Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Diverzant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 12, 2025 2:46 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
uto avg 12, 2025 1:55 pm
SkenderijaTM87 je napisao/la:
uto avg 12, 2025 11:00 am
uto avg 12, 2025 9:57 am

Roka nemoj tako imamooo golgetere Rakica i Holandeza topppp ocm :ganja: :D
Ma oni su bar u karijeri dali iznad jednog gola. Jednom i to nije uspjelo za rukom, a napadac je. Zamisli kakav je on tek onda kloc.
Haha ima ko i ovaj tvoj roki golova ... Al bar u Hnl nije neka litva 😁😂
..
Hamza jaganjac je uz vučenovića top 5 kloceva koje sam gledao u napadu želje, a zamisli kolko ih je bilo
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

SkenderijaTM87
Kontakt:

uto avg 12, 2025 2:47 pm

uto avg 12, 2025 9:57 am

Roka nemoj tako imamooo golgetere Rakica i Holandeza topppp ocm :ganja: :D
Ma oni su bar u karijeri dali iznad jednog gola. Jednom i to nije uspjelo za rukom, a napadac je. Zamisli kakav je on tek onda kloc.
..
Dobro Hamza, sjaši mi s kurca i posveti se fudbalu na treninzima. Mislim najbolje bi bilo faksu da se posvetis, jer nes se najest hljeba od fudbala.

plavi kanarinac
Kontakt:

uto avg 12, 2025 3:01 pm

uto avg 12, 2025 2:47 pm

..
Dobro Hamza, sjaši mi s kurca i posveti se fudbalu na treninzima. Mislim najbolje bi bilo faksu da se posvetis, jer nes se najest hljeba od fudbala.
Sta si se to naljutio pokemonu?
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Mulalic Edis
Kontakt:

uto avg 12, 2025 5:12 pm

SamoNapad je napisao/la:
uto avg 12, 2025 12:30 pm
Istina je da je "podrska" jer nece raskid i jer mu je badzo tu i tako su dovodili igrace( sto se tice igraca holandeza ja sam zadovoljan) . Prvi put mislim da nije do igraca vec do lose taktike i organizacije na terenu. Nama svaki igrac treeba i prije ce oni nalraviti sami atmosferu nego trener jer ih on samo nominuje kao krivce za sve.
A sto se tice da nema poraza daj boze da ih ne bude nikad jer vodi Želju ali realnost je niz poraza.
Nemamo mi uopste losu ekipu koliko je on to sve sjebo. Evo sad i Muftica prozva nakon tekme. Ne prozivaju se igraci u medijima, nije Pofalicki.
Grande Miske 💪

Valter
Kontakt:

uto avg 12, 2025 6:42 pm

ISB87 je napisao/la:
uto avg 12, 2025 11:28 am
Vjerujem da je vecina ogorcena, i ja sam sam. A mislio sam da moze biti trener koji ce izboriti 4to mjesto sa finom igrom i afirmacijom par omladinaca.
Ali koja je alternativa? Morat cemo ga platiti za naredne 2.5 godine, a uz to placati i novog trenera.
Jedino neko ko bi radio za male pare.

Velika greska je ucinjena sa ugovorom na tri godine. Trebalo je na godinu, uz opciju produzavanja za jos jednu.
Poletili su kao da neko trazi nase trenere..
Nikakva greška nije učinjena nego je sve urađeno svjesno. Ni Adžemu ni onima koji su ga doveli nije interes Željo nego samo lični interes. On neće ponuditi neopozivu ostavku, ovi će uskoro sa njim raskinuti ugovor, slijedi lijepa odšteta, svi se namirili i nema greške. Gdje si kada čuo koliko je isplačeno Bašiću, Denisu i dr. na ime obeštečenja. A daju im otkaze nakon što su oni mjesec dana prije toga nudili ostavke. Al zato postoje ovce, a to smo mi i zato preostaje nam samo da blejimo. A sve cemo zaboraviti za 15 dana. Ne bi me iznenadilo da sada dovedu Mulalića.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

