Ti si najjaci lik sto postoji. Majke miOccasionally je napisao/la: ↑pet feb 06, 2026 8:18 pmZaklali vola za kilu mesa !Dzezvar je napisao/la: ↑pet feb 06, 2026 9:34 amKako liku da objasnis da nam je sporazum sa poreakom bio itekako u pitanju jer se nije uplacivalo 2 mjeseca ni marke pa ti tu uleti biznismen da pare mimo svakog protokola da se te obaveze izmire.....Valter je napisao/la: ↑pet feb 06, 2026 12:18 am
Ti su ranije prije dolaska investitora ovdje postavio dvije teze:
PROTIV - UZDAJ SE U SE I U SVOJE KLJUSE ! ( kad kljuse crkne, donji si)
ZA - INVESTICIJE DONOSE PROGRES ! ( kada se investitor povuče, donji si)
Dakle već si nam i ranije najavio da smo donji svakako, pa ne znam cemu ova tvoja sekiracija sada. Vjerovatno pretpostavljaš da cemo sa investitorom prije staviti kljuć u bravu. Nije to ni loše, prije cemo se riješiti svih muka vezano za Želju. Nek se pitari sekiraju sa svojim Mirvićem.
To hoćeš da kažeš ?
Evo sačekajmo najavu objavljivanja detalja ugovora nas i Sanina.
Uspostavljene su nove/stare strukture kluba sa tim Senatom ali u osnovi jedan je račun i jedna finansijska knjiga. Jedan budget.
Pitah gdje su Željine pare jer u ovom tranzicijskom periodu fakat je pitanje, a i ti si kolega jednom nabacio komentar oko prihoda. Dakle, čije su pare od Karamarka ?
Nećemo opet objavljivati dokumenta mada su javno dostupna o finansijskoj reviziji i uvidu u sve stavke prihoda. Ima Željo prihod samo je nekad manji nekad veći.
Pitanje;
Ko će i odakle isplatiti poreznu ?
Koliko novca Sanin unosi ove godine i kada je prva tranša ?
Jasno kao dan da se ovo drugo nikome neće reći što poslovno što etički.
Da li mi to već u startu prihvatamo da ćemo se okrenuti mešetarenju s transferima igrača "a la kone Mirvić" jer je tu novac a titula je fakat više u domenu politike.
Uvjek je bio pritisak biti u Želji jer su očekivanja i zahtjevi navijača ogromni a rastu svake naredne godine bez titule.
Neka uvjek osjete taj pritisak. Uprava i Sanin.
Nekad unesem više cinizma i sarkazma nego što je potrebno ali vam se kunem da nisam zlonamjeran. Postavljam pitanja.
Vi koji znate odredbe ugovora svaka čast, kada bude vrijeme valjda ćemo i mi saznati i dobiti sabura za dalje.
Ono što stalno potenciram je ta činjenica da Sanin nema vreću bez dna i da ne može toliko riskirati i stalno ulagati.
Jedina šansa je što brži uspjeh i milioni iz Konferencijske Lige. Slažete se ?
Šta ako odluči da se povuče ? Možda već nakon jedne sezone odustane. Ali eto bili su advokatski timovi s obje strane i neće se ta izlazna strategija odvijati na nečiju štetu. Prekomjernu.
Što se tiče Nijaza u njega se najviše uzdam koliko god ga nekad malo bocnuo.
Ako iko bude znao da se nosi sa Savezom i kreirao nam ambijent gdje ćemo napokon imati zaštitu (čitaj pravdu) na zelenom terenu i Ligi uopšte onda je to on.
Trenutno.
Možda se pojavi i neko sposobniji što je i on sam najavljivao.
Nemojte komentarisati ni odgovarati na post. Ignore totalno.
Imao sam potrebu da pitam i ovako pišem jer želim da znam neke stvari ali onako uopšteno kao i svi vi.
Vidimo se na tribinama.
