PlavaDobrinja1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub dec 27, 2025 12:38 pm

Je li realno da padate na ove pitarske price???
Sud cemo donijeti mi (navijaci) kakav je Mirvic, ali sigurno necete to misljenje nametnuti, koliko god se trudili.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

Sky1 je napisao/la:
sub dec 27, 2025 12:22 pm
Ovo pitari dijele, je li vjerodostojna ova fotografija da li neko zna?
slika
Ova slika starija od fktorpedo i pitaš jel vjerodostojna......

tobejarabi

SamoIstina
Kontakt:

sub dec 27, 2025 12:41 pm

Degen ce sutra dobronamjerno pitati da li je istina da je Sanin bio na Epsteinovom otoku. Ali sta kaze samo pitam :rofl1:

Veteran1965
Kontakt:

sub dec 27, 2025 12:44 pm

PlavaDobrinja1921 je napisao/la:
Je li realno da padate na ove pitarske price???
Sud cemo donijeti mi (navijaci) kakav je Mirvic, ali sigurno necete to misljenje nametnuti, koliko god se trudili.
Nećemo mi donositi sud kakav je Sanin. To će pokazati rezultati i rad tima koji će voditi klub.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Veteran1965
Kontakt:

sub dec 27, 2025 12:46 pm

cikoradovic je napisao/la:
sub dec 27, 2025 12:28 pm
slika
Ovo samo pokazuje čime se navijači torpeda bave, ko nam je najveći dušman. Ne znam da li njih boli više ili ove domaće " isprdke".

svabo
Kontakt:

sub dec 27, 2025 12:54 pm

Znamo li kakva je bila struktura glasanja, koje osim HajrA glasao protiv? I je li tačno da je predstavnik grupe bio suzdržan?

Na kraju krajeva, nije više ni bitno, idu na smetljište historije.
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

Veteran1965
Kontakt:

sub dec 27, 2025 12:56 pm

svabo je napisao/la:
sub dec 27, 2025 12:54 pm
Znamo li kakva je bila struktura glasanja, koje osim HajrA glasao protiv? I je li tačno da je predstavnik grupe bio suzdržan?

Na kraju krajeva, nije više ni bitno, idu na smetljište historije.
Nebitne stvari....puno posla je pred upravom, i ne treba gubiti **** na stvari koje su iza nas.

Sky1
Kontakt:

sub dec 27, 2025 12:57 pm

SamoIstina je napisao/la:
sub dec 27, 2025 12:34 pm
Ma on dobronamjerno pita, sta vam je :rofl1:

Kakva hinja, ne vjerujem.
Ne govorim ovo ljudima ali tebi moram reći da si glup, žao mi Allaha mi što ti ovo kažem, jer se neki mazlum. Da mi je samo da vidim u kakvim uslovima živiš, šta radiš. Hoću Velikim Bogom se kunem pokrenuti akciju i evo pozivam forum da ti pomognemo. Ti nemaš uopšte svoj stav, razmišljanje, nego nešto načuješ, povodiš se za većinom i tako. Ne znam, reci ako imaš neki problem pomoćemo.
Zadnja izmjena: Sky1, dana/u sub dec 27, 2025 1:01 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Veteran1965
Kontakt:

sub dec 27, 2025 1:00 pm

Sky1 je napisao/la:

Ne govorim ovo ljudima ali tebi moram reći da si glup, žao mi Allaha mi što ti ovo kažem, jer se neki mazlum. Da mi je samo da vidim u kakvim uslovima živiš, šta radiš. Hoću Velikim Bogom se kunem pokrenuti akciji i evo pozivam forum da ti pomognemo.
Legendo izofirao si se ovih dana žestoko. Najjača da manuel ostane u upravi. Čekaj neku novu priliku da kreneš pljuvati, ako je uopšte dočekaš. Idemo jako naprijed. Prilagodi se malo.

SamoIstina
Kontakt:

sub dec 27, 2025 1:01 pm

Sky1 je napisao/la:

Ne govorim ovo ljudima ali tebi moram reći da si glup, žao mi Allaha mi što ti ovo kažem, jer se neki mazlum. Da mi je samo da vidim u kakvim uslovima živiš, šta radiš. Hoću Velikim Bogom se kunem pokrenuti akciji i evo pozivam forum da ti pomognemo.
Kako te ba nije stid? Gdje ces AI slike dijeliti ovdje da uneses nemir? Sta je s tobom?