DizelForce
Kontakt:

uto avg 12, 2025 11:58 pm

Valter je napisao/la:
uto avg 12, 2025 6:42 pm
ISB87 je napisao/la:
uto avg 12, 2025 11:28 am
Vjerujem da je vecina ogorcena, i ja sam sam. A mislio sam da moze biti trener koji ce izboriti 4to mjesto sa finom igrom i afirmacijom par omladinaca.
Ali koja je alternativa? Morat cemo ga platiti za naredne 2.5 godine, a uz to placati i novog trenera.
Jedino neko ko bi radio za male pare.

Velika greska je ucinjena sa ugovorom na tri godine. Trebalo je na godinu, uz opciju produzavanja za jos jednu.
Poletili su kao da neko trazi nase trenere..
Nikakva greška nije učinjena nego je sve urađeno svjesno. Ni Adžemu ni onima koji su ga doveli nije interes Željo nego samo lični interes. On neće ponuditi neopozivu ostavku, ovi će uskoro sa njim raskinuti ugovor, slijedi lijepa odšteta, svi se namirili i nema greške. Gdje si kada čuo koliko je isplačeno Bašiću, Denisu i dr. na ime obeštečenja. A daju im otkaze nakon što su oni mjesec dana prije toga nudili ostavke. Al zato postoje ovce, a to smo mi i zato preostaje nam samo da blejimo. A sve cemo zaboraviti za 15 dana. Ne bi me iznenadilo da sada dovedu Mulalića.
samo neka tegoba, de malo pozitivno

avlami97
Kontakt:

sri avg 13, 2025 11:22 am

Danas je tačno mjesec dana od početka gradnje Juga. Do završetka projekta ostalo je 169 kalendarskih dana.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Robi
Kontakt:

sri avg 13, 2025 1:03 pm

avlami97 je napisao/la:
sri avg 13, 2025 11:22 am
Danas je tačno mjesec dana od početka gradnje Juga. Do završetka projekta ostalo je 169 kalendarskih dana.
Nadam se da ce makar do kraja sezone jug bit gotov, sad ce jedino biti gotov na vrijeme ako dodju kakvi Kinezi da ga dignu za mjesec, i ako planiraju teren da rade mozda je to bolje nakon sto se izgradi jug.

SamoIstina
Kontakt:

sri avg 13, 2025 1:17 pm

Sta je tacno problem s Jugom? Znamo svi za kliziste oduvijek, ali koje su manjkavosti u projektu i sta se sad desava?

salle86
Kontakt:

sri avg 13, 2025 2:02 pm

Keš, lova, the money ...

Osvajanjem titule, BH klub "ima zagarantovano" mjesto u grupama lige konferencije. Bar u teoriji, u praksi ima laganijeg protivnika u prvom pretkolu LŠ kojeg se baš moraš potruditi da ne prekoči. U drugom pretkolu je već belaj ali porazom ide u treće pretkolo Lige Europe gdje je protivnik bara-bara i pobjedom ima minimum grupe KL te šansu da se ubaci u jače takmičenje, grupnu fazu LE. Porazom u Q3 LE ide u play off KL gdje je opet protivnik po mjeri za ulazak u grupe.
Borac i Zrinjski su pokazali da se ovo može. Nije da su oni sad neki drugi kvalitet već jednostavno sistem je takav da te tjera u grupe ako si iole ozbiljan klub.
A sam ulazak u grupnu fazu KL donosi sigurnih cca 7,5 miliona KM