Svasta si ti nadrobio ovdje.Occasionally je napisao/la: ↑pet feb 06, 2026 8:18 pmZaklali vola za kilu mesa !Dzezvar je napisao/la: ↑pet feb 06, 2026 9:34 amKako liku da objasnis da nam je sporazum sa poreakom bio itekako u pitanju jer se nije uplacivalo 2 mjeseca ni marke pa ti tu uleti biznismen da pare mimo svakog protokola da se te obaveze izmire.....Valter je napisao/la: ↑pet feb 06, 2026 12:18 am
Ti su ranije prije dolaska investitora ovdje postavio dvije teze:
PROTIV - UZDAJ SE U SE I U SVOJE KLJUSE ! ( kad kljuse crkne, donji si)
ZA - INVESTICIJE DONOSE PROGRES ! ( kada se investitor povuče, donji si)
Dakle već si nam i ranije najavio da smo donji svakako, pa ne znam cemu ova tvoja sekiracija sada. Vjerovatno pretpostavljaš da cemo sa investitorom prije staviti kljuć u bravu. Nije to ni loše, prije cemo se riješiti svih muka vezano za Želju. Nek se pitari sekiraju sa svojim Mirvićem.
To hoćeš da kažeš ?
Evo sačekajmo najavu objavljivanja detalja ugovora nas i Sanina.
Uspostavljene su nove/stare strukture kluba sa tim Senatom ali u osnovi jedan je račun i jedna finansijska knjiga. Jedan budget.
Pitah gdje su Željine pare jer u ovom tranzicijskom periodu fakat je pitanje, a i ti si kolega jednom nabacio komentar oko prihoda. Dakle, čije su pare od Karamarka ?
Nećemo opet objavljivati dokumenta mada su javno dostupna o finansijskoj reviziji i uvidu u sve stavke prihoda. Ima Željo prihod samo je nekad manji nekad veći.
Pitanje;
Ko će i odakle isplatiti poreznu ?
Koliko novca Sanin unosi ove godine i kada je prva tranša ?
Jasno kao dan da se ovo drugo nikome neće reći što poslovno što etički.
Da li mi to već u startu prihvatamo da ćemo se okrenuti mešetarenju s transferima igrača "a la kone Mirvić" jer je tu novac a titula je fakat više u domenu politike.
Uvjek je bio pritisak biti u Želji jer su očekivanja i zahtjevi navijača ogromni a rastu svake naredne godine bez titule.
Neka uvjek osjete taj pritisak. Uprava i Sanin.
Nekad unesem više cinizma i sarkazma nego što je potrebno ali vam se kunem da nisam zlonamjeran. Postavljam pitanja.
Vi koji znate odredbe ugovora svaka čast, kada bude vrijeme valjda ćemo i mi saznati i dobiti sabura za dalje.
Ono što stalno potenciram je ta činjenica da Sanin nema vreću bez dna i da ne može toliko riskirati i stalno ulagati.
Jedina šansa je što brži uspjeh i milioni iz Konferencijske Lige. Slažete se ?
Šta ako odluči da se povuče ? Možda već nakon jedne sezone odustane. Ali eto bili su advokatski timovi s obje strane i neće se ta izlazna strategija odvijati na nečiju štetu. Prekomjernu.
Što se tiče Nijaza u njega se najviše uzdam koliko god ga nekad malo bocnuo.
Ako iko bude znao da se nosi sa Savezom i kreirao nam ambijent gdje ćemo napokon imati zaštitu (čitaj pravdu) na zelenom terenu i Ligi uopšte onda je to on.
Trenutno.
Možda se pojavi i neko sposobniji što je i on sam najavljivao.
Nemojte komentarisati ni odgovarati na post. Ignore totalno.
Imao sam potrebu da pitam i ovako pišem jer želim da znam neke stvari ali onako uopšteno kao i svi vi.
Vidimo se na tribinama.
golman nam je najpreci...Gagi tm 87 je napisao/la: ↑pet feb 06, 2026 10:53 pmNama više od štopera treba jedno krilo kvalitetno,kao konkurencija Winiju i Cveti,nadam se da će doći do kraja prelaznog roka ...
Imamo 3 golmana,a cjela 2 krila ...gavran je napisao/la: ↑sub feb 07, 2026 8:52 amgolman nam je najpreci...Gagi tm 87 je napisao/la: ↑pet feb 06, 2026 10:53 pmNama više od štopera treba jedno krilo kvalitetno,kao konkurencija Winiju i Cveti,nadam se da će doći do kraja prelaznog roka ...