Ja ti se kunem zivotom ne bih se u ogledalo mogao pogledati da radim ovo sto ti radis. Ti si jednostavno necovjek.

Sky1
Kontakt:

sub dec 27, 2025 1:08 pm

Veteran1965 je napisao/la:
Sky1 je napisao/la:

Legendo izofirao si se ovih dana žestoko. Najjača da manuel ostane u upravi. Čekaj neku novu priliku da kreneš pljuvati, ako je uopšte dočekaš. Idemo jako naprijed. Prilagodi se malo.
Ja liježem i ustajem sa mislima o Želji. Jedini sam ovdje iznosio vlastita razmišljanja i mogućim modelima saradnje sa Saninom, ako vratiš moje postove, možeš ih pronaći i bio sam ma dobrom tragu. Na kraju sam jako zadovoljan kako se ovo završilo. Navijača sam kluba, a ne pojedinih oosoba. Na kraju krajeva ti se uvatio Manuela. Naravno da ću da istaknem sve one koji su radili u interesu kluba, a sigurno da on jeste i to će ti potvrditi 90% foruma, jer rezultati nečijeg rada su mjerilo. Samo po tome i cijenim ljude. Vi opet imate druge aršine i to poštujem.

Sky1
Kontakt:

sub dec 27, 2025 1:11 pm

sub dec 27, 2025 1:01 pm
Sky1 je napisao/la:

Kako te ba nije stid? Gdje ces AI slike dijeliti ovdje da uneses nemir? Sta je s tobom?

Ja ti se kunem zivotom ne bih se u ogledalo mogao pogledati da radim ovo sto ti radis. Ti si jednostavno necovjek.
Nemoj Bgm, tjeras me u grijeh. Nedorastao si da diskutujes o ovim stvarima. Halali ali je tako. Prati, slusaj, razmisljaj i onda pisi. Iznesi nekada svoj sud, razmisljanje. Svi smo mi isključivozbog Želje ovdje.

Veteran1965
Kontakt:

sub dec 27, 2025 1:23 pm

Sky1 je napisao/la:
Sky1 je napisao/la:

Ja liježem i ustajem sa mislima o Želji. Jedini sam ovdje iznosio vlastita razmišljanja i mogućim modelima saradnje sa Saninom, ako vratiš moje postove, možeš ih pronaći i bio sam ma dobrom tragu. Na kraju sam jako zadovoljan kako se ovo završilo. Navijača sam kluba, a ne pojedinih oosoba. Na kraju krajeva ti se uvatio Manuela. Naravno da ću da istaknem sve one koji su radili u interesu kluba, a sigurno da on jeste i to će ti potvrditi 90% foruma, jer rezultati nečijeg rada su mjerilo. Samo po tome i cijenim ljude. Vi opet imate druge aršine i to poštujem.
Naravno da sam se ufatio njega, jer je radio sve da ponuda ne prođe. I ti ga hvališ onda. Čak mislim da je on iza cijelog projekta blokade, ali da su hadžiju gurnuli da valja gluposti.
I šta forum zna da je on dobro radio?
I griješiš, nemamo mi druge aršine, a vrijeme ispred nas će pokazati da smo u pravu, 99% nas koji smo ovo podržali.
Prošlo je vrijeme kada ovdje nisi smio progovoriti protiv pojedinih, odmah ban i vađenje očiju. Kraj.
Kako sam rekao, podvući crtu, gledati naprijed, ne trošiti vrijeme, odnosno zaboraviti ono što je iza nas. Jako naprijed!!