Naravno, nema garancije da se titule uzima sa ulaganjem, ali zato ima da se NE UZIMA na ovaj naš trenutni način.
Na ovaj gore iznos može se sigurno dodati još određen % od svih "pratećih prihoda" tipa karte, tv prenosi, shop, itd itd tako da ovo ide i preko 10 "NEPLANSKIH PRIHODA". Eto love odakle neko može vratiti svoje uloženo
Ali ključ svega je TREBA ZNATI. Kako Mamić reče u jednom svom naletu ludila, "Hajduk je sigurno i 3/4 Hrvatske i po tome bi trebao da je prvi, ali nije. Zašto? Jer ne znaju, ali Tata zna" 😂
Ulazak novca bi bio veliki preduslovi da se klub digne , ali bez znanja opet teško. E kad bi to dvoje spojili, a vjerujem da je Željo kao brend mnogo jači i od Borca i Zrinjskog, da bi se u sličnim uslovima bolje "plivalo"...
Tako da, jasno je da se za bolje sutra mora desiti katarza, prošlo je vrijeme romantizma gdje se "igralo za raju"...moramo se "profesionalizirati" ...mora se lova imati...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

dobar tri
Kontakt:

sri avg 13, 2025 3:03 pm

Hiros od odlaska pa do dana danasnjeg u Borcu na kapaljku minute dobija, a kod nas bi sad glavni igrac bio… kakav lik

kvalitet
Kontakt:

sri avg 13, 2025 3:41 pm

salle86 je napisao/la:
sri avg 13, 2025 2:02 pm
Keš, lova, the money ...

Osvajanjem titule, BH klub "ima zagarantovano" mjesto u grupama lige konferencije. Bar u teoriji, u praksi ima laganijeg protivnika u prvom pretkolu LŠ kojeg se baš moraš potruditi da ne prekoči. U drugom pretkolu je već belaj ali porazom ide u treće pretkolo Lige Europe gdje je protivnik bara-bara i pobjedom ima minimum grupe KL te šansu da se ubaci u jače takmičenje, grupnu fazu LE. Porazom u Q3 LE ide u play off KL gdje je opet protivnik po mjeri za ulazak u grupe.
Borac i Zrinjski su pokazali da se ovo može. Nije da su oni sad neki drugi kvalitet već jednostavno sistem je takav da te tjera u grupe ako si iole ozbiljan klub.
A sam ulazak u grupnu fazu KL donosi sigurnih cca 7,5 miliona KM

Naravno, nema garancije da se titule uzima sa ulaganjem, ali zato ima da se NE UZIMA na ovaj naš trenutni način.
Na ovaj gore iznos može se sigurno dodati još određen % od svih "pratećih prihoda" tipa karte, tv prenosi, shop, itd itd tako da ovo ide i preko 10 "NEPLANSKIH PRIHODA". Eto love odakle neko može vratiti svoje uloženo
Ali ključ svega je TREBA ZNATI. Kako Mamić reče u jednom svom naletu ludila, "Hajduk je sigurno i 3/4 Hrvatske i po tome bi trebao da je prvi, ali nije. Zašto? Jer ne znaju, ali Tata zna" 😂
Ulazak novca bi bio veliki preduslovi da se klub digne , ali bez znanja opet teško. E kad bi to dvoje spojili, a vjerujem da je Željo kao brend mnogo jači i od Borca i Zrinjskog, da bi se u sličnim uslovima bolje "plivalo"...
Tako da, jasno je da se za bolje sutra mora desiti katarza, prošlo je vrijeme romantizma gdje se "igralo za raju"...moramo se "profesionalizirati" ...mora se lova imati...
Mi da osvojimo ligu, ne bi nam to mjesto u Evropi bilo “garantovano” ni blizu, jer ne bismo bili nosioci u prvom pretkolu Lige prvaka i došao bi nam puno jači protivnik. Preduvjet za to što govoriš je da prođeš prvo pretkolo LP, e tad se sve otvara. Ali za to ti treba puno bolji koeficijent.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

salle86
Kontakt:

sri avg 13, 2025 3:51 pm

Od nečeg se mora i krenuti 😂
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: ghamaz, Google [Bot] i 39 gostiju.

Prijava