uto avg 12, 2025 1:26 pm
cipiripi je napisao/la: ↑uto avg 12, 2025 1:13 pm
Mi imamo dosta solidan igracki kadar, fale nam dva igraca sredine terena i klasicna 9-ka. Adzem nece dugo to je sigurno, jer sam ranije pisao ko se zamjeri navijacima taj ne "pozivi" dugo, a on je to uradio vec u prvom kolu.
Ko su alternative, ako mislimo dovoditi nekog od bivsih trenera necemo nista napravit, ako mislimo dovesti nekog iz Srbije, jedino moze Simo Krunic, jedina nada u bolji fudbal moze lezati u trenerima iz Slovenije ili Hrvatske, da li imamo kapaciteta za takvo nesto ostaje da vidimo.
U problemu smo jer kako sad dati otkaz treneru dok se ceka skupstina, a investitor i njegovi ljudi ce htjeti novog trenera ako im se dopusti da preuzmu klub. Ko ce doci da nas vodi znajuci da je bivsi za mjesec-dva? Teska situacija, iskreno.
I da otkantaju Mirvica, ova uprava je bivsa iste sekunde i dolazi neko drugi ko ce opet htjeti svog trenera. Jeste da ce nam tada trener biti najmanji problem, ali opet. Sta raditi?
Sky1: "Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gop Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni incestitor. Cilj je Skupština i Uprava, zato pamet u glavu."