AdmirA
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 26, 2026 9:47 pm

Mulalic Edis je napisao/la:
pet jun 26, 2026 8:16 pm
Kako je krenulo i reprogram bi mogao biti ugrožen.
Boooom, apaurini, tableteeee
Još nije odgovoreno oko kredita, a vidim prešli smo na drugo.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet jun 26, 2026 10:05 pm

Koliko vas se ovdje moze javiti i reci "ja imam prave informacije u vezi desavanja oko svega", ako imate informacije potkrijepite ih cinjenicama ili ne pisite gluposti.

Vecina nas smo "obicni" navijaci koji dolazimo zbog kluba i ovo manipulisanje informacijama puno utice na nas.

Ako iznosite lazne informacije onda je to znak da "radite" za odredjene struje kojima nije interes klub vec licni djep
Alea iacta est!

Norsborg
Kontakt:

sub jun 27, 2026 7:58 am

cipiripi je napisao/la:
Koliko vas se ovdje moze javiti i reci "ja imam prave informacije u vezi desavanja oko svega", ako imate informacije potkrijepite ih cinjenicama ili ne pisite gluposti.

Vecina nas smo "obicni" navijaci koji dolazimo zbog kluba i ovo manipulisanje informacijama puno utice na nas.

Ako iznosite lazne informacije onda je to znak da "radite" za odredjene struje kojima nije interes klub vec licni djep
Ovdje imas botove koji botuju i imas obicne navijace koji se nakon posanja botova o kreditima,, o biznisu Mirvica, o nekim navodnim procesima zabrinu sto je razumljivo. Ali obicni navijac ne iznosi neitine nego je zabrinuti.
Imas ovdje neke koji znaju dosta toga, ali se informacije ne iznose da se ne desi recimo Nalic. Tezervisan hotel, placenaavionska karta, neko to iznese i sta bi? Zrinjski ga ote.
Evo na primjer pripreme.
Da li je klub oigdje objavio pocetak priprema? Nije.
Neko nesto nacuo ,napisao pripreme 26. I sta bi? Botovi jedva docekase da napisu da su pripreme odgodjrene i da je raspad sistema. Naravno, obicni, normalno navijaci se zabrinu ali ne pisu o ublehama, o covjeku bez para, o mesaru i sta sve jos nebi li nekako ovo sve razje..li.
Sve ide svojim tokom. Neki botovi su dobili info da je sve ok i usutjeli se ali izgleda da neki ili nisu ili jos uvijek misle da botovanjem mogu sve upropastiti.
Ode im zlatna koka iz ruku i ne mogu da se pomire sa tim.

jug21
Kontakt:

sub jun 27, 2026 7:59 am

BC1921 je napisao/la:
pet jun 26, 2026 4:56 pm
DR.HOUSE je napisao/la:
pet jun 26, 2026 4:17 pm
Zaista zanimljivo kako vi to sve znate sta neko govori
To vam neko prenosi ili vi pricate direktno s Maricem
Jer vidim kao orkestar ste po svim forumima i svi isto trubite..

Zaista ne pisem po drugim forumima, imam clanske i godisnje, mogu sliku predociti, a ti?
Ne trubim, znam koliko plata kasnimo, znam koliko poreznoj dodjemo. Cekamo pare od kantona da to malo ublazimo, pazi sad: ublazimo, ne da rijesimo, nego ublazimo dug.
Da znam, jer neki ljudi pokusavaju smanjiti stetu koja je trenutno i koja dolazi, al eto hajd super neka lazemo i sacwkat cemo da nam bude bolje kako vi kazete
I svo tvoje krečenje pade u vodu 8-)
Pale se baklje i dimne,na tribini pali ko šta stigne.

Jacksparrow
Kontakt:

sub jun 27, 2026 8:40 am

Niko od vas nije iskreni navijac Zelje ako u javnosti baratate sa poluinformacija o ovako osjetljivim temama. Na hajr
FCŽ

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sub jun 27, 2026 9:12 am

Norsborg je napisao/la:
sub jun 27, 2026 7:58 am
cipiripi je napisao/la:

Ovdje imas botove koji botuju i imas obicne navijace koji se nakon posanja botova o kreditima,, o biznisu Mirvica, o nekim navodnim procesima zabrinu sto je razumljivo. Ali obicni navijac ne iznosi neitine nego je zabrinuti.
Imas ovdje neke koji znaju dosta toga, ali se informacije ne iznose da se ne desi recimo Nalic. Tezervisan hotel, placenaavionska karta, neko to iznese i sta bi? Zrinjski ga ote.
Evo na primjer pripreme.
Da li je klub oigdje objavio pocetak priprema? Nije.
Neko nesto nacuo ,napisao pripreme 26. I sta bi? Botovi jedva docekase da napisu da su pripreme odgodjrene i da je raspad sistema. Naravno, obicni, normalno navijaci se zabrinu ali ne pisu o ublehama, o covjeku bez para, o mesaru i sta sve jos nebi li nekako ovo sve razje..li.
Sve ide svojim tokom. Neki botovi su dobili info da je sve ok i usutjeli se ali izgleda da neki ili nisu ili jos uvijek misle da botovanjem mogu sve upropastiti.
Ode im zlatna koka iz ruku i ne mogu da se pomire sa tim.
Spremit će i tebi čiko tablete, ne brini.

AdmirA
Kontakt:

sub jun 27, 2026 11:38 am

cipiripi je napisao/la:

Naravno. Interesi više ljudi koji do sada nisu bili mogući niti kompatibilni.

salle86
Kontakt:

sub jun 27, 2026 11:53 am

Sve je ovo mnogo neozbiljno oko kluba ali još gore od toga smo mi navijači koji prebacujemo lopticu sa jednog krivca na drugog...a vrijeme ide. Vrijeme je novac a nama curi ko sa česme.
Na hajr
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

SamoNapad
Kontakt:

sub jun 27, 2026 12:21 pm

Liga pocinje tek 8.08 bas daleko i sve je okrenuto prema svjetskom. Bukvalno niko ne prati nasu ligu cak misljenja sam.da ce klubovi u evropi poispadati ko fisek. Generalno ovaj **** oko reprrezentacije godi ljudima koji vole nasu zemlju i sve ostalo ce tek postati bitno tek kad.euforija prodje. Vjerovatno ljudi ce ici i na godisnje kasnjje tako da bukvalno klubovi ne postoje , e sad je li to dobro za nas sto nema nikakvog pritiska ili je lose vidjet cemo . Meni svi u nasoj ligi trenutno djeluju neozbiljno ali eto vrijeme ce pokazati.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 64 gosta.

Prijava  •  Registracija