Meni je simpatično
Niko nista ne zna,ali eto ovako se dode na forum pa se sire neke informacije o propasti odjednom a taj isti lik je kad je bila druga uprava koja je spalila pare od Jabera samo pozitivu sirio..
Moj Željo...
Ja o tome samo govorim.. slažem se. Pustimo sve prije da hajruju i rade šta žele, i onda čovjeku kojem nismo završili Statut, i "spustili" ga na Predjednika kluba, i sada ga opet nešto uslovljavamo... Mi smo za analize...
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOrodrigo87 je napisao/la: ↑uto jun 23, 2026 10:24 amJel imaju kakav plan ovi sto su protiv? Ja nisam ni za niti protiv jer nemam provjerene informacije pa ne mogu stati na neku stranu. Zanima me ovi sto su protiv, kako bi rijesili dugovanja iz prosle sezone u kojoj su dosta uticali i ovi prije Sanina. Oni bi kao da se vrate, potpisuju reprograme i mole kanton za pare? Da nam Sukalo trpa igrace a Adzem vodi sportsku politiku?Mulalic Edis je napisao/la: ↑uto jun 23, 2026 8:45 amJa, al nije isto podici kredit od 350-400-500-600 hiljada, i podici 3 miliona. Sutra kad dignu ruke od svega, kome ce na teretu ostat i pozajmice i krediti?AdmirA je napisao/la: ↑uto jun 23, 2026 8:08 am
Prošle godine uprava podigla kredit, garancija bila dio imovine kluba, i pokrice Jaber i transfer, a o proslim upravama i kreditima da ne govorimo svi znamo, javna tajna, tako da ta prica ne pije vode. Bolje da se bave statutom da covjeku pomognemo nego da skupljaju ruke za preispitivanje statusa.
Mogli smo se i mi skupit sa foruma i investirat na ovaj način.
Znaš kad će ti proći statut u ovom obliku kakvom oni žele da se zaštite? NIKAD! Eto živi bili pa vidjeli.
11.2.2016. - 25.6.2024.Nemaju plana, da imaju, ne bi glasali za Sanina skoro jednoglasno. Bilo je prostora prije Sanina da uđe neko ili grupacija sa parama i da se Saninu tada zahvalimo... Ali ne pojaviše se. O misketovim dionicama neću da ni govorim.. odron... . Nadalje, kreditom se vraćaju izgleda aferimi predhodnika koji nam natovariše holandeze, i ine igrače.rodrigo87 je napisao/la: ↑uto jun 23, 2026 10:24 amJel imaju kakav plan ovi sto su protiv? Ja nisam ni za niti protiv jer nemam provjerene informacije pa ne mogu stati na neku stranu. Zanima me ovi sto su protiv, kako bi rijesili dugovanja iz prosle sezone u kojoj su dosta uticali i ovi prije Sanina. Oni bi kao da se vrate, potpisuju reprograme i mole kanton za pare? Da nam Sukalo trpa igrace a Adzem vodi sportsku politiku?Mulalic Edis je napisao/la: ↑uto jun 23, 2026 8:45 amJa, al nije isto podici kredit od 350-400-500-600 hiljada, i podici 3 miliona. Sutra kad dignu ruke od svega, kome ce na teretu ostat i pozajmice i krediti?AdmirA je napisao/la: ↑uto jun 23, 2026 8:08 am
Prošle godine uprava podigla kredit, garancija bila dio imovine kluba, i pokrice Jaber i transfer, a o proslim upravama i kreditima da ne govorimo svi znamo, javna tajna, tako da ta prica ne pije vode. Bolje da se bave statutom da covjeku pomognemo nego da skupljaju ruke za preispitivanje statusa.
Mogli smo se i mi skupit sa foruma i investirat na ovaj način.
Znaš kad će ti proći statut u ovom obliku kakvom oni žele da se zaštite? NIKAD! Eto živi bili pa vidjeli.
Upravo tako. Ko je doveo ove četiri ublehe i dao im ovolike plate? Tunović i kompanija, na čelu sa Adžemom. Normalno je da čovjek neće plaćati raskide na svoju štetu. Treba mu se zahvaliti što je i dalje uz klub, uprkos svim opstrukcijama, i što nije odustao. Recimo, Diglisić je, kada je vidio s kakvom se bagrom treba boriti, odustao.rodrigo87 je napisao/la: ↑uto jun 23, 2026 10:52 amJa sam te normalno pitao, nema potrebe da ljudima ovdje nesto nabijas na nos ako ti je neko od skupstinara rekao nesto sto moze biti istina a i ne mora. Evo jedno pitanje, ko je doveo cetvoricu holandjana koji trenutno prave najveci problem oko raskida?Mulalic Edis je napisao/la: ↑uto jun 23, 2026 10:39 amSituacija se u zadnja 2 mjeseca izokrenula za 180 stepeni, ali vidim ja da ovdje ljudi ne kontaju ozbiljnost situacije u koju se upustamo bez ikakvog pokrica. Tako da se iskljucujem od pisanja, neka vrijeme pokaze u kojem smjeru ce se ovo razvijat.
Ponavljam, nisam ni za ni protiv jer ne vjerujem niti struji koja je protiv niti onoj koja je za Sanina.
🤍
🤍
🤍