Mulalic Edis
Kontakt:

sub dec 27, 2025 1:25 pm

"Da se ne mantra bezveze i prave spinovi.
Glas grupe je došao zadnji, iz razloga da bilo ko od prisutnih ne bi stekao dojam da treba glasati ovako ili onako, jer je bilo neformalnih pitanja kako će i za šta će grupa glasati. Nepotrebno je bilo da se grupa dovodi u situaciju da nekog preglasava glasom grupe, a na kraju krajeva u ovom slučaju taj jedan glas svakako ne bi ništa promjenio. Suština svega je da je grupa odavno donijela odlulku da se za sva unutarnja pitanja kluba neće mješati i da će ostati neutralna izuzev ako su na direktnu štetu kluba, pa je tako bilo i u ovom slučaju."

kopiran post sa ss.ba foruma.
Grande dioničko društvo 💪

SamoNapad
Kontakt:

sub dec 27, 2025 1:33 pm

Znalo se da ce zaboliti dusmane ovo ali da su frustrirani to je opet level vise. Zato je sinoc onoliko paznje privukla skupstina sto samo potvrdjuje da smo veliki i da sad moramo zajedno jos jace bez dijeljenja .
Klub ima sad sve elemente da se podigne , ljubomori i zavist ostavimo za komsije da se zabavljaju .

Minotaur
Kontakt:

sub dec 27, 2025 1:40 pm

Mislim da se bespotrebno opterećujete time ko je bio za, a ko protiv. Očigledno je da je atmosfera bila takva da izbor Mirvića uopće nije bio upitan kako se nama predstavljalo i normalno je i prirodno na kraju krajeva da je nekoliko delegata glasalo protiv.

Nama neka je sretno, da li neko zna kada možemo očekivati imenovanja na pozicije. Velika je prednost što jedan čovjek ima autonomiju, mislim da će se mnogi procesi odvijati puno brže.

Također, mišljenja sam da nam ova polusezona treba biti konsolidacijska. Maksimalno bih eksperimentisao, nikakav kup i Europa mi ne bi bili prioritet, tj. ne bih pokušavao nešto ala prijelazni rok 2016. u zimu. Treba sada dati šansu mladim igračima, također dovesti nekoliko igrača do max 19.-20. godine uz nekoliko super kvalitetnih iskusnih i probati napraviti kostur ekipe za naredne sezone.

Amidza
Kontakt:

sub dec 27, 2025 1:46 pm

Sky1 je napisao/la:
slika
E prekidam post.

Sedam godina nisam slova napisao na ovom forumu, sad sam se prijavio samo da tebi kazem da si najveci jad kojeg sam ikad vidio u zivotu.

Botino jedna ucmala, mjesecima ovdje petljas, lazes, izmisljas i spinujes, sad si dosao i do dijeljenja montiranih slika.

**** li te onaj ko te placa da te **** 😘
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Glas Razuma
Kontakt:

sub dec 27, 2025 1:54 pm

Kozaric opet u klubu.
Nijaz takodjer.

Fino, fino.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!

Sky1
Kontakt:

sub dec 27, 2025 1:55 pm

sub dec 27, 2025 1:23 pm
Sky1 je napisao/la:

Naravno da sam se ufatio njega, jer je radio sve da ponuda ne prođe. I ti ga hvališ onda. Čak mislim da je on iza cijelog projekta blokade, ali da su hadžiju gurnuli da valja gluposti.
I šta forum zna da je on dobro radio?
I griješiš, nemamo mi druge aršine, a vrijeme ispred nas će pokazati da smo u pravu, 99% nas koji smo ovo podržali.
Prošlo je vrijeme kada ovdje nisi smio progovoriti protiv pojedinih, odmah ban i vađenje očiju. Kraj.
Kako sam rekao, podvući crtu, gledati naprijed, ne trošiti vrijeme, odnosno zaboraviti ono što je iza nas. Jako naprijed!!
Ja nisam podržao je li?

Sky1
Kontakt:

sub dec 27, 2025 1:57 pm

Amidza je napisao/la:
sub dec 27, 2025 1:46 pm
Sky1 je napisao/la:
slika
E prekidam post.

Sedam godina nisam slova napisao na ovom forumu, sad sam se prijavio samo da tebi kazem da si najveci jad kojeg sam ikad vidio u zivotu.

Botino jedna ucmala, mjesecima ovdje petljas, lazes, izmisljas i spinujes, sad si dosao i do dijeljenja montiranih slika.

**** li te onaj ko te placa da te **** 😘
hahahaa pa ti SDA bot onaj sa X, isti nick isti jezik koristiš. Nema veze, jesam bot. Tvoje mišljenje mi je baš bitno.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], pile87, samo_da_repliciram, zeljooo13 i 76 gostiju.

Prijava  •  Registracija