 BAM nemamo za put u Izrael, a vrijeme kada su Zeljovci posezali za dzepom da se pomogne tek tako klubu je u proslom vremenu iskljucivo zbog toga sto navijaci ne vjeruju gospodinu Osimu i njegovim namjerama prema Zelji. Jasno je da su ovi koji vode klub vodonose. Trenutno Osima cuvaju rezultati i dok ih bude tako ce biti, to je surova istina. Sada ce pojedinci pisati protiv mene, ali morate biti svjesni da ste saucesnici, svjesno ili nesvjesno. Zeljovci, drzimo se naredbe da ga nikome ne damo.
![]()
Licno sam preko svoje kompanije svake godine sponzorisao klub, dakle daleko prije Upravnih Odbora 2016 - 2018, te sam jedan od ljudi koji ne daju novac dok je gospodin Osim tu. Zasto je to za bana, jer je istina? Sa svojim novcem iskljucivo ja odlucujem sta cu uraditi, ne ti. Takodjer, jos dosta ljudi tako razmislja, iako sam u penziji krecem se u tim drustvima i cujemo se. Naravno, clanska se morala obnoviti, to je vec tradicija.NAVIJAČ je napisao/la: ↑ned avg 16, 2020 9:37 amE posto sam i ja upucen haj nam onda objasni na sta ce se potrositi novac odnosno kakav je plan za dalje nakon prodaje?Glas Razuma je napisao/la: ↑ned avg 16, 2020 9:29 amNa moju veliku zalost, prodaja pomocnog terena je aktuelna, te na tome ce se pricati na narednoj ili onoj nakon nje skupstini. Dzuburov sin je to potvrdio na orgu. Ovaj mail je pusten dobronamjerno i da se pokusa spasiti sto se spasiti da. Takodjer, 120 000 BAM nemamo za put u Izrael, a vrijeme kada su Zeljovci posezali za dzepom da se pomogne tek tako klubu je u proslom vremenu iskljucivo zbog toga sto navijaci ne vjeruju gospodinu Osimu i njegovim namjerama prema Zelji. Jasno je da su ovi koji vode klub vodonose. Trenutno Osima cuvaju rezultati i dok ih bude tako ce biti, to je surova istina. Sada ce pojedinci pisati protiv mene, ali morate biti svjesni da ste saucesnici, svjesno ili nesvjesno. Zeljovci, drzimo se naredbe da ga nikome ne damo.
![]()
Nadam se da ces odgovoriti bez spinovanja i gluposti posto veze nema sa tekucim troskovima, Izraelom, platama i slicno.
Ovo za Amara je za bana sto pisete ti i Qooler, da neko ne da novac jer je on tu. Znaci za bana, nevjerovatna kolicina gluposti na jednom mjestu. Kao da smo mi nekad imali dobrotvore i to pazi sad da Amaru ne daju, pa kome bi dali ako ne njemu.
I da, jako vazno, nista se ne moze uraditi bez skupstine.